
مطابق قوانین گمرگی جمهوری اسلامی ایران کارت بازرگانی از جمله مجوزهایی می باشد که شخصیت هایی حقوقی و حقیقی می توانند در زمینه واردات و صادرات کالا فعالیتهای خود را انجام دهند . اینگونه فعالیتهای تجاری و بازرگانی برای کلیه عموم آزاد نمی باشد فقط اشخاصی که این مجوز را دارا می باشند می توانند تجارت خود را شروع کنند . هم چنین به عنوان تاجر شناخته شوند .
تاجران کشورهای خارجی در صورتی می توانند در ایران به امر تجارت بپردازند که متقابلا تاجرین ایرانی هم بتوانند در کشور آنها تجارت خود را انجام دهند .
شرایط صدور کارت بازرگانی برای افراد حقیقی و حقوقی متفاوت می باشد :
الف ) اشخاص حقیقی
ب) اشخاص حقوقی
شرکتها و یا موسسات و یا اتحادیه هایی که در ایران در اداره ثبت شرکتها به ثبت رسیده اند . هم چنین در امور تجاری و بازرگانی مشغول هستند می توانند با رعایت موازین و مقررات درخواست کارت بازرگانی را از وزرات بازرگانی کشور داشته باشند .
این شرکتهای کتقاضی اخذ کارت بازرگانی باید شرایطی را دارا باشند :
تبصره 1 : برای اتباع خارجی باید پروانه کار و اقامت معتبر را از مراجع ذی صلاح اخذ کرده باشند.
تبصره 2 : سفارتخانه های کشور صلاحیت مدیران خارجی را اخذ کرده باشند .
تبصره 3 : در صورتی برای مدیران عامل شرکت های خارجی که در ایران به ثبت رسیده اند کارت بازرگانی صادر می شود که متقابلاَ کشور متبوع آنان این حق را برای ایرانیان محفوظ بدارد.
تبصره : مطابق ماده 6 آیین نامه ، هیچگونه از اشخاص حقیقی و یا حقوقی نمی تواند بیش از یک کارت بازرگانی داشته باشد . د رمواردی که بخواهد درخواست کارت در شهرستانهای دیگر دهد باید کارت خود را در محلی که صادر شده است باطل نماید.
تبصره 1- در صورتی که در یکی از شهرستان ها اداره کل بازرگانی نباشد می توانند از طریق فرمانداری به یکی از نزدیک ترین اداره کل بازرگانی مدارک را ارسال نمایند .
تبصره 2- شرکت های تولیدی که در شهرستان دارای مدیر شعبه مستقل می باشند مدیر شعبه مستقل می تواند درخواست کارت بازرگانی نماید.
داشتن کارت بازرگانی به تنهایی برای پرداخت مالیات کافی نمی باشد لذا درآمد حاصل مشمول مایلت می باشد . برای اشخاص حقیقی مطابق با ماده 131 قانون مالیتهای مستقیم محاسبه می شود و برای اشخاص حقوقی 25 درصد از درآمد آنها محاسبه و اخذ می گردد . در نتیجه باتوجه به بخشنامه گمرک کشور ، مالکین کارت بازرگانی الزامی است که مالیات علی الحساب واردات قطعی کالا را به میزان 4 درصد جمع ارزش گمرکی و حقوق ورودی را پرداخت نمایند .
وارد سامانه الکترونیکی به آدرس http://cscs.chambertrust.ir/
در این سامانه می توانید علاوه بر اخذ کارت بازرگانی ، تمدید و یا انتقال و یا المثنی کارت و یا تغییر نوع عضویت را انجام دهید .
با در نظر گرفتن شرایط اخذ کارت بازرگانی و هم چنین کامل کردن مدارک ثبت ، سپس ثبت خود را آغاز نمایید.
مراحل را به صورت ذیل شرح داده شده است :
ورود اطلاعات اولیه در پیشخوان
سپس فرم هایی که به صورت الکترونیکی در اختیار شما قرار داده می شود را چاپ نموده و با مراجعه به سازمان های مربوطه، گواهی های مورد نیاز را اخذ کنید.
تکمیل اطلاعات پرونده و اسکن مدارک و بارگذاری آنها در سامانه
سپس بعد از بازبینی با ثبت نهایی ، پرونده الکترونیکی شما به اتاق بازرگان ارسال می شود .
به صورت غیر حضوری پرونده متقاضی در اداره بررسی می گردد .
•در صورت اینکه پرونده و اطلاعات ناقص باشد و یا مغایرتی داشته باشد از طریق پیامک و یا ایمیل به متقاضی اطلاع داده می شود که مجدد به سامانه مراجعه نماید و مدارک و اطلاعات را تکمیل و رفع نقص نماید .
* اما در صورتی اینکه پرونده متقاضی کامل و بدون نقص باشد که از طری پیامک و یا ایمیل به متقاضی اطلاع رسانی می شود که با تکمیلمدارک خود به اتاق بازرگانی مراجعه نماید .
برای پیگیری از زوند ثبت خود می توانید با مراجعه به این سامانه از آخرین وضعیت پرونده خود اطلاع پیدا کنید .
الزامی است در شروع ثبت مواردی را رعایت نمایید تا به مشکل مواجه نشوید از جمله اینکه :
از اینکه تا انتهای مقاله همراه ما بودید سپاسگزاریم.
نتیجه دقیقی پیدا نشد . اگر میخواهید ما با شما تماس بگیریم اینجا کلیک کنید
مجتمع ایلیا با دارا بودن دپارتمان های مجزا و با برخورداری از مشاوران برتر ثبتی و حقوقی درراستای ارائه ی خدمات با اقل هزینه ها و در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش می نماید
مقدمات صادر شدن و اخذ كارت بازرگانی در اداره كل ثبت شركتها و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران انجام میذیرد.دپارتمان اخذ کارت بازرگانی ثبت ایلیا.
کارت بازرگانی دارای انواعی می باشد که در این مقاله به بررسی انواع کارت های موجود خواهیم پرداخت.
برای خیلی ها این سوال پیش می آید که آیا دریافت کارت بازرگانی مالیات دارد یا خیر؟ در این مقاله به بررسی شرایط مالیاتی اخذ کارت بازرگانی خواهیم پرداخت.
برای ثبت نام کارت بازرگانی باید از طریق سامانه اتاق بازرگانی اقدام نمود. در این مقاله درباره ی مراحل ثبت سامانه کارت بازرگانی و مدارک مورد نیاز خواهیم پرداخت.
مراحل اخذ کارت بازرگانی-مقدمات اخذ كارت بازرگانی در اداره كل ثبت شركتها و اتاق بازرگانی هر استان انجام میذیرد.جهت اخذ کارت با ثبت ایلیا در ارتباط باشید.
برای اخذ کارت بازرگانی باید در ابتدا مدارک مورد نیاز را تهیه نماییم. در این مقاله علاوه بر بررسی مدارک لازم به بررسی مدت زمان اخذ کارت بازرگانی خواهیم پرداخت.
در این مقاله به بررسی مزیت و فواید اخذ کارت بازرگانی خواهیم پرداخت.
برای اینکه بتوانیم کارت بازرگانی اخذ نماییم باید ثبت آنلاین در سامانه اتاق بازرگانی داشته باشیم. در این مقاله به بررسی نحوه ثبت آنلاین کارت بازرگانی و مراحل و مدارک مورد نیاز خواهیم پرداخت.
کارت بازرگانی ، کارتی است که برای تجار و بازرگانان صادر می شود تا مجوزی باشد برای واردات و گاها" صادرات محصولات مجاز .جهت بهرمندی از فرایند اخذ کارت بازرگانی و اطلاع از هزینه کارت بازرگانی توسط ثبت ایلیا با ما در ارتباط باشید.
یکی از انواع کارت بازرگانی، کارت بازرگانی حقیقی می باشد که در این مقاله به بررسی آن خواهیم پرداخت.
پاسخ دادن به :
امتیار خود را ثبت کنید