جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید

هر ساعتی در روز کنار شما هستیم

با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید
در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

اخذ کارت بازرگانی فوری و سریع【دریافت کارت بازرگانی✔️】

اخذ کارت بازرگانی فوری و سریع

ما در این مقاله برآنیم تا درباره اخذ کارت بازرگانی فوری و سریع مطالبی را به متقاضیان محترم ارائه نماییم. تا انتهای مقاله همراه ما باشید و در صورت روبرو شدن با هر سوال و مسئله ای می توانید با مشاوران و کارشناسان مجتمع ثبتی ایلیا در ارتباط باشید.

اخذ کارت بازرگانی فوری

کارت بازرگانی در حقیقت مجوزی است که به مالک آن (اعم از شخص حقیقی و حقوقی) این امکان را می دهد که به امر صادرات و واردات و تجارت خارجی و هم چنین تبادل کالا با کشورهای خارجی بپردازد.

متقاضی کارت می تواند پس از گذراندن دوره های آموزشی کارت بازرگانی خود را اخذ نمایند. با استناد به مقررات کنونی مدت اعتبار این کارت از تاریخ صدور یکسال تا 5 سال می باشد و تمدید آن نیز ممکن است.

کارت بازرگانی یک شناسنامه است که به دارنده ی ان ماهیت یک شخصیت تجاری میدهد که می تواند صادرات و واردات در داخل و خارج از ایران انجام دهد باید بدانید اگر شخص حقیقی و یا حقوقی بدون این کارت اقدام به واردات و صادرات نمایید منع قانونی خواهد داشت اخذ این کارت توسط فردی که میخواد اقدام به تجارت کند و یا برای شرکتها به نام مدیر عامل شرکت صورت میگیرد . ارگان مربوطه برای دریافت کارت بازرگانی وزارت صنعت معدن و تجارت می باشد .

بایدها و نباید های اخذ کارت بازرگانی

  • ار شخصی که به عنوان کارمند در دستگاه های دولتی مشغول به کار هستند و در یکی از ارگان های دولتی فعال است نمی توانند کارت بازرگانی را بگیرند.
  • افراد با شخصیت حقیقی یا حقوقی تنها قادر خواهتد بود یک کارت بازرگانی داشته باشند.
  • برای هر شرکت یا واحد ملکی می توان تنها یک کارت بازرگانی دراخذ کرد.
  • حضور شخص متقاضی در تمامی مراحل پذیرش تا تحویل کارت بازرگانی الزامی است.
  • آدرس هایی که برای مراحل مختلف ارائه می دهید باید با هم یکسان بوده که این آدرس ها در هنگام درج در سامانه باید مشمول : آدرس اظهارنامه ثبتی، مفاصا حساب مربوط به دارایی، سند مالکیت و یا اجاره نامه تجاری باشند.

اخذ کارت بازرگانی

مرجع صدور کارت بازرگانی

کسانی که قصد اخذ کارت بازرگانی دارند باید از وزارت صنعت و معدن درخواست نمایند و از شعب اتاق بازرگانی کارت خود را تحویل بگیرند در گذشته تنها اجازه ی اتاق بازرگانی کافی بود اما امروزه باید این کار توسط وزارت صنعت و معدن صورت گیرد.

کارت بازرگانی تولیدی

کارت بازرگانی تولیدی، نوعی کارت بازرگانی است و برای اشخاص حقوقی که دارای مجوز سرمایه گذاری با زمینه فعالیت تولیدی می باشند صادر می گردد. کارت بازرگانی واحد تولیدی می تواند فقط تجهیزات کارگاهی و مواد اولیه مورد نیاز تولید خود را وارد و پس از تولید نیز صادر کند.

کاربرد کارت بازرگانی

با داشتن کارت بازرگانی می توانید ازمناطق آزاد تجاری کالا وارد نمایید. همچنین به دارنده گان این کارت ویزای تجاری تعلق میگیرد و عضو اتاق بازرگانی می شوند. با تاجران خارجی می توانند در ارتباط باشند و همچنین در نمایشگاه های بین المللی شرکت کنند کالاهای خود را بدون مشکل ترخیص کنند.

فعالیت های بازرگانی از جمله ورود و خروج کالا برای هر شخصی بدون مجوز آزاد نمی باشد . قانون تجارت برای اینگونه فعالیتها مواردی را تصویب کرده است که الزامی است اشخاصی که حیطه فعالیتهای آنها واردات و صادارت باشد باید دارای کارت بازرگانی باشند بدین صورت که باتوجه به دارا بودن شرایط اخذ کارت اقدام به ثبت و دریافت آن نمایند.

صدور کارت بازرگانی برای متقاضیان آن به مبنی آن است که متقاضی کلیه مراحل و شرایط اخذ را دارا باشد، بدین صورت که موراد را در دفتر ثبت تجارتی ثبت نمایند و دارای دفاتر پلمپ شده تجارتی باشد و…. لازم به ذکر است که شرکت های تجاری که خواهان کارت بازرگانی هستند این کارت بنام مؤسس شرکت صادر می شود.

برای اقدام به ثبت کارت بازرگانی باید به اتاق بازرگانی مراجعه نمایند سپس مدارک را تحویل داده و هم چنین از طرف دو نفر در اتاق بازرگانی معرفی شده باشند .

زمانی یک بازرگان خارجی می تواند در کشور ایران فعالیت های بازرگانی خود بپردازد که متقابلا بازرگانان ایرانی امکان فعالیت های بازرگانی را در آن کشور داشته باشد .یعنی در این صورت معامله دو طرفه امکان پذیر می باشد .

برای اطلاع از عضویت اخذ کارت بازرگانی و نیز مدارک و مدت زمان اعتبار کارت بازرگانی در ادامه این مقاله همراه با ما باشید تا نکات مهمی را برای شما بازگو کنیم .

مزایای کارت بازرگانی

مزایای کارت بازرگانی

  • کسانی که کارت بازرگانی دریافت میکنند می توانند درصورتی که بخواهند به راحتی برند لاتین و در نتیجه برند بین المللی ثبت نمایند.
  • عضو اتاق بازرگانی می شوند و امکان واردات و صادرات به داخل و خارج را دارند. از همه مهم تر ویزای تجاری برایشان به راحتی صادر می شود.
  • و یکی از مهم ترین مزایای اخذ کارت بازرگانی استفاده از تسهیلات بانکی می باشد که به دارندگان کارت بازرگانی تعلق می گیرد. و دیگری معافیت افراد از مالیات گمرکی .
  • برقراری روابط تجاری با تجار دیگر کشور ها

شرایط اخذ کارت بازرگانی

باید به این نکته توجه کرد که برای ثبت کارت بازرگانی نیاز به شرایطی برای اقدام به ثبت دارید از جمله :

  • شرایط سنی متقاضی باید 23 سال باشد.
  • الزامی است که کارت پایان خدمت اخذ گردیده باشد.
  • از جمله شرایط دیگر این است که کداقتصادی خود را قبل از اقدام به ثبت دریافت نمایید.
  • متقاضی دارای مدرک تحصیلی بالاتر باشد.
  • دارا بودن حساب بانکی معتبر در یکی از بانک های کشور.

شرایط اشخاص حقوقی برای اخذ کارت بازرگانی

  •  برای اتباع خارجی باید پروانه کار و اقامت معتبر را از مراجع ذی صلاح اخذ کرده باشند.
  •  سفارتخانه های کشور صلاحیت مدیران خارجی را اخذ کرده باشند .
  • در صورتی برای مدیران عامل شرکت های خارجی که در ایران به ثبت رسیده اند کارت بازرگانی صادر می شود که متقابلاَ کشور متبوع آنان این حق را برای ایرانیان محفوظ بدارد.
  •  مطابق ماده 6 آیین نامه، هیچگونه از اشخاص حقیقی و یا حقوقی نمی تواند بیش از یک کارت بازرگانی داشته باشد. در مواردی که بخواهد درخواست کارت در شهرستانهای دیگر دهد باید کارت خود را در محلی که صادر شده است باطل نماید.
  •  در صورتی که در یکی از شهرستان ها اداره کل بازرگانی نباشد می توانند از طریق فرمانداری به یکی از نزدیک ترین اداره کل بازرگانی مدارک را ارسال نمایند.
  • شرکت های تولیدی که در شهرستان دارای مدیر شعبه مستقل می باشند مدیر شعبه مستقل می تواند ثبت نام کارت بازرگانی را انجام دهند.

به عنوان یک شخصیت حقوقی چه شرایطی باید برای اخذ کارت بازرگانی داشته باشید. کسانی که اتباع خارجی هستند باید اقامت معتبر و پروانه کار داشته باشند. و سفارت خانه های معتبر صلاحیت مدیران خارجی را باید تایید و به اداره صنعت و معدن ارسال نمایند.

لازم است بدانید زمانی کارت بازرگانی برای اتباع خارجی صادر می شود که کشوری که آنها تابعیتش را دارند باید متعاقبن برای اتباع ایرانی کارت بازرگانی صادر نمایند.

بر اساس قانون و ماده 6 آیین نامه شما اگر بخواهید برای شرکت خود و حتی برای شخص خود کارت بازرگانی از چند شهر بگیرید کارتان منع قانونی خواهد داشت به این معنی که شما اگر شخص حقیق هستید و یا حقوقی در تهران کارت بازرگانی دارید و می خواهید در خرم آباد نیز کارت بازرگانی بگیرید باید ابتدا کارت بازرگانی تهران را باطل سپس برای خرم آباد اقدام نمایید.

شرایط گرفتن کارت بازرگانی برای خانم ها

تفاوتی بین شروط مندرج رای اخذ کارت بازرگانی برای اقایان و بانوان وجود ندارد و تنها در بخش مدارک کارت پایان خدمت و معافی مختص آقایان متقاضی کارت است و عملاً نیازی به آن برای بانوان نیست. پس می توانید با فراهم کردن شرایط و مدارک مرتبط با اخذ کارت بازرگاین و نیز عضویت در اتاق بازرگانی عضوی از واردکننده و یا صادر کننده اجناس باشید. در این زمینه می توانید با کارشناسان ثبتی ایلیا در هر ساعت شبانه روز در تماس باشید و یا سوالات خود را در پایین صفحه در بخش گفتگوی انلاین از وکلای مجتمع بپرسید و در کسری از ثانیه به پاسخ خود برسید.

