جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید

هر ساعتی در روز کنار شما هستیم

با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید
در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

نمونه قرارداد بارگیری و حمل

قرارداد بارگیری

تنظیم نمونه قرارداد بارگیری و حمل باید اصولی و بر اساس قوانین انجام شود، اگر می خواهید پس از ثبت شرکت تجاری مدنظرتان اقدام به عقد قرارداد کنید ما راهنمای مناسب شما عزیزان خواهیم بود تا در این مسیر اتوار و حرفه ای گام بردارید . با ما در ادامه همراه باشید تا نکات را ارائه دهیم. در صورت نیاز به تخصص در زمینه تنظیم قرارداد می توانید با کارشناسان و وکلای حقوقی ایلیا در تماس باشید.

قرارداد بارگیری و حمل

نمونه قرارداد حمل ونقل به شرح ذیل می باشد:

قرارداد حاضر فی مابین شرکت سهامی خاص مختلط حمل و نقل …………….. به مدیریت عاملی آقای ……….. و ریاست هیأت مدیره آقای …………… به شماره ثبت ……….. به نشانی تهران خیابان …………. تقاطع …………….. شماره …………… شماره تلفن ……………..به عنوان پیمانکار و شرکت …………. به مدیریت آقای …………. به نشانی تهران خیابان ………… شماره ……… طبقه ……… واحد …………… از طرف دیگر به عنوان کارفرما در ………… نسخه تنظیم و منعقد گردید و کلیه مفاد آن برای طرفین قطعی و لازم الاجرا می باشد.

ماده 1. موضوع قرارداد

بارگیری وحمل ……………… تن سنگ آهن از ……………… به مقصد ………… در محل انبار کارفرما

ماده 2. شرایط قرارداد

1-پیمانکار متعهد می گردد ظرف مدت حداکثر …………….. روز ….. تن سنگ آهن را حمل نموده و روزانه تعداد کامیون های ارسالی جهت بارگیری را تأمین نماید.

2. هزینه حمل و نقل از مبدأ معدن ……… …………. تا مقصد ……………….. برای ……………….. تن پارت اول بنا به توافق طرفین تنی …………….. تومان معین گردیده است که صاحب کالا می بایست به صورت پارت های ……………… تنی با این شرکت تسویه نماید.

3. بنا به توافق طرفین مقرر می گردد در صورتی که ظرف مدت ………… روز پیمانکار نتواند کالای موضوع قرارداد را حمل نماید، کارفرما می تواند مستقلا تصمیم گیری نموده و به هر طریق حجم بار بازمانده تا سقف ………….. تن پارت اول را به مقصد بندر عباس بارگیری نماید.

4. کارفرما متعهد می گردد ……… ساعت قبل از بارگیری و حمل کالا جهت ارسال کامیون موضوع را به پیمانکار اعلام نماید در صورت اعزام کامیون و عدم بارگیری در مبدأ و یا تخلیه در مقصد خسارت مربوطه به عهده کارفرما می باشد.

5. کارفرما چک بانکی به مبلغ …………… ریال به شماره …………. بانک …………. حساب جاری …………………. در وجه شرکت حمل و نقل ……………..و ………… بابت تضمین پرداخت کرایه حمل محموله سنگ آهن صادر و تحویل می نماید تا پس از اتمام قرارداد به کارفرما مسترد گردد.

6. کلیه مسئولیت های ناشی از حمل پس از بارگیری طبق قوانین حاکم بر شرکت های حمل و نقل ……………. اعم از حفاظت کالا، تحویل به موقع کالا بر اساس قبض باسکول در محل معدن و غیره به عهده پیمانکار می باشد.

7. در صورت بروز هرگونه حوادث و اتفاقات غیر مترقبه (فورس ماژور) که اجرای تمام یا بخشی از قرارداد را به وسیله پیمانکار ………… معلق نماید، پیمانکار می بایست بلافاصله مراتب را به کارفرما اطلاع دهد و در صورت عدم امکان حمل کالای موضوع ماده یک قرارداد به نسبت میزان عملیات انجام شده مفاصا خواهدکرد.

8. طرفین قرارداد در صورت تمایل می توانند برای حمل پارت های بعدی با توافقات جدید این قرارداد راتمدید نمایند.

