نکات طرح توجیهی پودر و خلال پیاز
بخشهای طرح توجیهی پودر و خلال پیاز را میتوان به صورت زیر شرح داد:
- 1- تجزیه و تحلیل مالی یا Financial Analysis: به منظور بررسی و آنالیز ابعاد مختلف مالی و سودآوری طرح توجیهی صورت میگیرد.
- 2- مطالعه بازار یا Market Study: که در آن ابعاد مختلف بازار محصولِ طرح توجیهی بررسی میشود. این ابعاد عبارتند از کمبود، بازار هدف، عرضه، تقاضا و …
- 3- توجیهپذیری فنی یا Technical Feasibility: به منظور بررسی ابعاد فنی طرح توجیهی همچون فناوری، ظرفیت، محل اجرا، ماشین آلات و تجهیزاتِ تولید و ساختار اجرائی طرح انجام میشود.
تعریف طرح توجیهی
طرح توجیهی (به انگلیسی: Feasibility Study Report) یا همان مطالعه امکان سنجی، ارزیابی عملی یک پروژه پیشنهادی است. طرح توجیهی با هدف روشن ساختن عینی و منطقی نقاط ضعف و قوت یک کسب و کار موجود و یا سرمایه گذاری پیشنهاد شده، فرصت ها و تهدیدها، منابع مورد نیاز برای انجام کار و در نهایت چشماندازی برای رسیدن به موفقیت صورت میگیرد.
تنظیم طرح توجیهی پودر و خلال پیاز
در سادهترین شکل، تنظیم طرح توجیهی بررسی و قضاوت در مورد دو معیار «هزینه مورد نیاز» و «ارزش به دست آمده» است. یک طرح توجیهی که به خوبی طرح شده، باید پس زمینهای تاریخی از کسب و کار و یا پروژه، شرح محصول و یا خدمات، صورتهای حسابداری ارائه شده، جزئیات عملیات و مدیریت، تحقیقات بازاریابی و سیاست، اطلاعات مالی، الزامات قانونی و تعهدات مالیاتی را مورد مطالعه قرار دهد.
به طور کلی، طرح توجیهی قبل از توسعه فنی و اجرای پروژه نوشته میشود. طرح توجیهی ارزیابی پتانسیل پروژه برای رسیدن به موفقیت. بنابراین، عینیت درک یک عامل مهم در اعتبار مطالعه برای سرمایه گذاران بالقوه و موسسات وام است. بنابراین باید با هدف، رویکرد بی طرفانه به ارائه اطلاعات که بر اساس آن تصمیم گیری می شود بر اساس انجام شود.
نگارش طرح توجیهی پودر و خلال پیاز
- :: معرفی محصول
- :: شرح فرآیند تولید
- :: امکان سنجی بازار و بررسی اقتصادی
- :: برآورد مالی
- :: محاسبات کامفار
مطالعه بازار و طرح توجیهی پودر و خلال پیاز
در دنیای رقابتی امروز که مهمترین مسئله سازمانها حفظ بقا می باشد لازم است با مطالعه دقیق بازار و رقبا استراتژی های مناسبی اتخاذ گردد و مانند نقشه ای دقیق و حساب شده در دست سازمان باشد که بتواند راه گشا باشد.
یک طرح کلی روشن برای موفقیت سازمانها در فروش یعنی طرحی که تمام فعالیت های سازمان را نشان دهد. میتوان گفت این طرح ها نوعی آمادگی برای سازمانها فراهم میسازد و آمادگی کامل مشخصه حرفه ای هاست.
این طرحها نوعی شیوه تفکر از آینده به حال میباشد .