مالیات کارت بازرگانی

داشتن کارت بازرگانی به تنهایی برای پرداخت مالیات کافی نمی باشد لذا درآمد حاصل مشمول مالیات می باشد. برای اشخاص حقیقی مطابق با ماده 131 قانون مالیت های مستقیم محاسبه می شود و برای اشخاص حقوقی 25 درصد از درآمد آنها محاسبه و اخذ می گردد.

در نتیجه با توجه به بخشنامه گمرک کشور ، مالکین کارت بازرگانی الزامی است که مالیات علی الحساب واردات قطعی کالا را به میزان 4 درصد جمع ارزش گمرکی و حقوق ورودی را پرداخت نمایند.

تسهیلات برای دارندگان کارت بازرگانی

  • اگر شخص حقیقی دارنده کارت بازرگانی باشد به عنوان تاجر شناخته می شود. تاجر امتیازات بیشتری نسبت به یک فرد عادی دارند . که بهره مندی از این امتیازات فقط برای دارندگان کارت میسر می شود.
  • دارندگان کارت بازرگانی برای انجام امور فعالیت بازرگانی باید به کشورهای مختلف سفر کند برای این منظور باید ویزای تجاری صادر شود . ( در هر کشور قوانین مختلفی برای این منظور تصویب شده است. )
  • دارندگان کارت بازرگانی می توانند در اتاق بازرگانی عضو شوند.
  • اشخاصی که در صدد ثبت برند و علامت تجاری خود به زبان غیر فارسی علی الخصوص لاتین هستند می توانند با در دست داشتن کارت بازرگانی ثبت برند و علامت تجاری خود را انجام دهند .
  • دارندگان کارت بازرگانی می توانند کالا را از مناطق آزاد کشور وارد مرزهای کشور کنند .

موارد استفاده از کارت بازرگانی

  • وارد کردن از سمت مناطق آزاد.
  • صدور کالاهای مجاز.
  • دریافت ویزا برای فعالیت های تجاری.
  • دریافت گواهی مبدا.
  • دریافت مجوز عضویت در اتاق بازرگانی.
  • جهت ایجاد ارتباط با بازرگانان خارج از کشور.
  • مبادله اطلاعات تجاری میان کشورهای مختلف در سطح جهانی.
  • دریافت مجوز شرکت در نمایشگاه های بین المللی.
  • اقدام به واردات و صادرات تجاری.
  • سفارش یا دریافت کالا از گمرک.

اشخاص معاف از کارت بازرگانی

چه کسانی می توانند بدون داشتن کارت بازرگانی هم کالا وارد کنند:

شما اگر در یکی از شهرهای مرزی ایران ساکن باشید می توانید در حد نیازه خود کالا وارد نمایید.

کسانی که در دریا کار می کنند مانند ملوانان به راحتی می توانند در حد مصرف شخص ( برای خود و خانواده ) کالا وارد نمایند.

کسانی که کارت پیله وری داشته باشند می توانند برای استان های هم جوار خودشان کالا وارد نمایند.

افرادی که خارج از کشور هستند و سابقه مشخص شده در وزارت کار و امور اجتماعی داشته باشند.

مرجع اخذ کارت بازرگانی فوری و سریع

کارت بازرگانی توسط وزارت صنعت معدن و تجارت صادر می شود در تهران یا سایر شهرستان ها به نام متقاضیانی که واجد شرایط می باشند، برای مدت یک سال بادرخواست رشته فعالیت حسب درخواست متقاضی صادر می گردد که پس از تأیید، وزارت صنعت، معدن و تجارت معتبر خواهد بود.

مرجع صادر کننده کارت بازرگانی اتاق بازرگانی وابسته به وزارت صنایع و معادن می باشد. باید بدانید که کارت بازرگانی موارد استفاده دیگری نیز دارد به عنوان مثال ثبت علامت تجاری به شکل لاتین مستلزم داشتن کارت بازرگانی می باشد.

 

راهنمای ثبت آنلاین کارت بازرگانی

برای صدور گواهی مفاصاحساب مالیاتی می توانید به پایگاه اینترنتی tax.gov.ir مراجعه کنید. توجه داشته باشید که شرکت ها و موسسه هایی که غیر تجاری می باشند. باید در اداره امور مالیاتی کشور پرونده ای را تشکیل بدهند.

کد اقتصادی خود را اخذ نمایند تا در پایان هر سال مالی بعد از بررسی و ارزیابی کارهای مالی و ضرر شرکت اظهارنامه مالیاتی خود را تنظیم نمایند. جهت تعیین مالیات به اداره امور مالیاتی کشور ارسال کنند. شرکت هایی که کد اقتصادی ندارند. مجوز فعالیتی به صورت قانونی را ندارند. چنانچه اظهارنامه مالیاتی خود را به اداره دارایی تحویل ندهند مرتکب جرم مالیاتی شده اند.

