جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید

هر ساعتی در روز کنار شما هستیم

با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید
در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

رتبه بندی انفورماتیک | اخذ گرید انفورماتیک

اخذ رتبه انفورماتیک

اخذ گرید انفورماتیک یا رتبه بندی انفورماتیک از نکات و موارد مهمی است که باید به صورت تخصصی به آن پرداخت . از این رو ما در حداقل زمان راهنمایی های لازم را در این خصوص به شما عزیزان ارائه می دهیم . در ادامه همراه ما باشید.

راهنمای رتبه بندی انفورماتیک

رضایت مشتری یکی از موارد حائز اهمیت در رتبه‌بندی و احراز صلاحیت شرکت‌های انفورماتیکی است . دبیرخانه شورا باید شیوه‌های تبدیل رضایت مشتری به ملاک‌های کمی را تعیین کند.

تعیین شیوه تبدیل رضایتمندی مشتری به معیارهای کمی از اولویت‌های فعلی شورا است زیرا به محض اینکه شرکتی رتبه یک را می‌گیرد نسبت به رضایتمندی مشتری بی‌توجه می‌شود دستورالعمل جدید رتبه‌بندی و احراز صلاحیت شرکت‌های انفورماتیکی در سال 83 به تصویب رسیده است.

براساس دستورالعمل مصوب شرکت‌هایی به‌عنوان شرکت‌های انفورماتیکی احراز صلاحیت و رتبه‌بندی می‌شوند که در اساسنامه‌ آنها مستقیماً به فعالیت‌های انفورماتیکی اشاره شده باشد، و نیز با مدیر عامل تمام وقت با مدرک تحصیلی حداقل لیسانس در رشته‌های مرتبط اداره شود و نیز حداقل دو نفر کارشناس تمام وقت داشته باشند.

در اجرای آیین‌نامه ،نیروی انسانی، درآمد و رضایت مشتریان سه فاکتور مهم ارزش گذاری شرکت‌ها هستند و سهم عامل نیروی انسانی 80 درصد و عامل درآمد 20 درصد از امتیاز کل شرکت است.

به شرکت‌های تازه تاسیس که هنوز یک سال مالی از زمان تاسیس و یا فعالیت آن‌ها سپری نشده باشد و نتوانند اظهارنامه مالیاتی ارائه کنند ، برگه اخذ صلاحیت موقت با دوره اعتباریک ساله داده خواهد شد.

از دیگر مشخصات این آیین‌نامه آن است که رتبه‌بندی شامل 7 رتبه می‌شود؛ رتبه هفت مربوط به شرکت‌هایی است که تاکنون اظهارنامه مالیاتی نداشتند و به اصطلاح نوپا هستند و رتبه‌های 6 تا 1 مربوط به شرکت‌هایی است که سابقه کار دارند.

هدف از تهیه این آیین نامه تخصصی‌تر کردن فعالیت شرکت‌های انفورماتیکی است و لازم است کارفرما که شرکت‌های دولتی هستند، در زمان ارجاع کار به رشته خاصی که شورا در آن زمینه رتبه داده است، توجه داشته باشند.

شرکت های انفورماتیکی عنوان شرکتهایی است که فعالیت آنها صرفا در زمینه انفورماتیک باشد و در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری به ثبت رسیده باشند . این شرکت ها برای بستن قراردادهای دولتی و کسب صلاحیت نیاز به گواهی رتبه بندی دارند که از طریق شورای عالی انفورماتیک کشور (معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور) صادر می گردد.

در ارزیابی رتبه بندی شرکت های انفورماتیک معیارهای نیروی انسانی، درآمد و پارامتر رضایت مشتری (به عنوان ضریب کاهنده امتیاز) تاثیرگذارهستند.

رتبه بندی یا گرید شرکت های انفورماتیک به صورت 1 تا 7 بوده که در آن رتبه 7 پایین ترین و رتبه 1 بالاترین درجه را دارد. شرکت های تازه تاسیس و یا شرکت هایی که فاقد اظهارنامه مالیاتی باشند در صورتی که واجد شرایط لازم باشند می توانند در حداکثر دو رشته رتبه 7 را اخذ نمایند.

گواهی رتبه بندی شرکت های انفورماتیک به مدت یک سال معتبر است و پس از آن با ارائه اظهارنامه مالیاتی جدید، شرکت ها می توانند امتیاز بیشتری کسب کرده و رتبه بالاتری اخذ نمایند.

رتبه بندی شرکت های انفورماتیک در 15 شاخه زیر انجام می گیرد:

  • ارائه و پشتیبانی سخت‌افزاری Mainframe
  • تولید و ارائه رایانه‌های غیرMainframe
  • تولید و ارائه دستگاه‌های جانبی
  • تولید و ارائه قطعات و ملزومات
  • تولید و پشتیبانی نرم‌افزارهای سفارش مشتری
  • ارائه و پشتیبانی بسته‌های نرم‌افزاری و نرم افزارهای حامل محتوا
  • ارائه و پشتیبانی نرم‌افزارهای پایه، سیستم و ابزارها
  • خدمات شبکه‌های اطلاع رسانی Providers
  • شبکه داده‌های رایانه ای و مخابراتی
  • امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات
  • مشاوره و نظارت بر اجرای طرح‌های انفورماتیکی
  • آموزش و پژوهش
  • خدمات پشتیبانی
  • سیستم‌های ویژه
  • سیستم های اتوماسیون صنعتی

 اخذ رتبه انفورماتیک

شروط اخذ رتبه انفورماتیک

برای اخذ رتبه انفورماتیک مدارک تحصیلی مدیر عامل و کارشناسان لازم است مدیرعامل می بایست در یکی از رشته های علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر (سخت افزار و نرم افزار و کلیه گرایش ها)، مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، ریاضی، فیزیک و آمار دارای حداقل مدرک کارشناسی معتبر باشد و به طور تمام وقت در شرکت حضور داشته باشد.

تمام وقت بودن کارمندان براساس فهرست بیمه شرکت است. در صورتی که مدیر عامل مدرک دیپلم یا فوق دیپلم داشته باشد با ارائه سابقه کار تخصصی در زمینه انفورماتیک و عضویت در هیئت مدیره یا مدیرعاملی شرکت های دارای گواهی رتبه بندی انفورماتیک (دیپلم: 10 سال-فوق دیپلم کامپیوتر: 4 سال-فوق دیپلم در رشته های مرتبط: 6 سال-فوق دیپلم در سایر رشته ها: 8 سال سابقه کار ) می تواند نسبت به اخذ رتبه اقدام نماید. همچنین شرکت مذکور می بایست حداقل دارای دو کارشناس تمام وقت (با ارائه سه فهرست بیمه متوالی) با حداقل مدرک کارشناسی در رشته های نامبرده باشد.

  • عامل نیروی انسانی:

در رابطه با فاکتور نیروی انسانی میزان حقوق دریافتی و دستمزد اظهار شده در جداول مربوط به حقوق و دستمزد اظهارنامه مالیاتی مورد ارزیابی قرار می گیرد. در صورتی که شرکت دارای اظهارنامه مالیاتی نباشد، میزان حقوق و دستمزد مندرج در لیست بیمه مورد بررسی قرار می گیرد.

این پارامتر در محاسبه امتیاز کل سهم 70 درصدی دارد.

  • عامل درآمد:

در برآورد این عامل دررتبه بندی، میزان درآمد مشمول مالیات کلیه معافیت های مالیاتی مندرج در اظهارنامه مالیاتی و برگ مالیات قطعی شرکت ها معیاراصلی است که در واقع میانگین دو سال آخر مالی فعالیت شرکت مد نظر قرار گرفته می شود.

این پارامتر در محاسبه امتیاز کل 30 درصد سهم دارد.

  • ضریب کاهنده میزان رضایتمندی مشتری:

هر حکمی علیه شرکت که از سوی دادگاه های صالحه در قوه قضاییه و نظام صنفی رایانه ای (شورای انتظامی استان و شورای انتظامی کل) صادر شده باشد، دراولین سال اقدام به رتبه بندی، موثر واقع می شود و تاثیر آن به مدت 4 سال پس از صدور حکم باقی خواهد ماند.

