جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید

هر ساعتی در روز کنار شما هستیم

با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید
در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

نمونه قرارداد پیمانکاری نصب آسانسور

قرارداد نصب آسانسور

اگر تا اکنون نمونه قرارداد پیمانکاری نصب آسانسور کاملی را نیافته اید. مفتخریم در این مطلب به صورت کامل به شرح این موضوع بپردازیم. پیشنهاد می کنم این مطلب را تا پایان دنبال نمایید. در صورت تمایل به تنظیم قرارداد تنها کافی است با کارشناسان ثبتی ایلیا تماس بگیرید.

قرارداد نصب آسانسور

این قرارداد مابین شرکت…….به شماره ثبت………به نمایندگی آقایان ………به عنوان مدیر عامل و عضو هیئت مدیره……..که از این پس «کارفرما» نامیده می شوند از یک سو و شرکت آسانسور ………با شماره ثبت…..به نمایندگی آقای……..به عنوان مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره که از این پس «پیمانکار» نامیده می شود از سوی دیگر، طبق مقررات و شرایطی که در اسناد و مدارک این قرارداد درج شده است، منعقد می گردد.

ماده1. موضوع قرارداد

موضوع قرارداد عبارت است از نصب وراه اندازی قطعات آسانسور به شرح اجزاء زیر برروی ………دستگاه آسانسورهای منصوبه در ساختمان……….واقع در…….

1. تعو یض …….دستگاه تابلو فرمان فول میکروپروسسور آسانسورهای………

2. تعویض سیم بکسل های ……..دستگاه آسانسور

3. نصب……………دستگاه گاورنرهای آسانسورها

4.نصب………….دستگاه فتومگنت های آسانسورها

5. نصب………..دستگاه فتوسل پرده ای

6. نصب …………دستگاه درب طبقات آسانسورها

7. نصب………….دستگاه درب کابین آسانسورها

8. نصب…..دستگاه فول لود واورلود تابلو فرمان آسانسورها

9. نصب………دستگاه تلفن داخل کابین

10.مرمت کابین ها و تزئین کابین ها با استیل خشدار همراه با نصب کف پوش…….دستگاه کابین

11. سرویس کامل موتور گیربکس ها………..دستگاه

12. نصب …..دستگاه فلکه اصلی موتور گیربکس ها

13. تعویض کلیه سیم کشی های داخل چاهک و موتورخانه ها

14. نصب………عدد میکروسیوئیچ های NF

15. بالانس نمودن کابین ها و نصب کادر وزنه جدید

16. سرویس کامل آسانسورها………دستگاه

17. اخذ تائیدیه استاندارد برای انجام موضوع قرارداد فیمابین

ماده2. مبلغ قرارداد

مبلغ قرارداد برابر است با………ریال معادل…………….تومان به صورت مقطوع

ماده3. مدت قرارداد

مدت زمان انجام موضوع قرارداد………..کاری می باشد که از زمان ابلاغ قرارداد آغاز می شود.

ماده4. نحوه پرداخت

در طی مدت قرارداد هیچ نوع پرداختی به پیمانکار تعلق نخواهد گرفت و فقط پس از انجام تمامی موضوع قرارداد وبا تائید کمی و کیفی ناظری که از طرف کارفرما تعیین شده است و همچنین اخذ وارائه مفاصا حساب بیمه از سازمان تامین اجتماعی توسط پیمانکار، کل مبلغ قرارداد به صروت یکجا به پیمانکار پرداخت خواهد شد.

تبصره 1. قرارداد فوق شامل کسورات قانونی خواهد بود.

تبصره2. پیمانکار متعهد است همزمان با انعقاد قرارداد ضمانت نامه بانکی معادل ده درصد کل مبلغ قرارداد در اختیار کارفرما قرار دهد که این ضمانت نامه پس از اتمام دوره ضمانت و تائید ناظر منصوب از سوی کارفرما قابل استرداد خواهد بود.

تبصره3. ضمانت نامه مطرح شده درتبصره قبلی باید از تاریخ امضای قرارداد تا پایان دوره ضمانت معتبر باشد.

خدمات ثبت ایلیا شامل ثبت شرکت ، ثبت برند ، ثبت تغییرات شرکت ، ثبت طرح صنعتی و دیگر خدمات اداری و حقوقی می باشد.

ماده5. محل اجرای موضوع قرارداد

محل اجرای موضوع قرارداد………

ماده6. دوره ضمانت(گارانتی)

پیمانکار موضوع قرارداد را به مدت……..از تاریخ تحویل قطعی گارانتی می نماید ودر صورت هر گونه عیب و نقصی به طور رایگان(بدون دریافت هیچ نوع هزینه ای)اصلاح نموده و به تائید ناظر خریدار برساند.

ماده7.سایر تعهدات طرفین

  • کارفرما موظف است درهر زمان ناظر خود را به صورت مکتوب به پیمانکار معرفی نماید.
  • پیمانکار قبلا از محل طرح بازدید داشته و از کیله شرایط طرح مطلع می باشد.
  • باتوجه به شرایط خاص طرح که منتهی به محل………..می باشد، پیمانکار موظف است در هر زمان هماهنگی لازم را با ناظر کارفرما داشته باشد.
  • بدیهی است در صورت عدم انجام تعهدات توسط پیمانکار یا عدم انجام به موقع آن ویا هر گونه تخلف از موافقتنامه حاضر، خریدار می تواند نسبت به ضبط ضمانت نامه موصوف به نفع خود اقدام نماید.
  • فروشنده متعهد به انجام و اتمام موضوع قرارداد ظرف مدت مقرر در ماده«3»بوده و در صورت تاخیر، کارفرما می تواند به ازای هر روز تاخیر مبلغ……ریال از مبلغ قرارداد را از محل ضمانت نامه ها برداشت نماید و پیمانکار حق هیچ گونه اعتراضی از این بابت نخواهد داشت و چنانچه تاخیر مزبور از ………روز تجاوز نماید ،کارفرما می تواند علاوه برضبط ضمانت نامه نسبت به فسخ یک طرفه قرارداد و مطالبه خسارات وارده اقدام نماید.
  • پیمانکار موظف است تدابیر ایمنی لازم را برای جلوگیری از هر گونه آسیب و خسارت به موضوع قرارداد، ایمنی و سلامت عوامل پیمانکار، رعایت شرایط محیط و ایمنی لازم برای پرسنل و مراجعین آن، اتخاذ نماید.
  • پیمانکار حق انتقال یا واگذاری تمام یا بخشی از موضوع قرارداد را به غیر ندارد.
  • مشخصات فنی ارائه شده در نامه شماره…………….مورخ……..که از طرف کارفرما به پیمانکار ابلاغ گردیده و همچنین نامه شماره…………مورخ …………که از طرف پیمانکار به کارفرما ابلاغ شده است جزء لاینفک این قرارداد می باشد.

ماده8.نشانی

1. نشانی کارفرما…………..پلاک……………..

2.نشانی پیمانکار:تهران،خیابان………………….،مقابل…………….شماره………………به شماره تلفن تماس………………………

تبصره.هرگاه یکی از دوطرف قرارداد نشانی خود را تغییر دهد، باید……….روز قبل از تاریخ تغییر، نشانی جدید خود را به طرف دیگر اعلام کند تا وقتی که نشانی جدید به طرف دیگر اعلام نشده است، مکاتبات به نشانی قبلی ارسال می شود و دریافت شده تلقی می گردد.

ماده9. حل اختلاف

در صورتی که هر کدام از طرفین مطابق قرارداد عمل ننماید ویا اینکه نسبت به اقدامات انجام شده توسط طرف قرارداد اعتراضی داشته باشند در مرحله اول تشخیص با داور مرضی الطرفین در غیر این صورت با مراجع ذی صلاح قانونی خواهد بود که نظریه اعلام شده برای طرفین قابل اجرا می باشد.

ماده10. نسخ و مواد قرارداد

این قرارداد د ر…….ماده و در………نسخه که کلیه نسخ دارای حکم واحدی می باشند تنظیم، امضا و مبادله گردیده است.

نمایندگان کارفرما نماینده فروشنده

قرارداد نصب آسانسور

نمونه قرارداد نصب آسانسور

این قرارداد شرکت/آقای/خانم……………………………………………………….. به نمایندگی ……………………………………………………. به آدرس ……………………………………. کد پستی …………………………………………. بعنوان کارفرما از یک طرف و شرکت ……………………………………به شماره ثبت ………………… شناسه ملی ……………………………………………………… به نمایندگی ……………………………………….. به سمت ……………………………………………… با کد ملی ………………………………………. که بموجب آگهی منتشره در روزنامه رسمی شماره………………… ……………………………… دارنده امضاء مجاز و تعهد آور شرکت مزبور می باشد، به نشانی …………………………………………………………………… تلفن …………………………………………….. کد پستی ……………………………. بعنوان پیمانکار از طرف دیگر تابع شرایط ذیل منعقد می گردد :

ماده یک – موضوع قرارداد :

خرید ، نصب ، راه اندازی ، آزمایش تحویل ، گارانتی ….. ساله یک دستگاه آسانسور به ظرفیت ……….. نفر، …… طبقه، …. توقفه با مشخصات فنی مندرج در ماده 9 قرارداد ساخت شرکت ……………………………. در ساختمان ……………………………………… کارفرما و بر اساس نقشه حاوی مشخصات فنی آسانسور (پیوست قرارداد.)

ماده دو – مبلغ قرارداد :

مبلغ کل قرارداد با احتساب مالیات بر ارزش افزوده مبلغ …………………………………………………………. ریال می باشد که پس از کسر کسورات قانونی تابع ماده 3 این قرارداد به پیمانکار قابل پرداخت می باشد و از آنجائیکه از مبلغ کل قرارداد مبلغ ………………………………. ریال مربوط به حمل ، نصب کلیه درب ها ، کابین و دیگر لوازم مربوطه بمنظور راه اندازی و قابل استفاده شدن یک دستگاه آسانسور بهمراه اخذ تاییدیه از مراجع ذیصلاح من جمله اداره استاندارد در نظر گرفته شده است، پرداخت آن پس از اخذ تاییدیه حسن انجام کار و پس از کسر کلیه کسورات قانونی به پیمانکار قابل پرداخت خواهد بود.

ماده سه – نحوه پرداخت:

با توجه به توافقات و زمان بندی تحویل آسانسور نحوه پرداخت بشرح ذیل خواهد بود:
3-1- مبلغ ……………………………………………….. ریال معادل ….. درصد مبلغ کل قرارداد بعنوان پیش پرداخت همزمان با مبادله قرارداد درصورت تقاضای کتبی پیمانکار و در مقابل ارائه ضمانتنامه بانکی که حداکثر ظرف مدت 10 روز از تاریخ مبادله قرارداد ارائه شود و در صورت عدم ایفاء تعهدات ، کارفرما می تواند بفوریت مبادرت به ضبط ضمانتنامه پیش پرداخت اقدام نماید.
تبصره ) درصورتی که ظرف 10 روز از تاریخ مبادله قرارداد پیمانکار نسبت به ارائه ضمانتنامه اقدام ننماید به منزله عدم نیاز به پیش پرداخت تلقی می گردد و این مبلغ همزمان با پرداخت مبلغ موضوع جزء بعدی به پیمانکار پرداخت خواهد گردید.
3-2- مبلغ …………………………………….. ریال معادل ….. درصد مبلغ کل قرارداد همزمان با تنظیم صورتمجلس تحویل موقت آسانسور (کلیه دربهای طبقات ، درایو ( نیروی محرکه ) و دستگاههای مربوط به ایمنی و تراول ها و غیره.)
3-3- مبلغ …………………………………………………… ریال معادل ….. درصد مبلغ کل قرارداد پس از اخذ تاییدیه از مراجع ذیصلاح من جمله اداره استاندارد مبنی بر قابل استفاده بودن آسانسور.
3-4- مبلغ …………………………………… ریال معادل ده درصد بعنوان سپرده حسن انجام کار تا اتمام دوره گارانتی نزد کارفرما باقی خواهد ماند.
ماده چهار – مدت قرارداد :
با توجه به اینکه پیمانکار اذعان می نماید از محیط کارگاه بازدید بعمل آورده و مسایل اجرائی در کارگاه همراه با خرید وسائل وارداتی تجهیزات را در نظر گرفته و با این شرایط جهت خرید ، حمل ، تحویل ، نصب و راه اندازی آسانسور موضوع قرارداد از تاریخ عقد قرارداد (………………………………………) به مدت …………………………….. ماه کامل شمسی آسانسور موضوع قرارداد را بطور کامل تا راه اندازی اولیه انجام داده و پیمانکار حداکثر در مدت …… ماه بعد از آن، همراه با ارائه تاییدیه استاندارد آسانسور جهت تحویل نهایی می بایست از کارفرما کتباً درخواست نماید.
ماده پنج – زمان بندی انجام کار :
5-1- مورخ تحویل کلیه درب ها و ریل ها به همراه درایو و متعلقات ( تراول)
5-2- مورخ نصب کلیه درب ها و ریل ها
5-3- مورخ تحویل کابین و تابلو و کلیه قطعات کسری جهت نصب و راه اندازی
5-4- مورخ نصب کلیه قطعات و راه اندازی کامل جهت اخذ تاییدیه استاندارد .
ماده شش – دوره تضمین قرارداد (گارانتی و پشتیبانی فنی) :
کلیه تجهیزات موضوع قرارداد توسط پیمانکار به مدت …. سال از زمان تنظیم صورتجلسه نصب و راه اندازی گارانتی بوده و پیمانکار متعهد می شود در دوران یادشده هرگونه نقص را با هزینه خود تعمیر نماید و موظف است هرگونه اشکال در سیستم یا خرابی در قطعات آن را در کمترین زمان رفع و یا خسارات وارده به کارفرما را جبران نماید .
تبصره 1) پیمانکار متعهد می گردد بعد از انقضاء دوره تضمین ، حداقل ده سال پشتیبانی و خدمات پس از فروش را به کارفرما در قبال عقد قرارداد نگهداری ارائه نماید.
تبصره 2) پیمانکار متعهد می گردد کلیه کاتالوگ های مربوط به نصب ، راه اندازی، نگهداری و تعمیر و یک نسخه از کلیه اسناد دریافتی از شرکت سازنده را در موقع تحویل موقت تحویل کارفرما نماید.
ماده هفت – ضمانتنامه حسن انجام تعهدات:
7-1 – پیمانکار جهت تضمین حسن انجام تعهدات این قرارداد ضمانتنامه شماره ……………………….. به مبلغ …………………………………… ریال/ واریز وجه به حساب شماره …………………………. سپرده …….نزد بانک …….. معادل پنج درصد مبلغ کل قرارداد به مدت اعتبار ………….. ماه (معادل مدت قرارداد) به کارفرما تسلیم نمود که پس از تحویل کل موضوع قرارداد و صدور تاییدیه عدم مغایرت فنی و نصب و راه اندازی و آزمایش تحویل توسط ناظر قرارداد، بعنوان ضمانت گارانتی تمدید شده و در نزد کارفرما خواهد ماند و در صورت عدم انجام کلیه تعهدات مندرج در این قرارداد، تضمین فوق به نفع کارفرما ضبط خواهد شد، تمدید کلیه ضمانتنامه های بانکی به درخواست کارفرما و بعهده پیمانکار می باشد. آزادسازی ضمانتنامه مذکور پس از عمل به کلیه تعهدات این قرارداد و سپری شدن دوره گارانتی بلامانع خواهد بود.
7-2- ده درصد الباقی از مبلغ کل قرارداد، به عنوان سپرده حسن انجام کار تا اتمام دوره گارانتی نزد کارفرما باقی خواهد ماند که در صورت رفع عیب در طول دوره تحویل موقت تا پایان دوره گارانتی به پیمانکار پرداخت خواهد گردید، در غیر اینصورت تابع شرایط عمومی پیمان کارفرما نسبت به رفع جبران خسارات از محل آن اقدام خواهد نمود.
ماده هشت– تعهدات کارفرما :
8-1- انجام کلیه کارهای مرتبط با ساخت سازه ، آهن کشی ، آماده سازی چاهک ها .
8-2- انجام کلیه کارهای مرتبط با عملیات ساختمانی از جمله دورچینی دربهای طبقه و ایجاد حفره های لازم در سنگ نما برای نصب شاستی های طبقه و نشان دهنده های سردرب و همچنین ساخت فونداسیون های کف چاهک و کف موتورخانه آسانسور.
8-3- تهیه و نصب چراغهای تونلی تامین کننده روشنایی داخل چاهک آسانسور وکلیدهای روشنایی مربوطه در موتورخانه آسانسور و همچنین پریز برق در کف چاهک آسانسور و همچنین پریز برق در کف چاهکهای آسانسورها.
8-4- تهیه و نصب تابلو برق سه فاز شبکه در موتورخانه آسانسور.
8-5- تهیه و نصب دریچه های فرار در موتورخانه.
8-6- تهیه و نصب هواکش موتورخانه آسانسور.
8-7- تهیه و نصب ریل و قلاب سقف موتورخانه آسانسور.
8-8- تهیه و نصب پریزها و روشنایی موتورخانه آسانسور.
8-9- تخصیص و تحویل انبار دارای قفل و روشنایی به پیمانکار به منظور نگهداری لوازم و قطعات آسانسور در مدت اجرای قرارداد
8-10- پرداخت مبلغ قرارداد به پیمانکار طبق شرایط ماده سه قرارداد.
ماده نه – مشخصات فنی آسانسور:
9-1 – درب طبقه : سانترال/تلسکوپی دولته به عرض …………… به ارتفاع……….. مدل………… دارای کنترل سرعت VVVF.
9-2- درب کابین : سانترال ( باز شو از وسط ) ، دولته ، به عرض………….. به ارتفاع………….. مدل……………..دارای کنترل سرعت VVVF به انتخاب کارفرما ( کارفرما می بایست از کلیه مراحل طراحی و ساخت کابین ها مطلع بوده و با نظر وی کابین ساخته شود ).
9-3- نوع کاربری : مسافر بر.
9-4- طول مسیر : حدوداً … متر ( طول مسیر حرکت و چاهک مربوطه به رویت پیمانکار رسیده و مورد تایید ایشان است ).
9-5- ارتفاع تمام شده داخل کابین……………… می باشد که با توجه به طرح انتخابی این اندازه بایستی در طراحی و نصب لحاظ گردد.
9-6- استفاده از … عدد LED / نمایشگر ……………… در طبقات داخل کابینها و با رنگ ….. سایز ….. یا بالاتر .
9-7 – سیستم ارتباط داخلی جهت برقراری تماس بین مسافرین و متصدی ساختمان در مواقع ضروری.
9-8- طرح نهایی شاسی طبقات بایستی با تایید کارفرما انتخاب و جهت نصب آن اقدام گردد .
9-9- ایمنی ها : همگی در تطابق کامل با استاندارد EN81 گواهی شده توسط TUV آلمان.
9-10- کلیه تجهیزات سازگار و مورد تایید سازمان استاندارد خواهد بود .
9-11- دربهای کابین مجهز به سیستم پرده نور/ فتوسل نقطه ای جهت کنترل باز و بسته شدن .
9-12- ترمز الکترومغناطیسی: ………………………
9-13- ضربه گیر:…………………..
9-14- سیستم نمایشگر در داخل هر طبقه از نوع ………………….. با رنگ……. می باشد .
9-15- نوع آسانسور : کششی کابلی با تمام تجهیزات و لوازم .
9-16- سیستم صوتی جهت پخش در داخل کابین (Surround System).
9-17- نوع سیم بکسل ……………………….. مدل گاورنر …………. .
9-18- زنگ خبر رسیدن به طبقات ( طبق اصول استاندارد ) .
9-19- کلیه قطعات و نصب آن طبق استاندارد EN81 باید باشد .
9-20- کلیه ریل ها از نوع ………………. ساخت ……………. می باشد .
9-21- کلیه ترمزها و پاراشوت ها ساخت ……………. می باشد .
9-22- تراول از نوع دت وایلر سوئیس می باشد .
9-23-کلیه کفشک ها از نوع ……………….. ساخت …………….. می باشد .
9-24- کلیه کابینها شامل سیستم Over Load می باشد.
9-25- وزنه تعادلی از نوع …………. می باشد .
9-26- ظرفیت : …………. نفره.
9-27- سرعت : ……………… متر بر ثانیه.
9-28- تعداد توقف: …………………….. ایستگاه.
9-29- تعداد درب : ………………………….. .
9-30- تعداد درب کابین : ………………………… .
9-31 – روش احضار : Duplex/Down-Collective .
9-32- تابلو فرمان : مدل ……………… .
9-33- درایو : مدل ……………… .
9-34 – اندازه چاه :………… *……………… سانتیمتر .
9-35- Cop&Lop: مدل……………………………… .
9-36- الکتروگیربکس : …………………………………. .
9-37- جعبه روزیون : …………………………………… .
9-38- مشخصات کابین: ………………………………… .
ماده ده – تعهدات پیمانکار :
10-1- پیمانکار تعهد می نماید بدون وقفه و تعطیلی از روز انعقاد قرارداد عملیات موضوع قرارداد را شروع نماید و تعداد کارگران و استاد کاران باید به تعدادی باشند که در تحویل به موقع کار تعویق حاصل نگردد ، در این مورد کارفرما حق خواهد داشت افزایش تعداد کارگران و استادکاران را از پیمانکار بخواهد .
10-2- پیمانکار تعهد می نماید استاد کاران و کارگران خبره در رابطه با موضوع قرارداد را بکار گمارده و شخصاً خود هدایت آنها را به عهده گیرد و دستمزد و حقوق کامل ایشان را به موقع پرداخت نماید .
10-3- مسئولیت اخلاقی و حفظ موازین شرعی کلیه پرسنل پیمانکار به عهده ایشان بوده و کارفرما می تواند در صورت مشاهده موارد ، این موضوع را به پیمانکار گزارش دهد و ایشان می بایست نفرات خاطی را از کارگاه اخراج نماید .
10-4- پیمانکار موظف است در حداقل زمان در صورت نیاز نسبت به نهایی کردن پروفرمها و ثبت سفارش های کالای موضوع قرارداد اقدام لازم انجام دهد.
10-5- کلیه عملیات آهنکشی ها چاهکها جهت نصب توسط پیمانکار کنترل و نظارت می گردد و ایشان موظف به تحویل گرفتن کل اسکلت از مجری سازنده طبق استانداردهای موجود و نقشه های اجرائی می باشد ، همچنین ایشان می تواند کسانی را که در این مورد مهارت فنی دارند جهت اجرا به کارفرما پیشنهاد داده تا ایشان را انتخاب نماید .
10-6- پیمانکار بایستی هنگام تکمیل کابین و ساخت و قبل از حمل با هماهنگی با کارفرما شرایطی را جهت بازدید کارفرما و نماینده ایشان مهیا تا کارفرما بتواند هنگام ساخت و مونتاژ از کلیه اقلام ، بازدید حین ساخت داشته باشند.
10-7- پیمانکار متعهد است از زمان شروع عملیات نصب بر طبق زمانبندی اعلام شده کار را به پایان برساند و آسانسور موضوع قرارداد را در شرایط کاملاً مناسب مطابق با ضوابط استاندارد تحویل و نصب و راه اندازی نماید .
10- 8- رعایت کامل مبحث پانزدهم مقررات ملی ساختمان از جانب پیمانکار الزامی است .
10-9- پیمانکار اقرار می نماید که کلیه مشکلات احتمالی و سختی کار و مشخصات فنی و نقشه های اجرائی را ملاحظه نموده و سپس نسبت به امضای این قرارداد اقدام نموده است.
10-10- پیمانکار تعهد می نماید که کلیه عملیات موضوع قرارداد را با رعایت اصول فنی و ایمنی کامل و حفظ جان کارگران خود در نهایت دقت انجام داده و به اتمام برساند . ضمناً رعایت مبحث 12 مقررات ملی ساختمان نیز الزامی می باشد .
10-11- رعایت كلیه ضوابط فنی در انجام كار توسط پیمانکار الزامی می باشد .
10-12- اگر پیمانکار نتواند موضوع قرارداد را در مدت مقرر تحویل نماید ، چنانچه قصور از جانب وی باشد ، کارفرما به ازای هر روز دیركرد 5/0 درصد مبلغ کل قرارداد را بعنوان جریمه از مطالبات یا ضمانت نامه انجام تعهدات وی كسر خواهد نمود.
10-13- موضوع قرارداد بمدت ……. ماه در گارانتی پیمانکار می باشد، لذا در صورت بروز هرگونه خرابی پیمانكار موظف به رفع عیب می باشد و چنانچه استنكاف نماید كارفرما راساً اقدام به رفع عیب نموده و هزینه مربوطه را بعلاوه 15% بالاسری از محل سپرده حسن انجام كار پیمانكار كسر می نماید .
توضیح اینکه زمان شروع گارانتی و نگهداری ….. ساله آسانسور موضوع قرارداد از تاریخ تنظیم صورتجلسه نصب و راه اندازی و آزمایش و تحویل موقت می باشد.
تبصره) هیچگونه عذری برای تاخیر دراجرای تعهدات (بجز موارد فورس ماژور) مورد قبول کافرما نخواهد بود و تمدید مدت قرارداد بعلت فورس ماژور مشروط است به اینکه:
الف) پیمانکار بلافاصله ازتاریخ وقوع حادثه فورس ماژور کتبا ًکارفرما را مستحضر نموده باشد.
ب) وقوع حادثه ازطرف مقامات صالحه مربوط به محل حادثه رسماً گواهی شود.
ج) دلیل رفع فورس ماژور و پایان مدت آن با گواهی رسمی مقامات صالحه محل وقوع حادثه از طرف پیمانکار به کارفرما تسلیم شده باشد.
د) فورس ماژور در محدوده مرزهای ایران روی داده باشد.
ه) فورس ماژور مستقیماً و بدون واسطه مانع اجرای قرارداد شده باشد.
بارعایت مقررات بالا فقط مدت تحویل به مقدار لازم از طرف کارفرما تمدید می شود و این موافقت حق هیچگونه مطالبه وجهی بطور کلی برای پیمانکار به ضرر کارفرما ایجاد نخواهد نمود.
10-14- پیمانكار با توجه به تجربه و دانش خود در خصوص عملكرد صحیح آسانسور مسئول می باشد و نقشه های اجرایی اولیه رافع مسئولیت وی نمی گردد .
10-15- پیمانکار اقرار می نماید ضمن بازدید از محل و کسب اطلاعات لازم در مورد جزئیات و کم وکیف کار و با در نظر گرفتن کلیه شرایط حال و آینده نسبت به عقد قرارداد اقدام نموده است.
10-16- پیمانکار متعهد می گردد در صورت وارد آمدن هرگونه خسارت به تاسیسات کارفرما بلافاصله نسبت به جبران خسارت اقدام نماید و در غیر اینصورت کارفرما راساً از محل سپرده حسن انجام کار یا تضمین انجام تعهدات اینگونه خسارات را جبران خواهد نمود.
10-17- پیمانکار و کارکنان تحت الامر او موظف به رعایت کلیه مقررات و قوانین و نکات و تدابیر ایمنی کار بوده و درصورت وقوع هرگونه حادثه وخسارات جانی و مالی کلیه عواقب آن متوجه خود پیمانکار می باشد و کارفرما دراین مورد ازخود سلب مسئولیت می نماید.
10-18- کلیه حقوق دولتی متعلقه به این قرارداد از قبیل حق بیمه های اجتماعی ، مالیات ، عوارض و سایر موارد از این قبیل اعم از اینکه درهنگام عقد قرارداد رایج بوده و یا بعدا” وضع گردد کلا” بعهده پیمانکار می باشد. لذا پرداخت مطالبات پیمانکار و تسویه حساب نهائی با وی منوط به ارائه مفاصاحساب از سازمانهای ذیربط خواهدبود.
10-19- پیمانکار به هیچ وجه حق تعطیل کار یا معوق گذاشتن امور محوله را بدون اطلاع و هماهنگی کارفرما نخواهد داشت .
10-20- پیمانکار تعهد می نماید در طول اجرای قرارداد به هیچ وجه از کارکنان شاغل در واحدهای تابعه کارفرما در اجرای این قرارداد استفاده ننماید، بدیهی است درصورت تخلف ، قرارداد فسخ و تضمین انجام تعهدات و سپرده حسن انجام کار وی به نفع کارفرما ضبط می گردد.
10-21- واگذاری کار این قرارداد از طرف پیمانکار به شخص حقیقی و یا حقوقی دیگری بدون موافقت کتبی و قبلی کارفرما به هر عنوان به صورت جزء یا کل ممنوع بوده و درصورت تخلف کارفرما مجاز به فسخ قرارداد واخذ خسارات وارده در رابطه با این قرارداد خواهد بود.
10-22- پیمانکار ملزم به ارائه نقشه های لازم جهت آماده سازی محل نصب بوده و کارفرما ملزم به آهنکشی و آماده سازی محل می باشد.
10-23- پیمانکار متعهد است حداکثر ظرف مدت 24 ساعت پس از اعلام کارفرما یا نماینده او مبنی بروجود اشکال در سیستمها نسبت به اعزام متخصص و رفع عیب اقدام نماید.
10-24- پیمانکار تعهد می نماید که آسانسورهای موضوع قرارداد را ماهیانه و بطور مرتب سرویس و روغنکاری نموده و ماهی یکبار از موتور و جریانات الکتریکی و وسایل اطمینان آسانسورها بازرسی فنی بعمل آورد.
10-25- پیمانکار اعلام نمود که توانائی مالی وتخصص های لازم را جهت اجرای تعهدات مندرج در این قرارداد را دارا می باشد.
10-26- تهیه ابزار کار و لوازم مصرفی و هزینه آنها تماما” بعهده پیمانکار می باشد و کارفرما هیچگونه تعهدی در خصوص تامین آنها و یا معرفی پیمانکار به سازمانهای ذیربط جهت تامین آنها نخواهد داشت و کارفرما تعهدی در قبال تهیه تسهیلات رفاهی مانند مسکن و غذا پرسنل پیمانکار ندارد و لوازم مصرفی توسط پیمانکار باید قبلا” به تائید ناظر کارفرما برسد.
ماده یازده – تحویل آسانسور :
پس از راه اندازی آسانسور و انجام عملیات تا مقطع حداقل 95 درصد پیمانکار ملزم بوده، این مسئله را به طور کتبی به دستگاه نظارت کارفرما اعلام دارد . بعد از دریافت گواهی نامه استاندارد، پیمانکار ملزم به گزارش و ارائه این مسئله به کارفرما و یا دستگاه نظارت بوده و ظرف مدت 15 روز با حضور و تایید کارفرما ، دستگاه نظارت و پیمانکار صورتجلسه ای مبنی بر تحویل موقت دستگاه آسانسور امضاء خواهد شد …………….. ماه بعد از تاریخ تحویل موقت، با درخواست کتبی پیمانکار از کارفرما حداکثر در مدت 15 روز در جلسه ای با حضور کارفرما ، دستگاه نظارت و پیمانکار تحویل قطعی خواهد شد.
ماده دوازده – ضبط ضمانت نامه انجام تعهدات :
چنانچه پیمانکار نسبت به اتمام کل کار طبق ماده چهار این قرارداد عمل ننماید به کارفرما حق می دهد که بازای هر روز تاخیر 5/0 مبلغ کل قرارداد را از محل تضمین انجام تعهدات وی به نفع خود کسر و برداشت نماید و چنانچه انجام تمام یا قسمتی از کار بیش از 60 روز به تاخیر افتد، کارفرما حق خواهد داشت کل تضمین پیمانکار را ضبط و قرارداد را فسخ و طبق ماده 17 این قرارداد اقدام لازم را بعمل آورد.
تبصره ) چنانچه خریدار از حق خود نسبت به فسخ قرارداد صرف نظر کرده و نسبت به اجرای کار پس از انقضای مدت تعیین شده اقدام نماید، این موضوع به منزله انصراف از حق ضبط سپرده حسن انجام کار نخواهد بود ، بلکه چنانچه به هر صورت کار پس از انقضای مدت مذکور در قرارداد انجام شود، حق ضبط سپرده حسن انجام کار همچنان برای کارفرما محفوظ خواهد بود.
ماده سیزده – مغایرت اقلام و عدم مطابقت مشخصات فنی:
اعلام کتبی مغایرت هر یک از مشخصات اعلام شده از سوی کارفرما ، در حکم عدم تحویل تلقی و پیمانکار موظف است بلافاصله پس از اعلام کارفرما جهت رفع عیب اقدام نماید. در غیر اینصورت تخلف محسوب و تضمین انجام تعهدات وی قابل ضبط خواهد بود.
ماده چهارده – بیمه آسانسور:
پیمانکار تعهد می نماید که از زمان تنظیم صورتجلسه نصب و راه اندازی آسانسور (تحویل موقت)، آن را با هزینه خود بمدت … سال تحت پوشش بیمه مسئولیت مدنی کارفرما در قبال سرنشیان نموده و قراردادهای بیمه را تحویل کارفرما نماید.
ماده پانزده – حل اختلاف :
درصورت بروز اختلاف در اجرای این قرارداد موضوع بین طرفین قابل حل خواهد بود و در صورت بروز هرگونه اختلاف بین طرفین که بصورت توافق قابل حل نباشد، بدواً موضوع از طریق کمیته ماده (94) آیین نامه مالی معاملاتی اتحادیه/شرکت/….. حل و فصل خواهد شد و در صورت عدم اجرای رای کمیته مزبور که بعنوان رای داور مرضی الطرفین برای طرفین لازم الاجراء خواهد بود ، موضوع در دادگاههای عمومی محل نصب آسانسور قابل طرح خواهد بود و شرایط عمومی پیمان شامل این قرارداد نیز می باشد.
ماده شانزده – موارد فسخ قرارداد :
16-1- انتقال قرارداد یا واگذاری عملیات به اشخاص حقیقی یا حقوقی دیگر از طرف پیمانکار.
16-2- تاخیر در شروع بکار بیش از یک هفته از تاریخ ابلاغ قرارداد.
16-3- عدم اجرای تمام یا قسمتی از موضوع قرارداد در موعد پیش بینی شده در این قرارداد .
16-4- تاخیر در اجرای کار بطوریکه به تشخیص کارفرما دلالت بر عدم صلاحیت مالی و فنی و یا سونیت پیمانکار داشته باشد.

ماده هفده – نیابت :
در صورتی که پیمانکار به تعهدات خود عمل ننماید ،کارفرما حق خواهد داشت تضمین حسن انجام تعهدات پیمانکار را ضبط و قرارداد را فسخ نماید و موضوع قرارداد را به هر نحوی که صلاح بداند به نیابت از پیمانکار به دیگری واگذار نماید که در این صورت چنانچه اضافه بر بهای قرارداد مبلغی پرداخت نماید این تفاوت را ازمحل مطالبات پیمانکار و با مراجعه به سایر دارائیهای وی برداشت نماید.
ماده هیجده – ممنوعیتهای قانونی :
پیمانکار اقرار می نماید مشمول قانون منع مداخله کارکنان دولت در معاملات دولتی نمی باشد و اعلام می دارد از آیین نامه پیشگیری و مبارزه با رشوه اطلاع کامل دارد و می داند در صورت ارتکاب هر یک از تخلفات مندرج در آیین نامه مزبور علاوه بر ضبط ضمانت نامه انجام تعهدات و محرومیت از عقد قرارداد با دستگاههای دولتی به مدت پنج سال ،کارفرما برابر مقررات موضوع را به مراجع قضایی اعلام خواهد نمود.
ماده نوزده – اقامتگاه قانونی :
اقامتگاه طرفین همان است که درماده یک این قرارداد قید شده است و درصورت تغییر اقامتگاه هریک از طرفین ملزم هستند کتبا” موضوع را به طرف مقابل اطلاع دهند و در غیر اینصورت ابلاغ به آدرسهای فوق ابلاغ قانونی تلقی می گردد.
ماده بیست – نسخ قرارداد :
این قرارداد در 20 ماده ، 5 تبصره، 88 جزء و در 4 نسخه که هریک حکم واحد داشته ، تنظیم شده و به امضاء طرفین قرارداد رسیده و از تاریخ امضاء و مبادله معتبر بوده و طرفین متعهد به اجرای کلیه مفاد آن می باشند.

کارفرما پیمانکار
رئیس موسسه و یا افراد مجاز از طرف ایشان شرکت ……………………………………………
و مدیر مالی و یا افراد مجاز از طرف ایشان به نمایندگی ………………… دارنده امضاء مجاز و تعهد آور شرکت

نمونه قرارداد نصب آسانسور

نمونه قرارداد با نصاب آسانسور

این قرارداد بین طرفین

خانم/ آقای / شرکت ………………………… به شماره ملی / ثبت ………….. …… که از این پس اختصاراً در این قرارداد کارفرما نامیده می شود و

خانم/ آقای / شرکت …………………………. به شماره ملی / ثبت ………………..از طرف دیگر که از این پس پیمانکار نامیده می شود، با شرایط ذیل منعقد می گردد.

ماده یک ـ موضوع قرارداد

طراحی و خرید ………. دستگاه آسانسور کامل با مشخصات فنی پیوست کاملاً وارداتی ساخت شرکت ………….. همراه با نصب و راه اندازی در محل کارگاه طبق مشخصات فنی ذکر شده در قرارداد .

ماده دو ـ اسناد و مدارک قرارداد

2-1- قرارداد حاضر

2-2- نقشه و مشخصات فنی

2-3- کلیه دستور کارهایی که در حین  اجرا توسط کارفرما ابلاغ می گردد .

2-4- مبحث پانزدهم مقررات ملی ساختمان که بدون ضمیمه نمودن جز اسناد قرارداد می باشد .

ماده سه ـ مبلغ قرارداد

کل مبلغ قرارداد , عبارتست از ……………… ریال که پس از کسر 5 درصد بابت مالیات قابل پرداخت می باشد که از مبلغ کل قرارداد ……………… ریال جهت طراحی محاسباتی و فروش و حمل و تحویل کلیه تجهیزات و لوازم مربوط به دو دستگاه آسانسور به همراه کلیه عوارض ومالیات های کالای وارداتی به صورت تحویل کامل در کارگاه …………………….

مبلغ …………….. ریال جهت نصب کلیه درب ها و کابین و دیگر لوازم مربوط بطور کامل و راه اندازی دستگاه ها همراه با اخذ تأیید آسانسور از …………………………………….. در نظر گرفته شده است .

ماده چهار ـ نحوه پرداخت

با توجه به توافقات و زمان بندی تحویل آسانسور نحوه پرداخت به شرح ذیل خواهد بود.

4-1- مبلغ ………………… ریال به تاریخ ……………….. طی چک شماره ……………. بانک ………………. بابت تحویل کلیه درب های طبقات , درایو ( نیروی محرکه ) و دستگاه های مربوط به ایمنی و تراول ها و غیره که پس از اخذ تأیید از پروژه مبنی بر حضور موارد فوق در پروژه قابل دریافت خواهد بود .

4-2- مبلغ …………………… مورخ ……………… طی چک شماره …………….. بانک ……………………

4-3- مبلغ …………………… مورخ ……………… طی چک شماره …………….. بانک ……………………

ماده پنج ـ مدت قرارداد

با توجه به اینکه پیمانکار اذعان می نماید از محیط کارگاه بازدید به عمل آمده و مسائل اجرایی در کارگاه همراه با خرید وسائل وارداتی تجهیزات را درنظر گرفته و با این شرایط جهت خرید ,  حمل , تحویل , نصب و راه اندازی کل آسانسورها از تاریخ عقد قرارداد به مدت …………. ماه قرارداد را بطور کامل تا راه اندازی اولیه انجام داده و پیمانکار حداکثر در مدت ………… ماه بعد از آن همراه با استاندارد آسانسورها جهت تحویل موقت درخواست کتبی نماید .

ماده شش ـ زمان بندی انجام کار

6-1- مورخ ………………… تحویل کلیه درب ها و ریل ها به همراه درایو و متعلقات (تراول)

6-2- مورخ ………………. نصب کلیه درب ها و ریل ها .

6-3- مورخ ………………. تحویل کابین و تابلو و کلیه قطعات کسری جهت نصب و راه اندازی .

6-4- مورخ ……………… نصب کلیه قطعات و راه اندازی کامل جهت اخذ تأیید استاندارد .

ماده هفت ـ دوره تضمین قرارداد

7-1- پیمانکار , کل مجموعه خریداری شده را بعد از تاریخ صورتجلسه تحویل نهایی به مدت …… ماه گارانتی نموده و موظف است هرگونه اشکال در سیستم یا خرابی در قطعات آن را در کمترین زمان جبران نماید .

7-2- پیمانکار 2 فقره چک وجه الضمان بانک مورد تأیید کارفرما را بابت وجه الضمان تحویل اجناس خریداری شده به پروژه هریک به مبلغ …………………. ریال طی اخذ رسید به کارفرما در هنگام عقد قرارداد تحویل داده که بدیهی است پس از تحویل اجناس به پروژه طی یک  صورتجلسه , کلیه چک های وجه الضمان تحویلی به ایشان مسترد می گردد .

7-3- یک فقره چک بانک …………….. به مبلغ …………….. ریال به عنوان حسن انجام کار در هنگام عقد قرارداد توسط پیمانکار بابت تصمین حسن انجام کار و نصب و تحویل نهایی به کارفرما تحویل و پس از اخذ گواهی تأیید از طرف اداره استاندارد به ایشان مسترد خواهد شد .

ماده هشت ـ تعهدات کارفرما

8-1- کلیه کارهای مرتبط با ساخت سازه , آهن کشی , آماده سازی چاهک ها .

8-2- کلیه کارهای مرتبط با عملیات ساختمانی از جمله دورچینی درب های طبقه و ایجاد حفره های لازم در سنگ نما برای نصب شستی های طبقه و نشان دهنده های سر درب و همچنین ساخت فونداسیون های کف چاهک و کف موتورخانه آسانسور .

8-3- تهیه و نصب چراغ های تونلی تأمین کننده روشنایی داخل چاهک آسانسور و کلیدهای روشنایی مربوطه در موتورخانه آسانسور طبقه زیرزمین و همچنین پریز برق در کف چاهک آسانسور طبقه زیرزمین و همچنین پریز برق در کف چاهک های آسانسورها .

8-4- تهیه و نصب تابلو برق سه فاز شبکه در موتورخانه های آسانسور .

8-5- تهیه و نصب دریچه های فرار در موتورخانه .

8-6- تهیه و نصب هواکش موتورخانه آسانسور .

8-7- تهیه و نصب ریل و قلاب سقف موتورخانه آسانسور .

8-8- تهیه و نصب پریزها و روشنایی موتورخانه آسانسور .

8-9- تخصیص و تحویل انبار دارای قفل و روشنایی به پیمانکار به منظور نگهداری لوازم و قطعات آسانسور در مدت اجرای قرارداد .

8-10- پرداخت به پیمانکار طبق شرایط ماده چهار .

ماده نه ـ مشخصات فنی دستگاه ها

  • درب طبقه : سانترال دولته به عرض …………….. به ارتفاع ………. مدل ……………… دارای کنترل سرعت VVVF .
  •  درب کابین : سانترال (بازشو از وسط) , دولته , به عرض ……………. به ارتفاع ……………. مدل …………….. دارای کنترل سرعت VVVF
  • درب کابین : مدل …………….. و یا به انتخاب کارفرما ( کارفرما می بایست از کلیه مراحل طراحی و ساخت کابین ها مطلع بوده و بانظر وی کابین ساخته شود ) .
  • طول مسیر : حدوداً ……. متر ( طول مسیر حرکت و چاهک مربوطه به رویت پیمانکار رسیده و مورد تأیید ایشان بوده است .
  • ارتفاع تمام شده داخل کابین ……. می باشد که با توجه به طرح انتخابی این اندازه بایستی در طراحی و نصب لحاظ گردد .
  • استفاده از 10 عدد LCD یا نمایشگر در طبقات داخل کابین ها و با رنگ آبی سایز ” 9 یا بالاتر .
  • سیستم ارتباط داخلی جهت برقراری تماس بین مسافرین و متصدی ساختمان در مواقع ضروری .
  • طرح نهایی شاستی طبقات بایستی با تأیید نظر کارفرما انتخاب و جهت نصب آن اقدام گردد .
  • ایمنی ها :  همگی در تطابق کامل با استاندارد EN81 گواهی شده توسط TUV آلمان .
  • کلیه تجهیزات سازگار و مورد تأیید …………………………………………. خواهد بود .
  • درب های کابین مجهز به سیستم پرده نور جهت کنترل باز و بسته شدن .
  • در تابلوی فرمان ورودی جهت سنسور زلزله و سیستم هوشمند تعبیه می گردد .
  • نصب سنسور زلزله توسط پیمانکار ولی خرید آن توسط کارفرما انجام می گیرد .
  • سیستم نمایشگر در داخل هر طبقه از نوع دات ماتریکس با رنگ آبی می باشد .
  • نوع آسانسور : کششی از گروه و تیور با تمام تجهیزات و لوازم .
  • سیستم صوتی جهت پخش در داخل کابین ( Surround System) .
  • نوع سیم بکسل ـ مدل ……………….
  • زنگ خبر رسیدن به طبقات ( طبق اصول استاندارد ) .
  • کلیه قطعات و نصب طبق استاندارد EN81 باید باشد .
  • کلیه ریل ها از نوع ………. ساخت …………… می باشد .
  • کلیه ترمزها و پاراشوت ها ساخت …………… می باشد .
  • تراول از نوع دت وایلر سوئیس ………………. می باشد .
  • کلیه کفشک ها از نوع …………… ساخت …………… می باشد.
  • کلیه کابین ها شامل سیستم Over Load می باشد .
  • وزنه تعادلی از نوع چدنی می باشد .
  • نوع کاربری : مسافربر
  • ظرفیت هر دستگاه : ……… نفره
  • سرعت : ……………….. متر بر ثانیه
  •  تعداد توقف : ……………… ایستگاه
  • تعداد درب : ………….. برای هر دستگاه
  • تعداد درب کابین : …………. برای هر دستگاه
  • روش احضار : Duplex/Down – Collective
  • تابلو فرمان : مدل ………….
  •  درایو : مدل …………………..
  •  اندازه چاه : 260*410 سانتی متر
  • Cop & Lop : مدل ………………..

ماده ده ـ تعهدات پیمانکار

10-1- پیمانکار تعهد می نماید بدون وقفه و تعطیلی از روز انعقاد قرارداد عملیات موضوع قرارداد را شروع نماید و تعداد کارگران و استادکاران باید طوری باشد که در تحویل به موقع کار تعویق حاصل نگردد , در این مورد کارفرما حق خواهد داشت افزایش تعداد کارگران و استادکاران را از پیمانکار بخواهد .

10-2- پیمانکار تعهد می نماید استادکاران و کارگران خبره در رابطه با موضوع قرارداد را بکار گمارده و شخصاً خود هدایت آنها را به عهده گیرد و دستمزد و حقوق کامل ایشان را به موقع پرداخت نماید .

10-3- مسئولیت حفظ مقررات و نظم عمومی توسط کلیه کارکنان و کارگران پیمانکار به عهده ایشان بوده و کارفرما می تواند در صورت مشاهده موارد , این موضوع را به پیمانکار گزارش دهد و ایشان می بایست نفرات خاطی را از کارگاه اخراج نماید .

10-4- پیمانکار موظف است پس از دریافت پیش پرداخت در حداقل زمان نسبت به نهایی کردن پروفرم ها و ثبت سفارش های کالاهای موضوع قرارداد اقدام لازم انجام دهد .

10-5- پیمانکار موظف است آسانسور موضوع قرارداد را پس از ترخیص از گمرک جهت حمل از گمرک تا محل کارگاه تحت پوشش بیمه حمل قرار دهد .

10-6- پیمانکار موظف است قبل از اتمام مراحل اداری ترخیص , مراتب را به اطلاع کارفرما رسانده و هماهنگی های لازم برای محل تخلیه اجناس در کارگاه و همچنین حضور عوامل تحویل گیرنده را بنمایند .

10-7- پیمانکار موظف است حداقل یک نسخه از کلیه اسناد دریافتی از شرکت سازنده را در اختیار پروژه قرار دهد .

10-8- پیمانکار موظف است نمونه های مختلف کابین , شاستی و کلیه لوازمات تزئینی را که شرکت سازنده عرضه می نماید , به خریدار معرفی و پس از تأیید از طرف پروژه نسبت به سفارش طبق درخواست اقدام نماید .

10-9- کلیه عملیات آهن کشی ها چاهک ها جهت نصب توسط پیمانکار کنترل و نظارت می گردد و ایشان موظف به تحویل گرفتن کل اسکلت از مجری سازنده طبق استانداردهای موجود و نقشه های اجرایی می باشد ( همچنین ایشان می‌توانند کسانی را که در این مورد مهارت فنی دارند جهت اجرا به کارفرما پیشنهاد داده تا ایشان انتخاب نمایند ) .

10-10- پیمانکار بایستی هنگام تکمیل کابین و ساخت و قبل از حمل با هماهنگی با کارفرما شرایطی را جهت بازدید کارفرما و نماینده ایشان مهیا تا کارفرما بتواند هنگام ساخت و مونتاژ از کلیه اقلام , بازدید حین ساخت داشته باشند .

10-11- پیمانکار متعهد است از زمان شروع عملیات نصب بر طبق زمان بندی اعلام شده کار را به پایان برساند و دستگاه های مورد قرارداد را در شرایط کاملاً مناسب مطابق با ضوابط استاندارد تحویل و نصب و راه اندازی نماید .

10-12- پیمانکار موظف است پس از گشایش اعتبار اسنادی در بانک کارگزار مراتب را بطور کتبی به اطلاع خریدار برساند .

10-13- رعایت کامل مبحث پانزدهم مقررات ملی ساختمان از جانب پیمانکار الزامی است .

10-14- پیمانکار تعهد می نماید که کلیه مشکلات احتمالی و سختی کار و مشخصات فنی و نقشه های اجرایی را ملاحظه و سپس نسبت به امضای این قرارداد اقدام می نماید .

10-15- پیمانکار تعهد می نماید که کلیه عملیات موضوع قرارداد را با رعایت اصول فنی و ایمنی کامل و حفظ جان کارگران خود در نهایت دقت انجام داده و به اتمام برساند . ضمناً رعایت مبحث 12 مقررات ملی ساختمان نیز الزامی است .

ماده یازده ـ تحویل آسانسور

پس از راه اندازی هر دستگاه آسانسور و انجام عملیات تا مقطع حداقل 95 درصد پیمانکار ملزم بوده این مسئله را به طور کتبی به دستگاه نظارت کارفرما اعلام دارد .

بعد از دریافت گواهی نامه استاندارد ایران , پیمانکار ملزم به گزارش و ارائه این مسئله به کارفرما و یا دستگاه نظارت بوده و ظرف مدت 15 روز با حضور و تأیید کارفرما , دستگاه نظارت و پیمانکار صورت جلسه ای مبنی بر تحویل موقت دستگاه آسانسور امضاء خواهد شد . 6 ماه بعد از تاریخ تحویل موقت دستگاه ها با درخواست کتبی پیمانکار از کارفرما حداکثر در مدت 15 روز در جلسه ای با حضور و تأیید کارفرما , دستگاه نظارت و پیمانکار تحویل قطعی خواهد شد .

ماده دوازده ـ حل اختلاف

در صورت بروز هرگونه اختلاف بین طرفین این قرارداد موضوع از طریق حکمیت آقا/ خانم/ شرکت/ موسسه…………………………..حل و فصل می گردد و آخرین حکم مرضی الطرفین در این قرارداد مراجع ذیصلاح قانونی می باشد .

ماده سیزده ـ موارد فسخ قرارداد

13-1- انتقال قرارداد یا واگذاری عملیات به اشخاص حقیقی یا حقوقی دیگر ازطرف پیمانکار .

13-2- تأخیر در شروع بکار بیش از یک هفته از تاریخ ابلاغ قرارداد .

13-3- عدم اجرای تمام یا قسمتی از موارد قرارداد در موعد پیش بینی شده .

13-4- تأخیر در اجرای کار بطوری که دلالت بر عدم صلاحیت مالی و فنی و یا سوء نیت پیمانکار بنماید .

ماده چهارده- اقامتگاه و شماره تماس طرفین :

کارفرما :

پیمانکار :

تبصره 1: طرفین قرارداد ملزم هستند در صورت تغییر آدرس حداکثر ظرف ده روز نشانی جدید خود را کتباً به اطلاع یکدیگر برسانند ، در غیر اینصورت کلیه مراسلات ، آگهی ها و اخطارهای  قانونی به آدرس سابق نافذ و معتبر خواهد بود .

این قرارداد در 14 ماده و 1 تبصره در سه نسخه تهیه شده و به امضاء طرفین رسیده و هر نسخه آن در حکم واحد بوده و دارای اعتبار واحد می باشد .

کارفرما                                                                                        پیمانکار

نمونه قرارداد نصب و راه اندازی آسانسور

این قرارداد بین طرفین

خانم/ آقای / شرکت ………………………… به شماره ملی / ثبت ………….. …… که از این پس اختصاراً در این قرارداد  کارفرما نامیده می شود و

خانم/ آقای / شرکت …………………………. به شماره ملی / ثبت ………………..از طرف دیگر که از این پس پیمانکار نامیده می شود، با شرایط ذیل منعقد می گردد.

ماده یک ـ موضوع قرارداد

اجرای کلیه عملیات کنده کاری و شیارزنی , لوله گذاری و کابل کشی , نصب فریم , نصب و سربلندی و راه اندازی کلید و پریز و سربندی و راه اندازی کلیه چراغ های سقفی و دیواری روکار و توکار و ایستاده و سربندی و راه اندازی تلفن های پروژه ………………………..

ماده دو ـ اسناد و مدارک قرارداد

2-1- قرارداد حاضر

2-2- نقشه و مشخصات فنی.

2-3- کلیه دستور کارهایی که در حین اجرا توسط کارفرما ابلاغ می گردد .

ماده سه ـ مبلغ  قرارداد

مبلغ کل قرارداد حدوداً ……………… ریال پیش بینی می گردد که تا 25 درصد قابل افزایش یا کاهش می باشد که براساس صورت وضعیت پیشرفت کار طبق تأیید نماینده کارفرما قابل پرداخت خواهد بود براساس نرخ نامه پیوست .

ماده چهار ـ مدت قرارداد

مدت زمان پیش بینی شده برای انجام کار مفاد موضوع قرارداد از تاریخ مبادله ………….. روز تعیین شده است .

ماده پنج ـ نحوه پرداخت

پس از اتمام کار پیمانکار موظف است نسبت به تهیه صورت وضعیت کارهای انجام شده اقدام و پس از تأیید نماینده کارفرما با توجه به مفاد قرارداد نسبت به پرداخت مبلغ کارکرد پس از کسر 10 درصد حسن انجام کار و 5 درصد مالیات اقدام خواهد شد .

تبصره : 5 درصد حسن انجام کار پس از تحویل موقت و 5 درصد پس از تحویل قطعی با درخواست کتبی پیمانکار و تأیید کارفرما به پیمانکار پرداخت می گردد .

ماده شش ـ تعهدات پیمانکار

6-1- پیمانکار ملزم به رعایت مبحث 13 مقررات ملی ساختمان و نشریه 1-110 سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور می‌باشد .

6-2- پیمانکار از محل کار بازدید و از کم و کیف آن کاملاً مطلع می باشد و کلیه نقشه ها و مشخصات فنی مربوط به اجرای کار را رویت نموده است و کلیه کارها را طبق نقشه و دستور کارها زیر نظر دستگاه نظارت بدون عیب و نقص انجام دهد .

6-3- پیمانکار می بایستی در تمام مراحل کار در کارگاه حاضر بوده و در غیاب خود نماینده تام الاختیار ذیصلاح با اطلاعات فنی مورد نیاز که مورد تأیید کارفرما نیز باشد حضور داشته باشد .

6-4- چنانچه پیمانکار نسبت به شروع کار در موعد مقرر اقدام ننماید , سپرده پیمانکار به نفع کارفرما ضبط و قرارداد فیمابین بدون نیاز به هیچگونه تشریفات لغو شده تلقی می گردد .

6-5- چنانچه پیمانکار پس از شروع کار به هر علت کار را متوقف نماید کارفرما می تواند بدون نیاز به تأمین دلیل از دستگاه های قضایی و مراجع ذیصلاح نسبت به تنظیم صورتجلسه کارکرد که به تأیید کارفرما رسیده اقدام و یک نسخه از آن را تحویل پیمانکار نماید .

6-6- پیمانکار متعهد به رعایت دقیق برنامه زمان بندی اجراء عملیات می باشد و در صورت هرگونه تأخیر که ناشی از کار پیمانکار باشد کلیه خسارات وارده متوجه وی خواهد بود .

6-7- پیمانکار حق واگذاری کار به غیر را ندارد و در صورت اثبات چنین سندی کارفرما حق هرگونه اقدام را به هرشکل و به صورت تام الاختیار خواهد داشت .

6-8- پیمانکار در حفظ و حراست اموال شرکت , ابزار و ماشین آلات , مصالح و قطعات مسئول است و کارفرما در هر مقطعی می تواند آمارگیری و بررسی از ابزار و وسایل ………………. نموده و در صورت وجود کمی و کاستی پیمانکار مسئول پاسخگویی و جبران است .

6-9- پیمانکار مسئولیت کامل ناشی از منع قانونی کار کردن افراد مشمول نظام وظیفه و اتباع بیگانه خارجی یا افرادی را که به نحوی از حق کار کردن محروم هستند را دارد و کارفرما فرض را بر این قرار داده که افراد پیمانکار هیچ نوع منع قانونی برای کار کردن ندارند .

6-10- پیمانکار ملزم می گردد هرگاه عدم صلاحیت اخلاقی و یا فنی یک یا چند تن از پرسنل وی بنا به تشخیص مسئولین کارگاه محرز گردد حداکثر ظرف مدت 48 ساعت از اعلام مسئولین کارکنان مذکور را تسویه حساب و تعویض و به جای آنها افراد مورد تأیید را به کار گمارد .

6-11- در صورت وقوع حادثه برای پرسنل پیمانکار , پیمانکار مسئولیت تهیه , تکمیل و امضا فرم گزارشات حادثه وزارت کار و همچنین کلیه جنبه های مالی و حقوقی آن را به عهده خواهد داشت .

6-12- پیمانکار مسئولیت کامل ایمنی پرسنل خود را به عهده داشته و متعهد خواهد بود که پرسنل خود را ملزم به استفاده از لوازم و وسایل استحفاظی نماید تا پرسنل دچار حادثه ناشی از کار نگردند . ضمناً رعایت مبحث 12 مقررات ملی ساختمان نیز اجباری است .

6-13- پیمانکار تعهد می نماید که در پایان هر روز لیست کارگران خود را مشخص نمودن وظیفه مربوطه به دفتر کارگاه تحویل نماید .

ماده هفت ـ مشخصات فنی

7-1- تمامی لوله کشی های برق باید از تابلوی برق مربوط شروع و به جعبه تقسیم یا جعبه کلید و پریز ختم شود , بدین معنی که باقی گذاردن سر لوله به طور آزاد و یا استفاده از سرچپقی برای ختم لوله مجاز نیست .

7-2- در مکان های تر و مرطوب کلیه اتصالی های مجراها و لوله ها باید در برابر رطوبت عایق , و کلیه درپوش های جعبه تقسیم ها دارای واشر بوده و با پیچ به جعبه ها متصل شود .

7-3- در مواردی که از لوله های غیرفلزی استفاده می شود باید کلیه لوازم اتصال آن نیز از همان نوع انتخاب شود .

7-4- کلیه لوله های روکار و یا توکار باید با خط الرأس دیوارها و سقف , موازی و یا عمود بر آن , به طرز منظمی نصب شود . همچنین فواصل لوله ها از یکدیگر باید مساوی بوده و شعاع خمش لوله ها یکسان باشد .

7-5- خم کردن لوله ها , در صورت لزوم , باید به گونه ای انجام شود که لوله ها زخمی نشده و قطر داخلی آن به طور مؤثر نقصان نیابد . برای لوله های با قطر 25 میلی متر می توان از لوله خم کن دستی استفاده کرد لیکن برای لوله های با قطر بیش از 25 میلی متر باید از ماشین خم کن استفاده شود .

7-6- تعداد خم ها , در مسیر لوله کشی بین دو نقطه اتصال مکانیکی مانند دو جعبه ( اعم از جعبه تقسیم و یا جعبه کلید و پریز ) و یا یک جعبه و یک بوشن و یا دو بوشن در صورتی که تعداد  خم ها از چهارخم 90 درجه ( مجموعاً 360 درجه ) بیشتر گردد باید از جعبه کشش (pull box) استفاده شود .

7-7- در مواردی که لوله ها در کارگاه بریده می شود باید لبه های تیز و برنده آن از داخل و خارج لوله صاف , و به کلی برطرف شود .

7-8- لوله های له شده و زده دار نباید در لوله کشی مصرف شود , و در هنگام نصب نیز باید دقت و مواظبت به عمل آید که لوله ها زخمی و معیوب نشود .

7-9- تمام مجاری و لوله ها باید از یک نقطه اتصال تا نقطه اتصال دیگر ( جعبه تقسیم به جعبه تقسیم یا پریز به پریز و مانند آن ) به صورت پیوسته امتداد یابد .

7-10- دهانه ورودی لوله هایی که از ساختمان خارج و یا به ساختمان وارد می شود باید به طریقی در برابر آب و گاز مسدود شود .

7-11- کلیه لوله ها و مجاری و جعبه ها و مانند آن باید در جریان نصب به طریق مناسب و به طور موقت مسدود شود تا از ورود گچ و شن و مواد خارجی مشابه به داخل آن جلوگیری شود .

7-12- لوله ها باید در هنگام نصب خالی باشد و سیم ها یا کابل ها پس از پایان لوله کشی به داخل آن هدایت شود .

7-13- حداقل فاصله بین لوله های برق و سایر لوله های تأسیساتی از قبیل آب , بخار , گاز , و امثال آن باید 15 سانتی متر باشد .

7-14- در مسیر لوله کشی توکار در هر نقطه اتصال چراغ , کلید , پریز و مانند آن باید یک جعبه متناسب با مورد کاربرد نصب شود .

7-15- کلیه هادی هایی که به جعبه تقسیم یا جعبه کشش وارد می شود باید در برابر ساییدگی حفاظت شود , به این ترتیب که برای حراست پوشش عایق سیم ها , در محل ورود هادی , یا اتصال لوله به جعبه تقسیم , و مانند آن , باید یک بوشن فیبری و یا برنجی نصب شود مگر اینکه معادل آن در ساخت جعبه در نظر گرفته شده باشد .

7-16- اندازه جعبه های تقسیم یا کشش باید طوری انتخاب شود که فضای کافی برای سیم ها و کابل های داخل آن وجود داشته باشد .

7-17- در موارد اتصال لوله به جعبه در صورتی که از بوشن یا مهره قفلی استفاده شود جعبه های مدور نباید به کار برده شود.

7-18-جعبه های اتصال و جعبه تقسیم های فلزی مخصوص کشش باید با مهره قفلی یا بوشن متناسب با نوع لوله کشی به لوله متصل شود و دقت کافی به عمل آید که رزوه های سرلوله به قدر کافی به داخل جعبه وارد شود و در نتیجه محل لازم برای نصب بوشن یا مهره قفلی و تأمین اتصال الکتریکی محکم با جعبه مربوط به وجود آید .

7-19- در لوله کشی فلزی کلی اتصالات اعم از لوله و جعبه ها و سایر لوازم مربوط باید به نحوی انجام شود که اتصال مؤثر الکتریکی تحقق پذیرد .

7-20- مجاری فلزی , جعبه های تقسیم و کشش , تابلوها , کابل های زره دار , و لوازم لوله کشی مربوط , باید به سیستم زمین اتصال داده شد .

7-21- در مواردی که لوله ها به کانال فلزی, یا تابلو, و یا هر نوع صفحه فلزی, ختم می شود, اتصال باید به وسیله بوشن برنجی و واشر سربی انجام شود .

7-22- کلیه مجاری و لوله هایی که به جعبه های تقسیم و یا کشش , تابلوها , کابینت ها , و مانند آن ختم می شود . باید به طریق مقتضی , علامت گذاری و مشخص شود .

7-23- کلیه لوازم الکتریکی , باید به طور کاملاً مستقل روی دیوارها نصب شود و اتکایی به لوله های برق مجاور خود نداشته باشد .

ماده هشت ـ مشخصات فنی لوله کشی توکار

8-1- در دیوارهای بتنی برای نصب و عبور لوله های برق باید هنگام قالب بندی محل لازم در نظر گرفته شود . کندن شیار روی این گونه دیوارها , یا سقف و کف بتنی , پس از اتمام بتن ریزی , مجاز نخواهد بود .

8-2- در دیوارهای آجری , شیارکنی و یا جاسازی و ایجاد سوراخ برای نصب لوله های برق , باید پس از کاهگل کاری و یا گچ و خاک دیوارها و یا سقف انجام شود . عمق این گونه شیارها باید به نحوی باشد که اولاً , بیش از نصف ضخامت دیوار برداشته نشود و ثانیاً , سطح خارجی لوله نصب شده , حداقل 5/1 سانتی متر زیر سطح تمام شده دیوار قرار گیرد .

8-3- تمامی جعبه های تقسیم , کشش و کلید و پریز باید به گونه ای نصب شود که لبه خارجی آن با سطح تمام شده دیوار کاملاً هم سطح و تراز باشد . در مواردی که این گونه جعبه ها پایین تر از سطح دیوار قرار گیرد , باید به وسیله حلقه های قابل تنظیم لبه های خارجی جعبه با سطح دیوار یکسان شود .

8-4- لوله های توکار باید به طریقی نصب شود که از پیچ و خم های اضافی امتناع شود و حتی المقدور از کوتاه ترین فاصله استفاده شود .

8-5- لوله های توکار باید حداقل 15 میلی متر زیر سطح تمام شده دیوار یا سقف نصب شود .

8-6- در مواردی که لوله ها در کف نصب می شود حداقل فاصله از روی لوله تا سطح تمام شده باید سه سانتی متر باشد .

8-7- جعبه های تقسیم و کشش و امثال آن , باید به گونه ای نصب شود که سیم ها و کابل های محتوی آن بدون تخریب ساختمان و یا خاکبرداری قابل دسترسی باشد ضمن اینکه حتی المقدور دور از انظار قرار گیرد .

8-8-  اتصالات بدون رزوه باید به طور محکم انجام شود . در مکان های مرطوب یا در جایی که لوله در بتن یا زیرخاک و امثال آن دفن می شود , اتصال باید از نوعی باشد که از ورود آب به داخل لوله ها جلوگیری کند .

ماده نه ـ مشخصات فنی سیم کشی

9-1- سیم های مدارهای مختلف الکتریکی حامل ولتاژهای متفاوت باید از لوله های جداگانه عبور کند .

9-2- هادی های مربوط به یک مدار باید کلاً در داخل یک لوله یا مجرا یا کانال سیم کشی (ترانکینگ) کشیده شود .

9-3- سیم نول هر مدار فیوز باید به طور مجزا تعبیه شود و استفاده از یک نول مشترک برای مدارهای مختلف مجاز نخواهد بود .

9-4- به کار بردن سیم اتصال زمین ( هادی حفاظتی ) به جای سیم نول مجاز نمی باشد , سیم نول ( خنثی ) باید به طور جداگانه کشیده شود .

9-5- تمامی سیم های درون لوله ها اعم از سیم خنثی (سیم صفر ) و یا سیم محافظ ( مخصوص اتصال بدنه به زمین ) باید دارای پوشش باشد .

9-6- لوله های فلزی و پوشش های فلزی سیم های عایق دار نباید به عنوان سیم نول یا سیم حفاظت مورد استفاده قرار گیرد.

9-7- تمامی مدارها باید در داخل مجاری ساختمانی ( کانال ها , رایزرها و غیره ) , کانال های ویژه سیم کشی ( مانند ترانکینگ و نظایر آن ) یا لوله ها یا نگهداری مخصوص به گونه ای نصب یا هدایت شود که بازدید , خارج کردن و نصب مجدد آن در داخل مجاری , لوله ها و دیگر محل های ذکر شده بدون ایجاد خرابی و کندوکاو , امکان پذیر باشد .

9-8- استفاده از مسیر (شافت) آسانسور به عنوان کانال بالارو برای هر نوع مداری جز مدارهای مجاز مربوط به خود آسانسور ممنوع است.

9-9- سیستم سیم کشی باید به گونه ای علامت گذاری شود که شناسایی هادی ها برای  بازرسی , آزمایش و تعمیرات بعدی به سهولت امکان پذیر باشد.

9-10- پوشش سیم ها برای مصارف مختلف باید به رنگ های متفاوت باشد , لیکن برای یک نوع مصرف همچون سیم کشی سیستم تلفن و مانند آن , رنگ پوشش سیم در تمام ساختمان باید یکسان انتخاب شود به گونه ای که تغییرات و تعمیرات بعدی به سهولت انجام پذیرد.

9-11- سیم ها و کابل ها نباید از ابتدا در داخل لوله های برق قرار داده شود بلکه باید پس از نصب لوله ها و اتمام نازک کاری , در موقع مناسب نسبت به قرار دادن آن در داخل لوله ها اقدام شود .

9-12- تمامی سیم هایی که در داخل لوله های برق قرار می گیرد باید یک تکه و بدون زدگی باشد .

9-13- اتصال سیم ها به یکدیگر باید در داخل جعبه های تقسیم انجام شود و موکداً به وسیله ترمینال صورت پذیرد .

9-14- سرسیم های افشان باید قبل از قرار گرفتن در ترمینال با لحیم کاری یکپارچه شود .

9-15- پوشش سرسیم ها ( به ویژه سیم های افشان ) باید با استفاده از ابزار مخصوص ( سیم لخت کن ) برداشته شود و توجه گردد که به رشته ها یا هادی ها آسیبی وارد نشود .

9-16- در هر نقطه خروجی و در هر قسمت کلیدی حداقل باید 15 سانتی متر از سیم برای ایجاد اتصالات و وصل وسایل و دستگاه های مربوطه در نظر گرفته شود مگر آنکه سیم بدون اتصال از آن نقطه یا سمت عبور داده شود .

9-17- اتصال سیم ها به شینه های تابلو , ماشین ها و مصرف کننده های دیگر فقط با پیچ و مهره مجاز است .

9-18- هر رشته سیم نول باید مستقلاً به شینه نول تابلو متصل شود و اتصال دو یا چند سیم نول به هم بسته به تابلو مجاز نخواهد بود .

9-19- تمامی مدارهای نهایی روشنایی و پریزها , برای اتصال به بدنه های هادی چراغ ها یا کنتاکت حفاظتی پریزها (برحسب مورد) باید شامل هادی حفاظتی باشد .

9-20- سیم های لخت که به سیستم زمین متصل نیست باید فقط روی مقره کشیده شود و از دیوارها و قسمت های فلزی و ساختمان ها فاصله کافی داشته باشد .

9-21- سیستم های سیم کشی روکار یا توکار که در محیط های تر و مرطوب مورد استفاده قرار می گیرد باید با استفاده از لوله های فولادی مقاوم در برابر زنگ زدگی و خوردگی , یا پلاستیکی سخت انجام شود .

9-22- لوازم سیم کشی که در محیط های تر و مرطوب به کار می رود باید مجهز به اتصالات متناسب بانوع سیم کشی باشد تا از نفوذ آب و رطوبت به درون لوله ها و سایر تجهیزات مانند جعبه ها , کلیدها , پریزها , چراغ ها و سایر مصرف کننده ها جلوگیری شود .

ماده ده ـ مشخصات فنی کلید و پریزها

10-1- کلیدهایی که محل نصب آن جنب در ورودی واقع می شود باید درطرف قفل قرار گیرد .

10-2- محل نصب کلید و پریز و مانند آن , در محل هایی که کاشی کاری می شود , باید به گونه ای تعیین شود که هرکدام از لوازم مزبور در مرکز یک کاشی قرار گیرد .

10-3- روش بستن کلید و پریز به جعبه زیر آن باید به وسیله پیچ بوده و محل ورود آن رزوه شده باشد و نحوه اتصال لوله به جعبه باید به وسیله بوش برنجی انجام شود .

10-4- کلیه چراغ های سقفی و آویز بایستی در مرکز سقف ها به نسبت های مساوی از دیوار نصب شده و حالت تقارن از یکدیگر را حفظ کند . کلیه سیم ها و حلقه ها باید کاملاً در داخل چراغ قرار گیرند .

10-5- چراغ های سقفی باید به سقف اصلی ساختمان نصب شود و در صورت وجود سقف کاذب چراغ ها باید به سقف اصلی آویزان شود , قابل چراغ نیز نبایستی در سقف کاذب محکم شود. اتصال چراغ ها به سقف اصلی به وسیله رول پلاک و پیچ خواهد بود .

ماده یازده ـ تعهدات کارفرما

11-1- پرداخت مبلغ انجام کار به پیمانکار مطابق نرخ نامه پیوست .

11-2- تهیه مصالح و لوله و سیم و کابل طبق برآوردی که توسط پیمانکار تهیه می شود .

لازم به ذکر است که پیمانکار در تخمین و سفارش مصالح برای کار خود می بایست دقت کافی بکار ببندد که از سفارش بیش از نیاز خودداری شود .

11-3- تهیه اتاق استراحت و برق جهت استراحت پیمانکار .

ماده دوازده ـ موارد فسخ قرارداد

در صورتی که پیمانکار به هر علت عمداً یا سهواً در ایفاء تعهدات خود قصور ورزد و یا به حسب تشخیص کارفرما قادر به ایفا تعهدات خود نباشد کارفرما می تواند نسبت به فسخ این قرارداد اقدام نماید .

ماده سیزده اقامتگاه و شماره تماس طرفین :

کارفرما :

پیمانکار :

تبصره 1: طرفین قرارداد ملزم هستند در صورت تغییر آدرس حداکثر ظرف ده روز نشانی جدید خود را کتباً به اطلاع یکدیگر برسانند، در غیر اینصورت کلیه مراسلات، آگهی ها و اخطارهای قانونی به آدرس سابق نافذ و معتبر خواهد بود.

 

این قرارداد در سیزده ماده و یک تبصره  در سه نسخه تهیه و تنظیم شده که هر نسخه حکم واحد را دارد و قابل اعتبار می باشد .

 

کارفرما                                                                            پیمانکار

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رضا کوشانفر
رضا کوشانفر
2 ماه قبل

درود.وقت به خیر. قرارداد اسانسورتون خیلی جامع بود.اگه امکان داره مختصر ترشم بگذارید.ممنون زحمات????
درمورد تعهدات پیمانکار هم نمونه تعهدنامه ای دارید؟

شماره تماس:
9188515800