مدارک دریافت کارت بازرگانی

  • ارائه اظهارنامه ثبت نام در دفتر بازرگانی که الزامی است به گواهی اداره ثبت شرکتها رسیده باشد . الزامی است به امضای متقاضیان رسیده باشد. برای گرفات اصل گواهی پلمپ دفاتر را می توان از اداره ثبت شرکتها دریافت نمود .
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه ( الزامی است که برای اخذ آن 6 ماه از تاریخش نگذشته باشد )
  • فرم کارت بازرگانی وعضویت را در دو صفحه تکمیل نمایید . می توان از وب سایت این فرم را دریافت نموده به همراه مهر و امضا و هم چنین گواهی امضا توسط دفتر اسناد رسمی ارائه داد.
  • برای صدور کارت بازرگانی نیاز به اخذ مفاصاحساب و پرداخت مالیات مطابق قانون مالیات های مستقیم ماده 186 می باشید که در این صورت با در دست داشتن مفاصاحساب اخذ کارت بازرگانی امکان پذیر می باشد
  • ارائه مدارک شناسایی متقاضی از جمله کارت بازرگانی و شناسنامه
  • سه قطعه عکس شش در چهار(حدالامکان جدید،تمام رخ ،ساده باشد )
  • ارائه اصل و کپی مدرک تحصیلی معتبر(حداقل دیپلم)
  • ارائه اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای آقایان جهت برابر با اصل شدن و یک سری کپی از پشت و روی آن.
  • دارابودن حداقل 23 سال سن تمام.
  • در مورد تاسیس و کلیه ی تغییرات شرکت که در موضوع شرکت صادرات و واردات قید شده باشد.
  • اصل وکپی کارت پایان خدمت
  • اصل و کپی کارت ملی
  • شناسه ملی شرکت (شش قطعه عکس 4 در 6 و فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه)
  • اصل و کپی ومدرک تحصیلی

مدارک لازم برای اخذ کارت بازرگانی

مراحل دریافت کارت بازرگانی چگونه است؟

برای اخذ کارت بازرگانی فوری و سریع نخست باید سه نسخه اظهارنامه ثبت نام در دفاتر تجاری را از گستره ی فروش اوراق بهادار استقرار یافته در اداره كل ثبت شركتها و مالكیت صنعتی خریداری کرده و براساس فرم پیوست شده آن را کامل کرده و به امضا برسانید .

اشخاص حقیقی یا حقوقی كه بازرگان می باشند باید دفاتر قانونی متعلق به خودشان را دارا باشند. دفاتر قانونی براساس قانون تجارت شامل ” دفتر روزنامه، دفتر كل، دفتر دارایی و دفتر كپیه “می باشد.

با وجود دستگاههای فتوكپی، فاكس و مانند اینها دفتر كپیه ضرورت دیروز خود را از دست داده است. دفاتر در مرجع ثبت شركت ها پلمپ می شوند و بازرگانان مطابق مقررات صورت حسابهای خود را قید می نمایند. این دفاتر زمانی سندیت می یابند كه در اداره ثبت شركتها ثبت و پلمپ اخذ گردد.

جهت اخذ کارت بازرگانی شخصیت های حقوقی و حقیقی باید دفاتر قانونی خاصه روزنامه وکل را دارا باشند.

در نتیجه با عنایت به تعداد معاملات خود نسبت به دریافت دفتر با تعداد صفحات مشخص وبنا به نیازشان 50 برگی، 100 برگی، 200برگی و یا بالاتر تهیه و در قسمت پلمپ دفاتر ثبت شركتها اقدام ویك برگ گواهی پلمپ دفاتر تجارتی از واحد فروش اوراق بهادار تهیه وبعد از پلمپ دفاتر جهت تدوین وکامل نمودن آن تلاشهای مورد نیاز را مبذول دارید.

اگر متقاضی اخذ کارت بازرگانی شخصیتی حقیقی باشد ،ارائه یك برگ فتوكپی صفحه اول شناسنامه ضرورت دارد.

چنانچه متقاضی اخذ کارت بازرگانی شخصیتی حقوقی باشد ارائه روزنامه رسمی تاسیس شركت به انضمام آخرین تغییرات در شركت ضرورت دارد .اگر کارهای اخذ کارت بازرگانی بواسطه ی وكیل انجام بشود ارائه وكالت نامه رسمی نیز الزام قانونی دارد.

بعد از فراهم آوردن مدارك فوق الذکربه واحد ثبت نام دفاتر بازرگانی رفته و متصدی مربوطه نسبت به ثبت اظهارنامه ها در دفتر ثبت نام تجارتی اقدام و شماره دفتررادراظهارنامه قید و نسبت به امضا و مهر نمودن اظهارنامه ها اقدام می نماید.

بعد از آن یک نسخه از اظهارنامه را جهت بایگانی در پیشینه ضبط و دیگر نسخه را به متقاضی تحویل بدهد .در این مرحله دیگر انجام كار در اداره ثبت شركتها تمام میشود و باید با در دست داشتن مدارك به اتاق بازرگانی و صنایع و معادن مراجعه گردد.

اخذ کارت بازرگانی اشخاص حقیقی

بر اساس  قانون صادرات و واردات اشخاص حقیقی که می خواهند کارت بازرگانی دریافت نمایند . باید از طریق مراجعه ذی صلاح اقدامات لازم را انجام داده و این کار توسط وزارت صنعت و معدن صورت می گیرد . اما لازم است بدانید نحوه ی دریافت کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی اینگونه است که باید کارت را تنها با نام خود دریافت نمایند و خود تمامی شرایط مورد نیاز برای اشخاص حقیقی را داشته باشند .

کاربرد کارت بازرگانی اشخاص حقیقی

زمانی که شما به عنوان یک شخصیت حقیقی اقدام به دریافت کارت بازرگانی می کنید می توانید شروع به صادرات و واردات ، تجار با تاجران بین المللی عضویت در اتاق بازرگانی ، می توانید در نمایشگاه های بین المللی شرکت کنید ویزای کشورهای مختلف جهان را داشته باشید. واردات در مناطق ازاد تجار به راحتی توسط شما انجام می شود.

واردات از مناطق آزاد، صادارت کلیه کالاهای مجاز بازرگانی، صدور ویزای تجاری، صدور گواهی مبدا، عضویت در اتاق بازرگانی، ارتباط با تجار خارجی، مبادله اطلاعات تجاری در سطح جهان، شرکت در نمایشگاه های ملی و بین المللی داخلی و خارجی، اقدام به امر صادرات و واردات کالا به صورت تجاری، اقدام به حق العمل کاری در گمرک، ثبت سفارش و ترخیص کالا.

شرایط دریافت کارت بازرگانی اشخاص حقیقی

برای دریافت کارت بازرگانی باید سن تان بالایی 21 سال باشد دارندگان کارت بازرگانی باید 3 سال سابقه ی کار یا فعالیت تولیدی یا تجاری داشته باشند. یک مکان مشخص شده برای کسب و کارتان داشته باشید. کارت پایان خدمت را دریافت کرده باشید. یک حساب جاری در یکی از بانکها افتتاح نمایید. نباید در هیچ  کدام یک از ادارات دولتی ایران استخدام شده باشید.

اخذ کارت بازرگانی اشخاص حقوقی

یکی از اصلی ترین موارد برای انجام صادرات و واردات اخذ کارت بازرگانی است این کارت ها برای اشخاص حقیقی و حقوقی اخذ می گردد در این مقاله موارد اخذ کارت بازرگانی برای اشخاص حقوقی توضبح داده شده است . مدت زمان اخذ کارت بازرگانی به صورت یک ساله است. متقاضیان کارت بازرگانی می توانند برای اخذ کارت بازرگانی از طریق وزارت صنعت و معدن اقدام نمایند.

مراحل اخذ کارت بازرگانی برای اشخاص حقوقی در سامانه اتاق بازرگانی

  1. تکمیل و سپس اسکن از تمام مدارک مورد نیاز برای صدور کارت بازرگانی این مدارک شامل مدارک شناسایی مدیرعامل و سند مالکیت یا اجاره نامه ملک
  2. پر کردن اظهارنامه ی مربوط به اخذ کارت بازرگانی
  3. اطلاعات مربوط به تماس و آدرس
  4. مدیرعامل شرکت که تقاضای کارت بازرگانی دارد.
  5. و اطلاعات مربوط به هیئت مدیره شرکت متقاضی و انتخاب نوع فعالیت برای واردات کالا
  6. فیش پرداختی را درج کنید (با وارد کردن اطلاعات روی فیش واریزی)

نکات مهم درباره اخذ کارت بازرگانی فوری و سریع

  • امضا کردن دونسخه اظهارنامه پلمپ دفاتر و سه برگ اظهارنامه كارت بازرگانی و اگر شركتی در کار بود ،زدن مهر شركت روی آن
  • امضا وكالت نامه وكیل مربوطه به واسطه ی شخص و در صورت شركتی بودن كارت زدن مهر شركت بر روی امضای مدیرعامل
  • ارائه كپی شناسنامه برای كارت شخصی و ارائه كپی كلیه مدارك شركت و روزنامه رسمی و كپی شناسنامه مدیرعامل برای شركت
  • بعد از کامل کردن مدارک فوق الذکرجهت اخذ کارت بازرگانی و تحویل آن به مجتمع ایلیا 3 روز بعد مجددا به شركت مراجعه كرده و ضمن دریافت اسناد و مدارك که در بالا گفته شد به صورت زیر عمل می نماییم.
  • نخست با در دست داشتن دو قطعه عكس و مدارك تهیه شده  از جانب ما به وزارت صنعت معدن و تجارت مراجعه نمایید.
  •  و متصدی مربوطه را ملاقات کرده و با تحویل مدارك درخواست معرفی نامه به اداره سو پیشینه و اخذ فرمهای خاص كارت بازرگانی را می نمایید.
  • بعد از اخذ معرفی نامه به نزدیكترین محل اداره تشخیص هویت نیروی انتظامی مراجعت نموده تا از شما انگشت نگاری به عمل آید.
  • فرم های مخصوص اخذ کارت بازرگانی را تایپ و تدوین کرده و به  و به ما تحویل دهید تا درباره مراحل آتی آن مطلع شوید.

ثبت آنلاین کارت بازرگانی

مراحل ثبت آنلاین کارت بازرگانی

برای اخذ کارت بازرگانی به سامانه هوشمند کارت بازرگانی مراجعه کنید. به صورت آنلاین کلیه مراحل در سامانه طی شود. شرح مراحل آنلاین کارت بازرگانی به صورت ذیل می باشد :

  1. ورود به سامانه http://cscs.chambertrust.ir
  2. تکمیل فرم های مبنی بر اطلاعات اولیه متقاضی باتوجه به شخصیت حقیقی و حقوقی اطلاعات را وارد نمایید .
  3. سپس بعد از تکمیل اطلاعات اولیه ، اسکن مدارک و بارگذاری در سامانه بصورت آنلاین انجام دهید.
  4. سپس بعد از اینکه کلیه مراحل و هم چنین مدارک را بارگذاری انجام شد در مرحله نهایی ثبت نام، تأیید نهایی را زده و به صورت الکترونیکی و آنلاین پرونده به اتاق بازرگانی ارسال می شود .
  5. به صورت غیر حضوری پرونده متقاضیان در اداره بازرگانی مورد بررسی قرار می گیرد.
  6. همان طور که می دانید کارشناسان زمانی که پرونده بازرگانی متقاضی به صورت ا آنلاین در کارتابل آنها نمایان می شود مورد بررسی قرار داده، این بررسی ها به صورت نوع فعالیت بازرگانی متقاضی و هم چنین نوع مدارک ارائه داده شده می باشد و غیره
  7. نتیجه این بررسی ها در صورت مشاهده مغایرت از طریق پیامک و یا پست الکترونیکی به متقاضی اطلاع رسانی می شود. سپس متقاضی برای رفع نقص باید اقدامات لازم را انجام دهد.
  8. در صورت اینکه بعد از بررسی ها پرونده متقاضی تکمیل و بدون نقص باشد از طریق پیامک و یا ایمیل مجدد به متقاضی تأییدیه اطلاع رسانی می شود. سپس متقاضی با ارائه و در دست داشتن مدارک مربوطه ثبت ، جهت تکمیل و ادامه روند ثبت، به اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی و یا اتاق تعاون مراجعه نماید.
  9. برای پیگیری ثبت کارت بازرکات بازرگانی می توانید با مراجعه مجدد به سامانه روند مراحل را پیگیری نموده و از صحت ثبت خود اطلاعات لازم را اخذ نمایید.

قبل از آغاز ثبت درخواست، به نکاتی که برای ورود به سامانه، باید توجه کنید:

  • استفاده از مرورگر اینترنتی
  • در هنگامی که ثبت درخواست را در سامانه انجام می دهید ، از دکمه های Back و Forward مرورگر استفاده نشود.
  • تکمیل اطلاعاتی که به صورت است الزامی است.
  • توجه کنید با تکمیل هر مرحله و زدن کلید مرحله بعد اطلاعات فرم قبلی ذخیره می شود.
  • کلیه صفحات با زبان فارسی تکمیل گردد و از زبان انگلیسی خود داری کنید.
  • مستندات و مدارکی که برای ثبت در سامانه به آن احتیاج دارید. در بالا ذکر شده است ارائه این مستندات به صورت اسکن شده و واضح در سامانه در جایگاه مخصوص بارگذاری شود.