رتبه یا گرید انفورماتیک

شورای عالی انفورماتیک به منظور توسعه پویایی شرکتهای انفورماتیکی و گسترش فناوری‌های انفورماتیکی و ایجاد امکان توزیع کار و قراردادها، شرکتهای انفورماتیکی را براساس آیین‌نامه زیر، احراز صلاحیت و طبقه‌بندی می‌نماید.

شرایط کلی شرکتهایی که به عنوان شرکتهای انفورماتیکی احراز صلاحیت و رتبه‌بندی می‌گردند:

اساسنامه آنها در رابطه مستقیم با فعالیت‌های انفورماتیکی باشد.

دارای مدیرعامل تمام وقت با مدرک تحصیلی حداقل لیسانس در رشته‌های مرتبط و نیزحداقل دو نفرکارشناس تمام وقت باشند.

تبصره: برای مدیران عاملی که دارای این شرط نیستند، با تشخیص دبیرخانه شورا عمل خواهد شد.

فرم خوداظهاری فهرست تفصیلی احراز صلاحیت را پر کرده باشند.

اظهارنامه مالیاتی سال قبل وبرگ قطعی سال قبل از آن را که تمام صفحات آن ممهور به مهر حوزه مالیاتی زیربط سازمان امور مالیاتی باشد، تحویل داده باشند.

دبیرخانه شورای ساز و کار مناسب اجرای این آیین نامه را به صورتی فراهم خواهد کرد که دریافت و تایید مدارک به طور غیر متمرکز در سراسر کشور و احراز صلاحیت و رتبه بندی در اسرع وقت به صورت آن لاین و متمرکز در دبیرخانه شورای عالی انفورماتیک صورت پذیرد.

  • شیوه اجرا

معیارهای ارزیابی و ارزش گذاری

نیروی انسانی، درآمد و رضایت مشتریان سه پارامتر اصلی ارزیابی شرکتها می‌باشد.

تبصره 1: دبیرخانه شورا با انجام پروژه‌ای، شیوه تبدیل رضایت مشتریان به ملاک‌های کمی را طرح می‌نماید.

تبصره 2: تا مشخص شدن ملاک‌های کمی برآورد رضایتمندی مشتری، دو عامل نیروی انسانی و درآمد مبنای محاسبه می‌باشد.

سهم عامل نیروی انسانی 80 درصد و عامل درآمد 20 درصد از امتیاز کل شرکت می‌باشد.

محاسبه عامل درآمد

میزان درآمد مشمول مالیات اظهار شده در اظهارنامه‌های مالیاتی یا برگه قطعی مالیاتی شرکتها ملاک محاسبه عامل درآمد می‌باشد.

میانگین دو سال آخر فعالیت ملاک ارزیابی است.

برای شرکتهای با فعالیت کمتر از دو سال، اظهارنامه مالیاتی یا برگ قطعی سال فعالیت ملاک ارزیابی خواهد بود.

درآمد حاصل از صادرات موضوع مواد قانونی بند الف و ب ماده 141 و بند ب ماده 113 برنامه توسعه مندرج در جدول شماره الف-2 اظهارنامه های دو سال مورد بررسی به درآمد مشمول مالیات اضافه می گردد.

محاسبه عامل نیروی انسانی:

میزان حقوق و دستمزد اظهار شده در جدول مربوط به حقوق و دستمزد پرداختی اظهارنامه مالیاتی (جدول 14) ملاک سنجش عامل نیروی انسانی شرکتها است.

شرکتهایی که به هر دلیل نتوانند اظهارنامه مالیاتی ارائه نمایند، مجموع حقوق و دستمزد مشمول و غیرمشمول ذکرشده در لیست بیمه طی یک سال ملاک ارزیابی است. تبصره: برای شرکتهای با سابقه کار کمتر از یک سال، ارائه حداقل سه لیست ماهانه بیمه تامین اجتماعی ممهور شده به مهر سازمان تامین اجتماعی، مبنای ارزیابی می‌باشد.

