
به مجوزی که از جانب اتاق بازرگانی و صنایع و معادن برای انجام دادن کارهایی از قبیل صادرات و واردات برای اشخاص حقیقی و حقوقی صادر می شود کارت بازرگانی می گویند.
مطابق قوانین گمرکی کشور،کارت بازرگانی مجوزی است که دارنده ی آن،اعم از شخص حقیقی و حقوقی می تواند با داشتن آن،اقدام به تجارت در عرصه واردات و صادرات کالا کند.در ایران تنها بازرگانانی می توانند در واردات و صادرات فعالیت نمایند که دارای کارت بازرگانی باشند.
دارا بودن کارت بازرگانی به تنهایی منجر به وضع مالیات نمی گردد بلکه درآمد مشمول مالیات تعیین کننده مالیات قابل پرداخت خواهد بود .برای اشخاص حقیقی بر اساس درآمد مشمول مالیات طبق نرخ ماده 131 قانون مالیات های مستقیم و برای اشخاص حقوقی 25 % درآمد محاسبه و اخذ می گردد.
مطابق بخشنامه مصوبه گمرک اشخاصی که کارت بازرگانی خود را اخذ کرده اند برای واردات کالا باید مطابق مفاد و مالیات های مستقیم دولتی به میزان 4 درصد از واردات کالا را به صورت مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی واریز نمایند.
۱: از کارت بازرگانی می توان برای ثبت نام و علامت های تجاری غیر فارسی استفاده کرد.
2انجام دادن اموری مانند واردات و صادرات تمامی کالاهایی که در منطقه های ازاد می باشد را با داشتن کارت بازرگانی می توان به انجام رساند.
۳: با داشتن کارت بازرگانی ثبت کردن سفارشات و مرخص کردن کالا محیا می شود.
برای انکه کارت بازرگانی باطل شود به دو صورت ممکن است:
اگر اشخاصی که کارت بازرگانی دارند و می خواهند از داشتن و دریافت کارت بازرگانی چشم پوشی کنند می توانند مدارک خود را در اختیاراتاق های بازرگانی و تعاون اداره کل مقررات صادرات و واردات و یا سازمان های بازرگانی استان ها بگذارند تا نسبت به باطل کردن کارت بازرگانی اقدام نمایند.
۱:هنگامی که که کارت بازرگانی صادر شده باشد و بعد از ان مشخص شود که دارنده کارت یکی از شرایط دریافت کارت را دارا نمی باشد.
2-وقتی اشخاصی که دارای کارت بازرگانی هستند و جرائمی مانند قاچاق را انجام دهند کارت بازرگانی ابطال می شود.
اشخاصی که کارت بازرگانی را دریافت کرده اند در فرایند واردات قطعی باید 4% از واردات کالا را به صورت مجموع ارزشی گمرکی و حقوق ورودی پرداخت کنند.
چه کسانی از پرداخت 4% مالیات علی الحساب معافند:
واحدهای تولیدی که پروانه بهره برداری و کارت بازرگانی دارند و ماشین های خط تولیدی برای واحدهای تولیدی که جواز تاسیس دارند از پرداخت 4% مالیات علی الحساب معاف هستند.
کارت های بازرگانی که رتبه طلایی دارند بعد از دریافت نمودن تاییدیه از جانب اتاق صنایع و معادن مربوطه می توانند از پرداخت 4% از مالیات علی الحساب معاف شوند.
وقتی سازمان امور مالیاتی کشور سند تسویه شده را عرضه،و کارت های بازرگانی که خوش حساب هستند را معرفی کند می تواند از پرداخت 4% مالیات علی الحساب معاف گردد.
کلیه دستگاه های اجرایی دارای ردیف بودجه ای کشور همانند وزارتخانه ها ، موسسات و سازمان های دولتی و شهرداری
موسسه ها،وزارتخانه ها،شهرداری ها و سازمان های دولتی که شامل تمامی دستگاه های اجرایی می باشد از پرداخت 4% از مالیات علی الحساب معاف هستند.
کالاهایی که جنبه تجاری ندارد و از طریق پست آورده شده اند
تمامی کالاهایی که ازطریق پست فرستاده شده اند و کالاهایی که بعنوان کالاهای تجاری محسوب نمی شوند از پرداخت4%مالیات علی الحساب معاف هستند.
نکته قابل توجهی وجود دارد و ان این است که دارندگان کارت پیله وری و کارت بازرگانی و کلیه وارد کنندگان مانند اشخاص حقیقی و حقوقی و اشخاصی که شامل موارد فوق نمی شوند و کارت بازرگانی ندارند باید 4% مالیات علی الحساب را پرداخت نمایند.
ماده 130 : بدهی های گذشته موضوع مواد 3 تا 16 و تبصره 3 ماده 59 ، ماده 129 قانون مالیات های مستقیم مصوب 3/12/1366 و اصلاحیه های بعدی آن قابل مطالبه و وصول نخواهد بود.
تبصره : وزارت امور اقتصادی و دارایی می تواند بدهی مالیات هایی که سال تحصیل درآمد مربوط یا تعلق آن ها حسب مورد قبل از سال 1368 باشد را تا سقف یک میلیون ریال برای هر مودی در نقاطی که مقتضی بداند کلاَ یا جزئاَ مورد بخشودگی قرار دهد.
ماده 131 : نرخ مالیات بردرآمد اشخاص حقیقی به استثنای مواردی که طبق مقررات این قانون دارای نرخ جداگانه ای می باشد به قرار ذیل است:
نتیجه دقیقی پیدا نشد . اگر میخواهید ما با شما تماس بگیریم اینجا کلیک کنید
مجتمع ایلیا با دارا بودن دپارتمان های مجزا و با برخورداری از مشاوران برتر ثبتی و حقوقی درراستای ارائه ی خدمات با اقل هزینه ها و در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش می نماید
در این مقاله به بررسی شرایط و مراحل مورد نیاز جهت اخذ کارت بازرگانی خواهیم پرداخت.
برای اینکه بتوانیم برای شرکت خود کارت بازرگانی اخذ نماییم باید در ابتدا از مدارک لازم اطلاع داشته و سپس مراحل آن را بدانیم. در این مقاله اطلاعات دقیق و کاملی برای اخذ کارت بازرگانی به شما داده خواهد شد.
در این مقاله به بررسی مزیت و فواید اخذ کارت بازرگانی خواهیم پرداخت.
یکی از انواع کارت بازرگانی، کارت بازرگانی حقیقی می باشد که در این مقاله به بررسی آن خواهیم پرداخت.
برای اخذ کارت بازرگانی باید در ابتدا مدارک مورد نیاز را تهیه نماییم. در این مقاله علاوه بر بررسی مدارک لازم به بررسی مدت زمان اخذ کارت بازرگانی خواهیم پرداخت.
کارت بازرگانی ، کارتی است که برای تجار و بازرگانان صادر می شود تا مجوزی باشد برای واردات و گاها" صادرات محصولات مجاز .جهت بهرمندی از فرایند اخذ کارت بازرگانی و اطلاع از هزینه کارت بازرگانی توسط ثبت ایلیا با ما در ارتباط باشید.
کارت بازرگانی دارای انواعی می باشد که در این مقاله به بررسی انواع کارت های موجود خواهیم پرداخت.
برای خیلی ها این سوال پیش می آید که آیا دریافت کارت بازرگانی مالیات دارد یا خیر؟ در این مقاله به بررسی شرایط مالیاتی اخذ کارت بازرگانی خواهیم پرداخت.
مقدمات صادر شدن و اخذ كارت بازرگانی در اداره كل ثبت شركتها و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران انجام میذیرد.دپارتمان اخذ کارت بازرگانی ثبت ایلیا.
برای ثبت نام کارت بازرگانی باید از طریق سامانه اتاق بازرگانی اقدام نمود. در این مقاله درباره ی مراحل ثبت سامانه کارت بازرگانی و مدارک مورد نیاز خواهیم پرداخت.
پاسخ دادن به :
امتیار خود را ثبت کنید