9. این قرارداد به صورت یکطرفه غیر قابل فسخ می باشد، در صورت لزوم فسخ با اعلام کتبی و تعیین مدت توسط هر یک از طرفین قابل فسخ می باشد.

10. کسری بار هر کامیون به ازای هر تن …………. کیلوگرم مجاز می باشد و چنانچه کامیون به دلایلی بیشتر از رقم فوق الذکر کسری داشته باشد جبران خسارت به عهده راننده می باشد که می بایست مبلغ کسری بار و هزینه سنگ را پرداخت نماید.

11.چنانچه معدن به دلایل مختلف بارگیری از بارگیری کامیون ها امتناع نماید و باربری از این طریق متحمل خسارت به راننده شود صاحب کالا می بایست برابر قوانین جاری خسارت وارده را جبران نماید و همچنین پس از رسیدن بار در بندر ……… صاحب کالا یا نماینده قانونی وی می بایست در کمتر از …………. ساعت نسبت به تخلیه کامیون ها اقدام نمایند. درغیر این صورت صاحب کالا برابر قوانین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور موظف به پرداخت حق خواب خواهد شد.

12. پرداخت حق بیمه و مالیات به عهده کارفرما می باشد.

ماده 3. حل اختلاف

در صورت بروز هر گونه اختلاف طرفین موظف به حل و فصل موضوع به صورت مسالمت آمیز می باشند و در غیر این صورت از طریق داوری ………………….. آقای ………… فرزند ………………… موضوع اختلاف حل و فصل خواهد شد. قرارداد فوق در ……………………… ماده و …………… بند و ……………… نسخه در ……………………… به تاریخ ……………… تنظیم و در اختیار طرفین قرار گرفته که هر یک حکم واحد دارد.

شرکت پیمانکار به مدیریت شرکت کارفرما به مدیریت

…………………………… ………………………………

قرارداد بارگیری

نمونه قرارداد پیمانکاری حمل و نقل

با توکل به خداوند متعال این قرارداد این قرارداد در تاریخ                            فی مابین                                  به نمایندگی                     به موجب معرفی نامه/ حکم کارگزینی                  شماره              مورخ          به عنوان متعهد له  از یک طرف و آقای / شرکت                      شماره شناسنامه / ثبت                   صادره از / ثبت شده در                     به نمایندگی                                  که طبق آگهی شماره                  روزنامه رسمی معرفی گردیده است و در این قرارداد متعهد نامیده می شود . طبق شرایط ذیل منعقد می گردد و طرفین ملزم به کلیه مفاد آن می باشد .

ماده 1- موضوع قرارداد :

موضوع قرارداد عبارت است از حمل کلیه محصولات مندرج در حواله های واگذاری توسط ارسال کننده

از مبداء                          تا مقصد                                     یا وسیله حمل و نقل

ماده 2- اجرت حمل و نقل   :

اجرت حمل و نقل محصولات ارسال کننده به شرح زیر می باشد که بایستی بر اساس صورت حساب های تنظیمی از طرف متصدی حمل و نقل محاسبه و از طرف ارسال کننده ظرف 15 روز از تاریخ تحویل محموله و پس از کسر قانونی پرداخت گردد .

الف – اجرت حمل و نقل شهری بر اساس هر تریلر به وزن حداکثر                  تن به مبلغ            ریال محاسبه می گردد .

ب: اجرت حمل و نقل بین شهری بر اساس هر تریلر به وزن حداکثر                       تن طبق               تعرفه وزارت راه و ترابری می باشد .

ماده 3-مدت اجرای قرارداد :

مدت اجرای این قرارداد از تاریخ               الی                  می باشد.

ماده 4- نحوه پرداخت وجه:

1-4- ارسال کننده موظف است                   کل مبلغ مندرج در بارنامه ها را بلافاصله پس از بارگیری به صورت علی الحساب و ما بقی را پس از کسر کلیه کسورات قانونی ظرف 15 روز از تاریخ دریافت رسید تحویل کالا که به امضاء نماینده وی در مقصد رسیده باشد به متصدی حمل و نقل یا نماینده قانونی وی پرداخت نماید .