محاسبه امتیاز کل:

امتیاز هر شرکت از طریق فرمول زیر به دست می آید: (ارقام به میلیون ریال می‌باشد) حقوق پرداختی * 6/1 +

درآمد مشمول مالیات * 4/0 = y

انتقال امتیاز

شرکتهایی که بیش از دو سوم از مالکیت شرکت دیگری را در اختیار دارند می‌توانند با ارسال نامه‌ای درآمد مشمول مالیات و حقوق پرسنل شرکت تابعه را به میزان درآمد و حقوق‌های پرداختی خود اضافه نمایند.

سایر شرکتها به شرطی می‌توانند امتیاز خود را به شرکت دیگری منتقل نمایند که صورتجلسه مجمع عمومی عادی شرکت مبنی بر موافقت اکثریت سهامداران با انتقال، به درخواست الصاق گردد .

شرکتهایی که امتیاز خود را به شرکت دیگری انتقال می‌دهند، رتبه‌بندی مستقل دریافت نکرده و امتیاز آنها به امتیاز شرکتهای مادر منتقل میشود. این شرکتها نمی‌توانند در هیچ مناقصه ای به طور مستقل شرکت نموده و قرارداد دولتی منعقد نمایند.

برای هر رشته از مجموع فعالیت های یک شرکت همزمان با ارائه مدارک مربوط به محاسبه امتیاز ، فرم خوداظهاری مربوط به فهرست تفصیلی فعالیت شرکتها نیز باید ارائه گردد.

امتیاز هر رشته فعالیت شرکت از ضرب امتیاز کل شرکت در سهم فعالیت اظهار شده در فرم خوداظهاری محاسبه می‌گردد.

شرکتها مجازند در هر دوره یکساله نسبت به سال قبل خود، در ارائه فرم خوداظهاری لیست ضمیمه ـ طبق جدول زیر ـ امتیازات خود را به رشته های دیگر انتقال دهند.

ضوابط شرکتهای تازه تاسیس در خصوص اخذ رتبه انفورماتیک

شرکتهای تازه تاسیس انفورماتیکی به شرکتهایی می گویند که هنوز یک سال مالی از زمان تاسیس و یا فعالیت آنها نگذشته باشد و قادربه ارائه اظهارنامه مالیاتی نباشند. این شرکتها با داشتن شرایط زیر میتوانند درخواست احراز صلاحیت موقت نمایند.

اساسنامه آنها در ارتباط مستقیم با فعالیتهای انفورماتیکی باشد.

درخواست ارزیابی برای حداکثر دو رشته فعالیت را داشته بشند.

حداقل یک لیست بیمه ماهانه که در آن حداقل سه نیروی تمام وقت مشتمل بر مدیرعامل و دو کارشناس مشغول به کار باشند را بتوانند ارائه نمایند..

مدیرعامل شرکت دارای مدرک تحصیلی حداقل لیسانس باشد.

به این شرکتها برگه احراز صلاحیت موقت اعطا می شود که اعتبار آن یک سال خواهد بود..

صدور برگه احراز صلاحیت و رتبه‌بندی

ضوابط دوره انتقال: به دوره زمانی مابین تصویب طرح جدید تا ابلاغ نهایی آن برای اجرا، دوره انتقال گفته می‌شود.در این دوره شرکتهایی که اعتبار مجوز قبلی آنها به اتمام رسیده و یا بخواهند براساس طرح جدید رتبه‌بندی شوند، با ارائه مدارک زیر احراز صلاحیت و رتبه‌بندی می‌شوند.

ارائه مجوز قبلی احراز صلاحیت و رتبه‌بندی (در صورتی که هنوز اعتبار داشته باشد)

ارائه اظهارنامه (یا برگه قطع مالیاتی) دو سال متوالی.

ارائه لیست بیمه ماهیانه سال آخر تایید شده توسط سازمان تامین اجتماعی، در صورت عدم ارائه اظهارنامه مالیاتی.

تکمیل فرم فهرست تشریح رشته فعالیت.

تحویل روزنامه رسمی تاسیس وتغییرات بعدی آن درصورت وجود.