 روش دریافت کارت بازرگانی سریع

  • از بین فرم ها یك فرم به نام ) فرم الف( مختص ارائه به بانك جهت اخذ استعلام خوش حسابی برای شركت شما و یا شخص شما می باشد كه همزمان با عملیات انگشت نگاری قادرید با همراه داشتن فرم الف به بانك مرتبط مراجعه و فرم را تحویل بگیرید و چنانچه شركت تازه تاسیس باشد باید از حساب جاری مدیرعامل نیز استعلام به عمل آید و در حالت نداشتن حساب جاری مدیرعامل باید حتما سه ماه از افتتاح حساب شركتی گذاشته باشد .
  • فرم د را از اوراق مجزا کرده و به دفتر خانه ای برده و در صورت شركتی بودن امضا و مهر و در صورت شخصی بودن تنها امضا را گواهی نمایید.
  • در زمینه ی كارتهای شخصی ارائه دو نفر معرف با سابقه 3 سال کار بازرگانی كه دارای كارت بازرگانی می باشند الزامی است مگر اینكه متقاضی دارای مدرك لیسانس باشد كه ارائه معرفین در ( فرم ج) صورت می گیرد.
  • مهم ترین مرحله اگر سند مالكیت به صورت شش دانگ متعلق به متقاضی كارت باشد مشكلی نیست ولی اگر محل اجاره باشد باید همراه اجاره نامه محل و فیش برق و تلفن و اصل سند مالكیت شش دانگ به همراه شخص مالك محل به اتاق بازرگانی مراجعه گردد.
  • پس از تكمیل موارد بالا به همراه مدارك زیر :
  • اصل و كپی گواهی حسن اعتبار بانكی و تایید اداره اعتبارات مبنی برنداشتن چك برگشتی از شخص یا مدیرعامل شركت.
  • اصل كلیه مدارك معرفین و كپی از كارت بازرگانی ایشان و تاییدیه توسط ایشان مبنی برمعتبر بودن شما جهت دریافت كارت بازرگانی.
  • اصل وكپی تعهدنامه و تصدیق امضا شخص یا مدیرعامل و مهر شركت در دفترخانه.
  • مدارك به ثبت رسیده توسط شركت و گواهی پلمپ آن كه در مرحله اول به شما تسلیم گردیده است.
  • اصل و فتوكپی گواهی عدم سو پیشینه مدیرعامل یا شخص.
  • چهار قطعه عكس 6در4.
  • اصل و دو سری كپی از شناسنامه و كارت پایان خدمت مدیرعامل یا شخص متقاضی.
  • اصل ودو سری كپی از سند مالكیت حتی صفحات سفید سند و فیش نوسازی و قبض برق و تلفن و به همراه مبلغ مورد نیاز جهت مراحل اداری کارت به اتاق بازرگانی مراجعه و بعد از تكمیل مدارك اقدام به اخذ كارت بازرگانی نمایید.

مدت زمان صدور کارت بازرگانی

هزینه صدور کارت بازرگانی

کارت بازرگانی به صورت موضوعی صادر می شود یعنی برای یک یا دو عدد محصول به شکل خاص صادر می گردد. بنابراین هزینه و تعرفه اخذ کارت بازرگانی براساس نوع و تعداد محصولات متغیر می باشد.

به علاوه به دلیل سامانه ای بودن هزینه صدور کارت بازرگانی توسط مجتمع ثبتی ایلیا می تواند شامل هزینه اظهارنامه کارت بازرگانی و هزینه های دولتی و تعرفه کلاس توجیهی بازرگانان در اتاق بازرگانی به همراه حق الوکاله مجتمع حقوقی ثبت ایلیا می باشد.

کارت بازرگانی، کارتی است که برای تجار و بازرگانان صادر می شود تا مجوزی باشد برای واردات و گاها” صادرات محصولات مجاز.

مرجع صدور این کارت اتاق بازرگانی در هراستان است که علاوه بر رسیدگی به تقاضاهای کارت بازرگانی دوره های آموزشی لازم برای دارندگان این کارت را نیز صادر می کند .

هزینه تمدید کارت بازرگانی

برای بازرگانی که به امور تجارت می پردازد داشتن کارت بازرگانی بسیار مهم و حیاتی محسوب می شود و در کارهای کسب و کار و فعالیت راه را برای آن ها هموارمی کند.

مدت زمان اعتبار کارت بازرگانی یکسال می باشد و بعد از یکسال باید جهت تمدید آن اقدام کنید برای این امر شما باید هزینه تمدید کارت بازرگانی را بپردازید.

متقاضیان محترم چنانچه در جستجوی هزینه گرفتن کارت بازرگانی و قیمت کارت بازرگانی در کشور می باشید ولی اطلاعات لازم در این باره ندارید می توانید فرم مشاوره آنی رایگان را کامل کنید تا مشاوران و کارشناسان مجتمع ثبتی ایلیا با شما تماس بگیرند.

هزینه کلاس کارت بازرگانی

هزینه کلاس کارت بازرگانی به اتاق بازرگانی مربوط می شود و بر اساس قوانین اتاق بازرگانی و تعرفه های مشخص شده است که هر ساله تعرفه های اتاق بازرگانی متفائت است تغییر  می نماید .

 

هزینه اخذ کارت بازرگانی

گرفتن کارت بازرگانی چقدر طول میکشد؟

در صورتی که تمامی مدارک و مراحل برای اخذ کارت بازرگانی را به درستی ارائه کنید می توانید در بازه زمکانی یک ماهه آن هم با مشاوره کارشناسان ثبتی ایلیا دریافت کنید.

بهتر است بدانید اعتبار کارت بازرگانی صادر شده یک سال می باشد. بدین صورت که بعد از اتمام انقضای کارت متقاضی برای تمدید کارت مجدد باید اقدام نماید.

گرفتن کارت بازرگانی بدون دیپلم

تسلیم مدارک مربوطه برای اخذ کارت بازرگانی جزو مواردی است که هر متقاضی کارت بازرگانی به آن فکر می کند و برای تکمیل مدارک باید اقدامات لازم را انجام دهند. در بعضی از مقالات اینگونه عنوان می شود که اگر اشخاص دیپلم نداشته باشند به هیچ عنوان نمی توانند کارت بازرگانی را دریافت کنند. اما ما به شما می گوییم که شروط لازم برای دریافت کارت بازرگانی داشتن پروانه بهره برداری کشاورزی و صنعتی و نیز انجام خدمات فنی و مهندسی است که تاریخ دریافت آن حداقل 2سال باشد. تنها در این صورت است که نیاز به ارائه مدرک تحصیلی نیست و می توان به راحتی کارت بازرگانی را بدون دیپلم دریافت کرد.

خلاصه مطلب را می توان اینگونه بازگو کرد که در صورت داشتن پروانه بهره برداری در مشاغل مختلف و نیز سپری شدن 2 سال از زمان دریافت آنها خواهید توانست کارت بازرگانی را دریافت کنید.

در این زمینه با کارشناسان ثبتی و حقوقی ایلیا در ارتباط باشید چون ممکن است قوانین تغییر کند و مشمول بعضی از افراد نشود. از این رو برای اطلاع از دستورالعمل های مصوب اتاق بازرگانی می توانید به صورت آنلاین و غیرحضوری در سایت سوالتان را از کارشناسان ایلیا بپرسید.

ابطال كارت بازرگانیمتقاضی ابطال كارت بازرگانی با در دست داشتن اصل كارت بازرگانی و یك برگ تقاضای ابطال به واحد ثبت نام در دفتر بازرگانی مراجعه ومدارك مزبور ارائه شود و مسئول مربوطه نسبت به ثبت تقاضانامه و درج شماره در روی آن مراتب را در دفتر ثبت می نماید پس از ثبت به اتاق بازرگانی مراجعه و مدارك مذكور در صفحات بعدی تهیه و تحویل گردد.

5/5 - (3 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
20 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
موسی درایت
موسی درایت
9 ماه قبل

سلام روز بخیر’ برای دریافت کارت بازگانی شخصی چه مدارکای لازم دازیم و حدودا هزینش چقدر میشه.ممنون میشم راهنمای کنید.

شماره تماس:
9366865286
یاسمین اسپنانی
یاسمین اسپنانی
2 سال قبل

سلام روزبخیر،برای گرفتن کارت بازرگانی چه مدارکی لازمه؟

یاسمین اسپنانی
یاسمین اسپنانی
2 سال قبل

سلام روزبخیر،برای گرفتن کارت بازرگانی چه مدارکی لازمه؟

ظهیری
ظهیری
2 سال قبل

برای اخذ کارت بازرگانی برای تولید میتونم اقدام کنم؟

محمد اسحقی
محمد اسحقی
2 سال قبل

اگر مدرک تحصیلی حداقل دیپلم رو نداشته باشیم راهی هست که بتونیم کارت بگیریم؟

اسدی
اسدی
پاسخ به  محمد اسحقی
1 سال قبل

بله میشه

اسماعیل کریمی
اسماعیل کریمی
2 سال قبل

سلام بنده درشهرستان هستم میخوام بدونم برای دریافت کارت بازرگانی که اعلام کرد‌ن دریک ساعت استعلامت انجام میشه از کجا شروع کنم ممنون

ثبت شرکت ایلیا
ثبت شرکت ایلیا
پاسخ به  اسماعیل کریمی
2 سال قبل

سلام متاسفانه الان کار تبازرگانی فوری دیگه صار نمیشه و باید 1 ماه زمان بذارید برای صدورش

محمد امين نشاط
محمد امين نشاط
3 سال قبل

اخذ كارت بازرگاني

ثبت شرکت ایلیا
ثبت شرکت ایلیا
پاسخ به  محمد امين نشاط
3 سال قبل

برای اخذ کارت بازرگانی در ابتدا باید مشخص بشه که پرداخت به صورت حقیقی است یا حقوقی ؟

سید ابراهیم کوخردی
سید ابراهیم کوخردی
4 سال قبل

با سلام هزینه صدور کارت بازرگانی چقدر است ؟

ثبت شرکت ایلیا ®
ثبت شرکت ایلیا ®
پاسخ به  سید ابراهیم کوخردی
4 سال قبل

برای کارت بازرگانی باید ابتدا مشخص کنین شخصی هستش یا شرکتی و اینکه مشخص کنین چقدر میزان سرمایه مایل هستین اعلام کنین تا بتونم براتون میزان هزینه هاش رو برآورد کنم

عیسی جاویدپور داش اتان
عیسی جاویدپور داش اتان
6 سال قبل

با سلام برای اخذ کارت بازرگانی

ثبت شرکت ایلیا®
ثبت شرکت ایلیا®
پاسخ به  عیسی جاویدپور داش اتان
6 سال قبل

با سلام جهت دریافت کارت بازرگانی در سریعترین زمان ممکن با تلفن 02632137 تماس گرفته و از اطلاعات کارشناسان توانای ایلیا استفاده کنید.

گرایلی
گرایلی
پاسخ به  ثبت شرکت ایلیا®
6 سال قبل

مطمئنید کارت بازرگانی دو سه روزه صادر میشه ؟

ثبت شرکت ایلیا®
ثبت شرکت ایلیا®
پاسخ به  گرایلی
6 سال قبل

سلام ثبت نام ها ظرف این مدت میتونه انجام بشه