2-4- ارسال کننده مکلف است اجرت حمل کلیه محمولاتی را که توسط کامیون های تحت مالکیت متصدی حمل و نقل و یا کامیون های آزاد که توسط وی و نمایندگی وی جهت حمل محمولات در مورد آنها بارنامه تنظیم می گردد ، در وجه متصدی حمل و نقل پس از کسر کسورات قانونی پرداخت نماید . و به هیچ وجه حق پرداخت مبالغ مندرج در بارنامه ها را به رانندگان نخواهد داشت.

ماده 5- کسور قانونی :

الف : مبلغ 5/5% از کل اجرت حمل و نقل بابت مالیات طبق مفاد تبصره یک ماده 4 شرایط عمومی تعرفه حمل و نقل کالا توسط ارسال  کننده کسر و به حساب وزارت امور اقتصادی و دارایی واریز خواهد گردید .

ب: پرداخت حق تمبر بارنامه به عهده موسسه صادره کننده بارنامه می باشد .

ج: پرداخت هزینه ترمینال ارسال کننده / متصدی حمل و نقل خواهد بود .

د: پرداخت عوارض شهرداری ، هلال احمر ، دیاموند ، باسکول به عهده متصدی حمل و نقل / ارسال کننده می باشد . و متصدی حمل و نقل موظف به ذکر آن دربارنامه و کسر از پس کرایه و پرداخت به مرجع مربوطه می باشد.

ماده 6- شرایط حمل و نقل :

1-6- هزینه و نحوه بارگیری و مسئولیت آن به عهده ارسال کننده می باشد و در اجرای این هدف ارسال کننده مکلف است :

الف : یک نفر را به عنوان نماینده تام الاختیار خود ظرف مدت          از تاریخ امضاء قرارداد در مبداً مستقر نموده و مشخصات کامل نمونه امضای وی را به متصدی حمل و نقل معرفی نماید .

ب: یک نفر را به عنوان نماینده تام الاختیار خود ظرف مدت              از تاریخ امضاء این قرارداد در هر یک از مقاصد حمل کالای موضوع قرارداد مستقر نموده ، و مشخصات کامل و نمونه امضاء وی را به متصدی حمل و نقل معرفی نماید .

در هر حال این امر از مسئولین متصدی حمل و نقل در مورد کالاهای حملی از مبداء تا مقصد نمی کاهد .

2-6- بیمه داخلی محمولات موضوع این قرارداد از مبداء تا تحویل در مقصد به عهده ارسال کننده می باشد در هر صورت این امر مسئولیت قانونی متصدی حمل و نقل را از بین نمی برد .

3-6- اگر محمولات موضوع قرارداد تلف یا گم شود متصدی حمل و نقل ضامن مثل و در صورت تعذر قیمت آن خواهد بود ، مگر اینکه ثابت نماید تلف یا گم شود مربوط به جنس کالا یا مستند به تقصیر ارسال کننده یا مثل الیه و یا ناشی از تعلیماتی بوده که یکی از آنها داده اند و یا مربوط به حوادثی که هیچ متصدی مواظبی نیز نمی توانست از آن جلوگیری کند .

4-6-متصدی حمل و نقل مسئول حوادث تقصیراتی است که در مدت حمل و نقل واقع شده اعم از اینکه خود مباشرت به حمل و نقل کرده و یا حمل و نقل کننده دیگری را مامور کرده باشد .

5-6- متصدی حمل و نقل و رانندگان حق دریافت هیچ گونه وجهی تحت هیچ عنوان از قبیل پشت بارنامه،
بار چینی ، دالان داری ، انعام ، گاراژداری ، انبارداری و غیره را ندارد .

6-6- ارسال کننده باید آدرس صحیح مرسل الیه ، محل تسلیم کالا (محموله ) عده عدل یا بسته و طرز عدل بندی ، وزن و محتوی عدل ها ، مدتیکه مال باید در آن مدت تسلیم شود . مسیر بهای اشیایی که گرانبهاست ، به اطلاع متصدی حمل و نقل برساند خسارت ناشیه از عدم تعیین و اعلام نکات فوق الذکر و یا تعیین آنها به غلط متوجه ارسال کننده خواهد بود .

7-6- متصدی حمل و نقل محمولات را مطابق بارنامه تنظیمی در مبداء از نماینده ارسال کننده دریافت و در مقصد به نماینده وی تحویل داده و رسید دریافت خواهد کرد .

8-6- ارسال کننده بایستی محل تخلیه را طوری مشخص نماید که از نظر مقررات راهنمایی و رانندگی و دسترسی آن برای کامیون های متصدی حمل و نقل ممنوعیتی نداشته باشد .

9-6- ارسال کننده مکلف است هرگاه کامیون های متصدی حمل و نقل پس از درخواست ارسال کننده و رسیدن به محل بارگیری به علت عدم امکانات ارسال کننده و یا به هر علتی که متصدی حمل و نقل مقصر نباشد طبق تعرفه نرخ حمل کالا مصوب شورای اقتصاد عمل نماید .

تبصره : کامیون هایی حمل شهری را انجام می دهند از ساعت             الی ساعت            در اختیار ارسال کننده می باشند ، چنانچه عملیات بیش از ساعت مورد نظر به طول به انجامد به ازای هر ساعت            مازاد بر کرایه قید شده در بند الف ماده 2 محاسبه و از ارسال کننده اخذ خواهد شد.

ماده 7- فورس ماژور :

در صورت بروز هر گونه حادثه ای که خارج از حیطه اقتدار متصدی حمل باشد متصدی حمل و حمل باید بلافاصله مدارک مثبته خود را به ارسال کننده ارائه نماید ، و در غیر این صورت مسئول کلیه خسارت وارده به ارسال کننده می باشد.

ماده 8- فسخ  :

در صورت عدم اجرای صحیح و یا تخلف از هر یک از مواد قرارداد فوق از سوی هر یک از طرفین قرارداد اختیار فسخ برای طرف دیگر وجود خواهد داشت و در این صورت اگر خسارتی واقع شده باشد ، متخلف مکلف به جبران آن می باشد.

ماده 9- حل اختلاف :

در صورت بروز هر گونه اختلافی در اجرای قرارداد یا تعبیر و تفسیر آن موضوع ابتدا به ارجاع شود و نظر مرجع مذکور قطعی و برای طرفین لازم الاجراء است .

ضمناً متعهد موظف است تا رفع اختلاف تعهداتی را به موجب قرارداد به عهده دارد انجام دهد والا متخلف محسوب و با وی طبق ماده 8 رفتار خواهد شد.

ماده 10- متفرقه

1-10- نسبت به کلیه مواردی که در این قرارداد نص خاصی موجود نباشد طرفین موافقت دارند که قانون موضوعه کشوری نسبت به آن حاکم باشد .

2-10- در مورد نرخ حمل و نقل نظرات وزارت راه و ترابری و سایر مراجع ذیربط قانونی ملحوظ خواهد گردید .

3-10-

4-10-

ماده 11- نشانی طرفین

نشانی ارسال کننده :

نشانی متصدی حمل و نقل :

تبصره (1) : طرفین قرارداد متعهد هستند در صورت تغییر آدرس حداکثر ظرف ده روز نشانی جدید خود را کتباً به اطلاع یکدیگر برسانند ، در غیر این صورت کلیه مراسلات ، آگهی ها و اخطار های قانونی به آدرس سابق نافذ معتبر خواهد بود .

تبصره (2): این قرارداد در                 ماده و         تبصره و با حذف مواد             در سه نسخه به اعتبار واحد تنظیم و مبادله گردید .

امضاء ارسال کننده                                                     امضاء متصدی حمل و نقل

نمونه قرارداد حمل و نقل درون شهری

نمونه قرارداد حمل و نقل درون شهری

با توکل به خداوند متعال این قرارداد این قرارداد در تاریخ                            فی مابین                                  به نمایندگی                     به موجب معرفی نامه/ حکم کارگزینی                  شماره              مورخ          به عنوان متعهد له  از یک طرف و آقای / شرکت                      شماره شناسنامه / ثبت                   صادره از / ثبت شده در                     به نمایندگی                                  که طبق آگهی شماره                  روزنامه رسمی معرفی گردیده است و در این قرارداد متعهد نامیده می شود . طبق شرایط ذیل منعقد می گردد و طرفین ملزم به کلیه مفاد آن می باشد .

ماده 1- موضوع قرارداد :

موضوع قرارداد عبارت است از حمل کلیه محصولات مندرج در حواله های واگذاری توسط ارسال کننده

از مبداء                          تا مقصد                                     یا وسیله حمل و نقل

ماده 2- اجرت حمل و نقل   :

اجرت حمل و نقل محصولات ارسال کننده به شرح زیر می باشد که بایستی بر اساس صورت حساب های تنظیمی از طرف متصدی حمل و نقل محاسبه و از طرف ارسال کننده ظرف 15 روز از تاریخ تحویل محموله و پس از کسر قانونی پرداخت گردد .

الف – اجرت حمل و نقل شهری بر اساس هر تریلر به وزن حداکثر                  تن به مبلغ            ریال محاسبه می گردد .

ب: اجرت حمل و نقل بین شهری بر اساس هر تریلر به وزن حداکثر                       تن طبق               تعرفه وزارت راه و ترابری می باشد .

ماده 3-مدت اجرای قرارداد :

مدت اجرای این قرارداد از تاریخ               الی                  می باشد.

ماده 4- نحوه پرداخت وجه  :

1-4- ارسال کننده موظف است                   کل مبلغ مندرج در بارنامه ها را بلافاصله پس از بارگیری به صورت علی الحساب و ما بقی را پس از کسر کلیه کسورات قانونی ظرف 15 روز از تاریخ دریافت رسید تحویل کالا که به امضاء نماینده وی در مقصد رسیده باشد به متصدی حمل و نقل یا نماینده قانونی وی پرداخت نماید .

2-4- ارسال کننده مکلف است اجرت حمل کلیه محمولاتی را که توسط کامیون های تحت مالکیت متصدی حمل و نقل و یا کامیون های آزاد که توسط وی و نمایندگی وی جهت حمل محمولات در مورد آنها بارنامه تنظیم می گردد، در وجه متصدی حمل و نقل پس از کسر کسورات قانونی پرداخت نماید . و به هیچ وجه حق پرداخت مبالغ مندرج در بارنامه ها را به رانندگان نخواهد داشت.

ماده 5- کسور قانونی   :

الف : مبلغ 5/5% از کل اجرت حمل و نقل بابت مالیات طبق مفاد تبصره یک ماده 4 شرایط عمومی تعرفه حمل و نقل کالا توسط ارسال  کننده کسر و به حساب وزارت امور اقتصادی و دارایی واریز خواهد گردید .

ب: پرداخت حق تمبر بارنامه به عهده موسسه صادره کننده بارنامه می باشد .

ج: پرداخت هزینه ترمینال ارسال کننده / متصدی حمل و نقل خواهد بود .

د: پرداخت عوارض شهرداری ، هلال احمر ، دیاموند ، باسکول به عهده متصدی حمل و نقل / ارسال کننده می باشد . و متصدی حمل و نقل موظف به ذکر آن دربارنامه و کسر از پس کرایه و پرداخت به مرجع مربوطه می باشد.

ماده 6- شرایط حمل و نقل :

1-6- هزینه و نحوه بارگیری و مسئولیت آن به عهده ارسال کننده می باشد و در اجرای این هدف ارسال کننده مکلف است :

الف : یک نفر را به عنوان نماینده تام الاختیار خود ظرف مدت          از تاریخ امضاء قرارداد در مبداً مستقر نموده و مشخصات کامل نمونه امضای وی را به متصدی حمل و نقل معرفی نماید .

ب: یک نفر را به عنوان نماینده تام الاختیار خود ظرف مدت              از تاریخ امضاء این قرارداد در هر یک از مقاصد حمل کالای موضوع قرارداد مستقر نموده ، و مشخصات کامل و نمونه امضاء وی را به متصدی حمل و نقل معرفی نماید .

در هر حال این امر از مسئولین متصدی حمل و نقل در مورد کالاهای حملی از مبداء تا مقصد نمی کاهد .

2-6- بیمه داخلی محمولات موضوع این قرارداد از مبداء تا تحویل در مقصد به عهده ارسال کننده می باشد در هر صورت این امر مسئولیت قانونی متصدی حمل و نقل را از بین نمی برد .

3-6- اگر محمولات موضوع قرارداد تلف یا گم شود متصدی حمل و نقل ضامن مثل و در صورت تعذر قیمت آن خواهد بود ، مگر اینکه ثابت نماید تلف یا گم شود مربوط به جنس کالا یا مستند به تقصیر ارسال کننده یا مثل الیه و یا ناشی از تعلیماتی بوده که یکی از آنها داده اند و یا مربوط به حوادثی که هیچ متصدی مواظبی نیز نمی توانست از آن جلوگیری کند .

4-6-متصدی حمل و نقل مسئول حوادث تقصیراتی است که در مدت حمل و نقل واقع شده اعم از اینکه خود مباشرت به حمل و نقل کرده و یا حمل و نقل کننده دیگری را مامور کرده باشد .

5-6- متصدی حمل و نقل و رانندگان حق دریافت هیچ گونه وجهی تحت هیچ عنوان از قبیل پشت بارنامه،
بار چینی ، دالان داری ، انعام ، گاراژداری ، انبارداری و غیره را ندارد .

6-6- ارسال کننده باید آدرس صحیح مرسل الیه ، محل تسلیم کالا (محموله ) عده عدل یا بسته و طرز عدل بندی ، وزن و محتوی عدل ها ، مدتیکه مال باید در آن مدت تسلیم شود . مسیر بهای اشیایی که گرانبهاست ، به اطلاع متصدی حمل و نقل برساند خسارت ناشیه از عدم تعیین و اعلام نکات فوق الذکر و یا تعیین آنها به غلط متوجه ارسال کننده خواهد بود .

7-6- متصدی حمل و نقل محمولات را مطابق بارنامه تنظیمی در مبداء از نماینده ارسال کننده دریافت و در مقصد به نماینده وی تحویل داده و رسید دریافت خواهد کرد .

8-6- ارسال کننده بایستی محل تخلیه را طوری مشخص نماید که از نظر مقررات راهنمایی و رانندگی و دسترسی آن برای کامیون های متصدی حمل و نقل ممنوعیتی نداشته باشد .

9-6- ارسال کننده مکلف است هرگاه کامیون های متصدی حمل و نقل پس از درخواست ارسال کننده و رسیدن به محل بارگیری به علت عدم امکانات ارسال کننده و یا به هر علتی که متصدی حمل و نقل مقصر نباشد طبق تعرفه نرخ حمل کالا مصوب شورای اقتصاد عمل نماید .

تبصره : کامیون هایی حمل شهری را انجام می دهند از ساعت             الی ساعت            در اختیار ارسال کننده می باشند ، چنانچه عملیات بیش از ساعت مورد نظر به طول به انجامد به ازای هر ساعت            مازاد بر کرایه قید شده در بند الف ماده 2 محاسبه و از ارسال کننده اخذ خواهد شد.

ماده 7- فورس ماژور :

در صورت بروز هر گونه حادثه ای که خارج از حیطه اقتدار متصدی حمل باشد متصدی حمل و حمل باید بلافاصله مدارک مثبته خود را به ارسال کننده ارائه نماید ، و در غیر این صورت مسئول کلیه خسارت وارده به ارسال کننده می باشد.

ماده 8- فسخ  :

در صورت عدم اجرای صحیح و یا تخلف از هر یک از مواد قرارداد فوق از سوی هر یک از طرفین قرارداد اختیار فسخ برای طرف دیگر وجود خواهد داشت و در این صورت اگر خسارتی واقع شده باشد ، متخلف مکلف به جبران آن می باشد.

ماده 9- حل اختلاف :

در صورت بروز هر گونه اختلافی در اجرای قرارداد یا تعبیر و تفسیر آن موضوع ابتدا به ارجاع شود و نظر مرجع مذکور قطعی و برای طرفین لازم الاجراء است .

ضمناً متعهد موظف است تا رفع اختلاف تعهداتی را به موجب قرارداد به عهده دارد انجام دهد والا متخلف محسوب و با وی طبق ماده 8 رفتار خواهد شد.

ماده 10- متفرقه

1-10- نسبت به کلیه مواردی که در این قرارداد نص خاصی موجود نباشد طرفین موافقت دارند که قانون موضوعه کشوری نسبت به آن حاکم باشد .

2-10- در مورد نرخ حمل و نقل نظرات وزارت راه و ترابری و سایر مراجع ذیربط قانونی ملحوظ خواهد گردید .

3-10-

4-10-

ماده 11- نشانی طرفین

نشانی ارسال کننده :

نشانی متصدی حمل و نقل :

تبصره (1) : طرفین قرارداد متعهد هستند در صورت تغییر آدرس حداکثر ظرف ده روز نشانی جدید خود را کتباً به اطلاع یکدیگر برسانند ، در غیر این صورت کلیه مراسلات ، آگهی ها و اخطار های قانونی به آدرس سابق نافذ معتبر خواهد بود .