صدور برگه احراز صلاحیت دبیرخانه شورا (یا نماینده آن) پس از تطابق مدارک ارائه شده با اطلاعات وارد شده، انجام می گیرد.

اجازه احراز صلاحیت و رتبه‌بندی جدید براساس رشته‌های فهرست تفصیلی تنظیم، اعتبار و رتبه شرکت در هر یک از آنها به طور جداگانه درمجوز درج می‌گردد. به‌گونه‌ای که در این مجوز از صدور یک امتیاز یا رتبه کلی خودداری می‌گردد.

ماده 9: به ازای یک رتبه معین درهررشته فعالیت که شرکت درآنها رتبه هایی دریافت می کند، مبلغی برحسب میلیارد ریال قید می شود.

روند اخذ گواهی رتبه‌بندی و احرازصلاحیت شرکت‌های انفورماتیکی (فناوری اطلاعات)

بدین‌وسیله به اطلاع کلیه متقاضیان رتبه‌بندی و احراز صلاحیت می‌رساند برای انجام این کار می‌بایست مراحل زیر طی شود:

درخواست نام کاربری و گذرواژه: مراجعه به سایت اطلاع‌رسانی شورای عالی انفورماتیک کشور به نشانی www.shci.ir و انتخاب بخش “تقاضای گذرواژه از سیستم”. تکمیل فیلدهای اطلاعاتی لازم. بارگذاری مستندات. دریافت نام کاربری و گذرواژه ظرف مدت حداکثر 24 ساعت از طریق پست الکترونیکی شرکت

* مدارک لازم برای این بخش : اسکن روزنامه رسمی تاسیس شرکت (در صورتی که نام یا نوع شرکت نسبت به روز تاسیس تغییر کرده باشد لازم است اسکن روزنامه رسمی تغییر نام شرکت یا روزنامه رسمی تغییر نوع شرکت نیز بارگذاری گردد)

تشکیل پرونده الکترونیکی با استفاده از نام کاربری و گذرواژه: مراجعه به سایت اطلاع‌رسانی شورای عالی انفورماتیک کشور به نشانی www.shci.ir و انتخاب بخش “ورود به سیستم رتبه‌بندی”. تکمیل فرم‌های اطلاعاتی (شامل: اطلاعات عمومی، سهامداران و پرسنل، فرم پرسشنامه، فعالیت‌های خوداظهاری) بارگذاری مدارک

مدارک الکترونیکی مورد نیاز برای رتیه بندی انفورماتیک

  •  فایل اسکن شده روزنامه رسمی تاسیس شرکت
  •  فایل اسکن شده روزنامه رسمی تغییر موضوع فعالیت شرکت (در صورت وجود)
  •  فایل اسکن شده روزنامه رسمی تغییر نام شرکت (در صورت وجود)
  •  فایل اسکن شده روزنامه رسمی تغییر مدیرعامل شرکت (در صورت وجود)
  •  فایل اسکن شده مدرک تحصیلی مدیرعامل
  •  فایل اسکن شده مدرک تحصیلی کارشناس اول
  •  فایل اسکن شده مدرک تحصیلی کارشناس دوم
  •  فایل اسکن شده سه لیست بیمه اخیر و جدید شرکت
  •  فایل اسکن شده فیش‌های پرداختی سه لیست بیمه مذکور
  •  فایل اسکن شده صفحات 1 و 3 و 7 و 15 اظهارنامه مالیاتی سال قبل
  •  فایل اسکن شده برگ قطعی یا تشخیص مالیات سال مالی دو سال قبل

ارجاع پرونده الکترونیکی تکمیل شده به کارتابل الکترونیکی دبیرخانه شورای عالی انفورماتیک کشور به این منظور کافیست دکمه پایان کار و ارجاع به دبیرخانه شورای عالی انفورماتیک را در پایان کار فشار دهید.

نامه درخواست منضم به مدارک اخذ رتبه بندی انفورماتیک

تصویر اظهارنامه مالیاتی سال …………13 و تصویر برگ قطعی یا تشخیص مالیات سال ………13 که توسط ممیز دارایی مربوطه رونوشت برابر اصل شده است.

تصویر لیست‌های بیمه 12 ماه سال ……….. 13(برای شرکت‌های جدیدالتاسیس که فاقد اظهارنامه مالیاتی می‌باشند)

تعهدنامه رعایت قوانین اخذ رتبه بندی شرکت انفورماتیک

تعهدنامه برای ارائه روزنامه رسمی اصلاح موضوع فعالیت شرکت) برای شرکت‌هایی که با نظر دبیرخانه شورا موضوع فعالیت خود را می‌باید تغییر دهند(و صورتجلسه اصلاح موضوع فعالیت شرکت و رسید اداره ثبت شرکت‌ها

تعهدنامه برای ارائه لیست‌های بیمه ماه‌های بعد(برای شرکت‌های جدیدالتاسیس)

برچسب آدرس حاوی نام و نشانی و کد پستی 10 رقمی شرکت

توجه: مدارک فوق می‌بایست به نشانی (تهران- پایین‌تر از میدان سپاه- نرسیده به میدان بهارستان- معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس ‌جمهور – دبیرخانه شورای عالی انفورماتیک کشور) ارسال گردد.

پی‌گیری و رفع نواقص پرونده مراجعه به کارتابل الکترونیکی شرکت با استفاده از نام کاربری وگذرواژهمراجعه به بخش “در دست اقدام” و رفع نواقص پرونده طبق موارد ذکر شده در پرونده الکترونیکی شرکت

دریافت گواهی رتبه‌بندی پس از انجام کامل و دقیق مراحل فوق، گواهی رتبه‌بندی شرکت صادر و به آدرس شرکت پست خواهد شد. ضمناً مراتب همزمان از طریق پست الکترونیکی به شرکت اطلاع داده خواهد شد.

رتبه بندی شرکتهای انفورماتیک

فرآیند اخذ گواهی رتبه‌بندی و احرازصلاحیت شرکت‌های انفورماتیکی (فناوری اطلاعات)

بدین‌وسیله به اطلاع کلیه متقاضیان رتبه‌بندی و احراز صلاحیت می‌رساند برای انجام این کار می‌بایست مراحل زیر طی شود:

درخواست نام کاربری و گذرواژه: مراجعه به سایت اطلاع‌رسانی شورای عالی انفورماتیک کشور به نشانی www.shci.ir و انتخاب بخش “تقاضای گذرواژه از سیستم”. درج اطلاعات لازم در سایت بارگذاری مستندات و دریافت نام کاربری و گذرواژه ظرف مدت حداکثر 24 ساعت از طریق ایمیل شرکت

* مدارک لازم برای این بخش: فایل اسکن شده روزنامه رسمی تاسیس شرکت (در صورتی که نام یا نوع شرکت نسبت به روز تاسیس تغییر کرده باشد لازم است اسکن روزنامه رسمی تغییر نام شرکت یا روزنامه رسمی تغییر نوع شرکت نیز بارگذاری گردد)

تشکیل پرونده الکترونیکی با استفاده از نام کاربری و گذرواژه: مراجعه به سایت اطلاع‌رسانی شورای عالی انفورماتیک کشور به نشانی www.shci.ir و انتخاب بخش “ورود به سیستم رتبه‌بندی”. تکمیل فرم‌های اطلاعاتی (شامل: اطلاعات عمومی، سهامداران و پرسنل، فرم پرسشنامه، فعالیت‌های خوداظهاری) آپلود مدارک

تعهدنامه تبعیت از قوانین اخذ رتبه بندی انفورماتیک شرکت

تعهدنامه برای تحویل روزنامه رسمی اصلاح موضوع فعالیت شرکت برای شرکت‌هایی که با نظر دبیرخانه شورا موضوع فعالیت خود را می‌باید تغییر دهند و صورتجلسه اصلاح موضوع فعالیت شرکت و رسید اداره ثبت شرکت‌ها

تعهدنامه مبنی بر تسلیم لیست‌های بیمه ماه‌های بعد(برای شرکت‌های جدیدالتاسیس)

برچسب نشانی شرکت شامل نام و آدرس و کد پستی 10 رقمی شرکت

توجه: مدارک فوق می‌بایست به نشانی (تهران- پایین‌تر از میدان سپاه- نرسیده به میدان بهارستان- معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس ‌جمهور – دبیرخانه شورای عالی انفورماتیک کشور) ارسال گردد.

پی‌گیری و رفع نواقص پرونده، مراجعه به کارتابل الکترونیکی شرکت با استفاده از نام کاربری وگذرواژه ،مراجعه به بخش “در دست اقدام” و رفع نواقص پرونده طبق موارد ذکر شده در پرونده الکترونیکی شرکت از دیگر اقدامات لازم می باشد.

دریافت گواهی رتبه‌بندی پس از انجام کامل و دقیق مراحل فوق، گواهی رتبه‌بندی شرکت صادر و به آدرس شرکت ارسال خواهد شد. ضمناً مراتب همزمان از طریق ایمیل به شرکت اطلاع داده خواهد شد.

بسیاری از کارشناسان بر این باورند که بعد از حذف معاونت برنامه‌ریزی و بودجه، شورای‌عالی انفورماتیک به عنوان زیرمجموعه این نهاد در ضعیف‌ترین شرایط خود قرار گرفت و تنها عاملی که باعث نجات این شورا شد انجام رتبه‌بندی شركت‌های انفورماتیک بود. رتبه‌بندی که در حال حاضر به یك مشكل اساسی برای این شركت‌ها تبدیل شده است.

برخی فعالان بازار بر این عقیده هستند که شرایط اقتصادی بازار کامپیوتر ایران به گونه‌ای ایجاب می کند که مکانیزم حضور در این بازار اقتصادی تنها در این رتبه‌بندی خلاصه نشود؛ چرا که این رتبه‌بندی نمی‌تواند به تنهایی جوابگوی نیاز شركت‌های انفورماتیک کشور باشد.

امتیاز و رتبه بندی شرکت براساس ارزیابی شورای عالی انفورماتیک در سال های مختلف

سال

امتیاز

رتبه

1375

6853

اول

1376

6891

اول

1377

6485

اول

1378

6692

اول

1379

6855

اول

1380

6855

اول

1381

8410

اول

1382

8410

اول

1383

8678

اول

1384

8678

اول

به دلیل تغییر نحوه امتیاز دهی شرکت ها از سال 1385، به صورتی که هریک از فعالیت ها به تفکیک مورد ارزیابی قرار گرفته اند، در جدول ذیل امتیاز سال های 85 و بعد از آن به صورت جداگانه آورده شده است.

فعالیت اصلی

رتبه شرکت

سال
1385

سال 1386

سال 1387

سال 1388

سال 1389

سال 1390

سال 1391

سال 1392

سال 1393

ارایه و پشتیبانی سخت افزاری Main Frame

1

1

1

1

1

1

1

1

1

تولید و ارایه رایانه های غیرMain Frame

3

3

3

1

1

1

1

1

1

تولید و ارایه دستگاههای جانبی

2

2

1

1

1

1

1

3

1

تولید و ارایه قطعات و ملزومات

3

2

2

2

2

1

1

3

1

تولید و پشتیبانی نرم افزارهای سفارش مشتری

1

1

1

1

1

1

ارایه و پشتیبانی بسته های نرم افزاری و CDاطلاعاتی تولید داخل

1

1

1

1

1

1

1

2

1

ارایه و پشتیبانی نرم افزارهای خارجی (SE) و سیستم ها

1

1

1

1

1

1

1

2

1

خدمات شبکه های اطلاع رسانی Providers

2

2

1

1

1

1

1

3

1

شبکه داده ها

1

1

1

1

1

1

1

1

1

مشاوره و نظارت بر اجرای طرح های انفورماتیکی

2

2

1

1

1

1

1

2

1

خدمات پشتیبانی

2

2

1

1

1

1

1

2

1

آموزش و پژوهش

3

3

2

3

2

1

1

3

1

سیستم های ویژه

2

2

1

2

2

1

1

2

1

سیستم های اتوماسیون صنعتی

4

1

امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات

1

1

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها