جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید

هر ساعتی در روز کنار شما هستیم

با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید
در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

تغییر آدرس شرکت【مراحل تغییر آدرس شرکت ✔️】

تغییر آدرس شرکت

بعد از تاسیس شرکت به هر دلیلی می تواند نیاز تغییرآدرس ایجاد شود از این رو دانستن نکات تغییرات نیاز شماست. درواقع پس از تغییر آدرس شرکت، شرکا و یا سهامداران می توانند ثبت تغییرات شرکت را در قالب صورتجلسه ای آماده کرده و برای تغییر آدرس شرکت اقدام کنند. در این مقاله درباره تغییر آدرس شرکت تجاری و مراحل آن مطالب مهمی را ارائه می کنیم که راهنمای شما باشد پس در ادامه متن همراه ما باشید.

سوالات خود را در خصوص نحوه ثبت تغییر آدرس کشور از طریق تماس با کارشناسان مجتمع ثبتی ایلیا بپرسید.

نکات تخصصی تغییر آدرس شرکت

یک شرکت بعد از سپری کردن مراحل قانونی ثبت که در اداره ثبت شرکتها باید انجام پذیرد و در نهایت یک شماره ثبت به مالکین شرکت تعلق گیرد قادر خواخد بود فعالیت خود را شروع کند. پس از آنکه مراحل ثبت شرکت به پایان رسید این امکان وجود دارد که بخواهید در بعضی از موارد اساسنامه تغییراتی را ایجاد کنید.

این تغییرات می تواند مطابق دلیل های گوناگونی صورت بگیرد. از جمله این تغییرات، تغییر آدرس شرکت است. این تغییر زمانی صورت می گیرد که شرکا و سهامداران شرکت تصمیم می گیرند آدرس اصلی شرکت را تغییر بدهند.

تغییر آدرس شرکت تجاری از نوع با مسئولیت محدود

برای تغییر آدرس شرکت با مسئولیت محدود نخست باید مجمع عمومی فوق العاده جلسه ای را تشکیل بدهد و صورتجلسه ای که به موضوع مربوط می باشد را تنظیم کنند که همه اعضای شرکت با ذکر نمودن میزان سهام خود باید آن را امضا کنند.

چنانچه تعداد سهامداران بیشتر باشد باید هیات نظار انتخاب شود و اسامی اعضای هیات نظار در صورتجلسه تنظیم شده قید می شود و آن ها باید صورتجلسه را امضا نمایند.

این صورتجلسه ها باید حتما در یک ماه پس از تاریخی که مجمع تشکیل شده است توسط اعضای شرکت و یا وکیل رسمی آن به اداره ثبت شرکتها تحویل داده شده و ثبت شود.

مراحل قانونی تغییر امضا در شرکت تجاری

برای به انجام رساندن این امر همه اعضای هیات مدیره باید رضایت خودشان را برای حق امضای مجاز شرکت ابلاغ نمایند.

شایان ذکر است که حق امضای مجاز شرکت هم در صورتجلسه موسس و هم در اوراق شرکت باید به امضای همه اعضای هیات شرکت برسد همه این اطلاعات باید در اساسنامه شرکت ذکر شود.

مراحل تغییر آدرس شرکت

مراحل تغییر آدرس شرکت

تغییر آدرس شرکت، منظور همان نشانی قانونی و اصلی شرکت محسوب می­ شود که هنگام ثبت شرکت در بند سوم اساسنامه شرکت ذکر می­ شود. آدرس شرکت باید شامل ارائه آدرس یک ساختمان اداری باشد ولی اداری بودن آن در زمان ثبت شرکت الزامی نیست.

ولی از زمان ثبت شرکت تا دو ماه بعد از آن جهت مشخص نمودن یک مکان اداری زمان دارید. زیرا در این زمان باید برای تشکیل پرونده مالیاتی و دریافت کد اقتصادی اقدام نمایید همچنین توجه داشته باشید که از مدارک لازم برای دریافت کد اقتصادی سند و یا اجاره نامه یک مکان اداری می باشد.

قانون آدرسی که ثبت شده است را تحت عنوان نشانی معتبر شرکت می شناسد به موجب همین امر برای تغییر آدرس شرکت و یا افتتاح شعبه های جدید را باید سریعا به مرجع های ذیربط اطلاع بدهید.

در هر صورت بعد از به ثبت رساندن شرکت این امکان وجود دارد که بخواهند آدرس شرکت را تغییر بدهند. تصمیم گیری درباره این چنین موضوعی بر عهده مجمع فوق العاده می باشد.

شایان ذکر است در صورتی که در اساسنامه ذکر شود میتوان مجوز تغییر آدرس و ثبت شعبه های جدید را هم به هیات مدیره محول کرد. پیشنهاد می کنیم که در اساسنامه به جای آدرس دقیق شرکت، شهر محل اقامت شرکت ذکر گردد تا با هر تغییر آدرسی مجبور نباشید اساسنامه را اصلاح کنید.

تغییر کد پستی شرکت

جهت تغییر کد پستی در صورتی که شرکتی در تهران ثبت شده باشد باید مطابق موارد قانونی در اداره ثبت شرکتهای تهران ثبت شود و در صورتی که در دیگر شهرستان های تهران ثبت شده است باید تغییرات مربوط به کد پستی در همان شهر ثبت شود.

تغییر محل اصلی شرکت

جهت تغییر آدرس شرکت باید صورتجلسه ای را تنظیم کنید. و برای این امر هم باید صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده تشکیل و تنظیم شود.

خاطر نشان می شویم که در بعضی از اساسنامه های شرکت در بند سوم ذکر شده است که تغییر آدرس شرکت مطابق صلاحیت هیات مدیره باشد این تصمیم منوط به مصلحت و مسئولیت آن ها است و در صورتی که غیر از این باشد توسط مجمع عمومی فوق العاده قابلیت به ثبت رسیدن را دارد.

مدارک لازم برای تغییر آدرس شرکت

  • ارائه نسخه ای از مدارک شناسایی کلیه اعضا چه هیئت مدیره و چه سهامدارن ( کارت ملی و شناسانامه هر کدام )
  • روزنامه تاسیس شرکت.
  • نسخه آگهی تاسیس شرکت.
  • آگهی آخرین تغییرات (در صورت وجود)

نکات تنظیم صورتجلسه تغییر آدرس شرکت

  • همان طور که در بالا ذکر شد صورتجلسه در سربرگ شرکت که به امضای اشخاص دارای سمت و به مهر شرکت ممهور شود.
  • صدور سه نسخه از صورتجلسه و امضا توسط تمام شرکا.
  • هنگامی که جلسه با اکثریت شرکا برگزار شده باشد رعایت دعوت شرکت مطابق اساسنامه یا قانون تجارت با ارائه مدارک الزامی است.
  • ذکر نام شرکا و میزان سهام آن ها در صورتجلسه و امضا توسط تمام شرکا.
  • در صورت ازدیاد تعداد شرکا هیأت نظارت منتخب از سه نفر از شرکا تشکیل می شود.
  • امضای تمام صفحات صورتجلسه (الزاما)
  • اگر اختیار تغییر آدرس بر عهده هیأت مدیره باشد صورتجلسه با استفاده از نمونه تنظیم و به مدت 3 روز به اداره ثبت شرکتها ارسال می شود و بارکد پستی در سیستم درج می شود.

از اینکه تا انتهای این مقاله همراه ما بودید صمیمانه سپاسگزاریم. در صورت تمایل به تغییر آدرس در شرکت تجاری فعال خود تنها کافی است با کارشناسان مجرب مجتمع ثبتی ایلیا در تماس بوده و صفر تا صد امور حقوقی را از طریق مشاوره تخصصی و رایگان ان ها فرا بگیرید و بدین ترتیب بر اعتبار فعالیت تجاری و قانونمند خود بیفزایید.

5/5 - (2 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها