ثبت شرکت تجاری در قالب 7نوع قابل اجرا می باشند که در این مقاله سعی داریم توضیحاتی کارا در رابطه با ثبت شرکت سهامی خاص در خوزستان توضیحات جامعی ارائه دهیم لطفا تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
راهنمای ثبت شرکت سهامی خاص در خوزستان
ثبت شرکت سهامی خاص مانند ثبت شرکت مسئولیت محدود میباشد با این تفاوت که در شرکت سهامی خاص سرمایه نقدی نبوده و به شکل سهام است .ماهیت این نوع شرکت بازرگانی است و از جنبه اعتباری برای اخذ تسهیلات بانکی، اخذ نمایندگیهای معتبر و یا شرکت در مناقصات و مزایدههای سطح بالا مناسب است.
یک نکته قابل توجه در رابطه با سهام شرکت سهامی خاص این است که قابلیت عرضه در اتاق بورس را ندارد بلکه افراد به راحتی می توانند آن را به دیگران واگذار کنند و اینکار تنها با یک صورت جلسه انجام می شود البته این مورد را بدانید که شرکت های سهامی خاص یک نوع به نام سهام بی نام دارند که نیاز به تشکیل هیچ مجمعی ندارد و فقط به دیگری انتقال می یابد.
تمام این سرمایه مشخص 35 درصد آن ابتدا به بانک واریز و سپس بعد از ثبت از بلوکه بانک خارج می شود.
اسم شرکتهای سهامی خاص باید دارای چه مشخصاتی باشد؟
وقتی شرکتی سهامی خاص باشد در همه اوراق آن باید اسم شرکت قبل و بعد از عنوان سهامی خاص باشد. به علاوه اسم شرکت باید دارای سه سیلاب فارسی باشد که قبلا” به ثبت نرسیده است .
حداقل سرمایه برای ثبت شرکت سهامی خاص چقدر است؟
سرمایه شرکت سهامی خاص در هنگام ثبت مانند شرکت با مسئولیت محدود حداقل می تواند یک میلیون ریال باشد و حداکثری برای آن در نظر گرفته نشده است . البته هر مبلغی که برای سرمایه اولیه ثبت شرکت خود در نظر بگیرید 35% آن لازم است واریز شود.
شرکتهای سهامی خاص چه زمانی نیازمند افزایش سرمایه هستند؟
زمانی که نیاز به اخذ وام داشته باشند. باید افزایش سرمایه بدهند علت آن هم این است که برای دریافت وام تا 10 برابر سرمایه شرکت به شما وام تعلق می گیرد.
سهامداران، هیئت مدیره و بازرسین در شرکتهای سهامی خاص چه شرایطی باید داشته باشند؟
سهام دارن در شرکت سهامی خاص از نظر عددی 3 نفر که هر 3 نفر باید بالای 18 سال سن داشته باشند. میران در شرکت سهامی خاص 2 نفر که یکی از آنها باید بالای 18 سال سن داشته باشد
و امر بسیار بسیار مهم برای تشکیل شرکت سهامی خاص وجود بازرسان است این بازرس در تصمیم گیری ها کمک می کند از نظر سنی بالای 18 سال سن داشته باشند نسبت فامیلی و یا هم فایل با سهام دارن نباشند.
سهام شرکتهای سهامی خاص به چند دسته تقسیم میشود؟
سهام شرکت سهامی خاص، می تواند با نام یا بی نام باشد و سهام با نام نیز به دو دسته “سهام با نام عادی” و “سهام با نام ممتاز” تقسیم میشود.