تبصره (2): این قرارداد در                 ماده و         تبصره و با حذف مواد             در سه نسخه به اعتبار واحد تنظیم و مبادله گردید .

امضاء ارسال کننده                                                     امضاء متصدی حمل و نقل

نمونه قرارداد بارگیری و حمل خاک

این قرارداد در تاریخ ……………………… بین آقای …………………………… به نشانی …………………………………………………………. و تلفن ………………….. که از این قرارداد کارفرما نامیده می شود و از یکطرف وآقای ………………………. فرزند …………………. به شماره شناسنامه ……………………. صادره از ………………………. و تلفن ……………………………. که از این پس پیمانکار نامیده می شود از طرف دیگر به شرح زیر منعقد می گردد.

ماده 1 –موضوع قرارداد

عملیات خاکبرداری و حمل خاک های حاصله به خارج از کارگاه ساختمانی واقع در …………………… به شماره پروانه ساختمانی.

ماده 2 –مدت پیمان
مدت پیمان از تاریخ تحویل پروژه به پیمانکار ………………….. روز می باشد . در صورتی که کار به علت عواملی مانند زلزله ، سیل ، آتش سوزی و یا ممانعت سازمان هایی از قبیل شهرداری و نیروهای انتظامی تعطیل گردد ، مدت تعطیل شده به مدت قرارداد اضافه خواهد شد.

ماده 3 – اسناد و مدارک قرارداد

3-1- قرارداد حاضر
3-2- نقشه و مشخصات فنی
3-3- کلیه دستور کارهایی که در حین اجرا توسط کارفرما یا دستگاه نظارت ابلاغ می شود .

ماده 4 –تعهدات پیمانکار

4-1- پیمانکار موظف است کلیه ماشین آلات مورد نیاز اجرای عملیات را تدارک نماید . این ماشین آلات شامل لودر ، بیل مکانیکی و کامیون می باشد .
4-2- پیمانکار موظف است به میزان اعلام شده از سوی کارفرما گودبرداری نماید . و در صورتی که بیشتر از میزان تعیین شده گودبرداری نماید هزینه های ضرر و زیان آن بر اساس روش های مطلوب به عهده پیمانکار است .
4-3- پیمانکار موظف است از ماشین آلاتی که کمترین سر و صدا و مزاحمت را برای همسایگان مجاور دارد استفاده نماید بخصوص از لودرهای جدید کم صدا در کارگاه استفاده شود .
4-4- پیمانکار موظف است از دیوارهای املاک مجاور فاصله بگیرد و میزان این فاصله را کارفرما تعیین می نماید
4-5- پیمانکار موظف است کلیه نیروهای انسانی موضوع عملیات را متناسب با مدت قرارداد تامین نماید .
4-6-پیمانکار موظف است جهت اجرای موضوع قرارداد از نیروهای انسانی ماهر و با تجربه استفاده نماید .
4-7- پیمانکار باید در تمام مراحل کار در کارگاه حاضر بوده و در غیاب خود یک نفر نماینده تام الاختیار ذیصلاح با اطلاع فنی مورد نیاز که مورد تایید کارفرما باشد معرفی نماید .
4-8- پیمانکار جهت اجرای حسن انجام تعهدات خود مبلغ ……………………… ریال به صورت یک فقره چک در قبال اخذ رسید تحویل کارفرما می نماید . چک مزبور پس از اتمام کار با تقاضای پیمانکار مسترد می گردد.
4-9- پرداخت هر گونه جریمه های احتمالی در نظر گرفته از سوی مراجع ذیصلاح که ناشی از تخلف پیمانکار و پرسنل تحت امر ایشان اعم از جرائم راهنمایی و رانندگی و غیره و رفع آن به عهده پیمانکار می باشد .
4-10- جهت ایمنی ابنیه و معابر اطراف محل گود برداری پیمانکار می بایست عملیات گود برداری و خاکبرداری با ماشین را با رعایت فاصله مناسب از ابنیه اطراف که از سوی دستگاه نظارت و کارفرما تعیین می گردد انجام و در صورت نیاز جهت حفاظت ابنیه اطراف با هزینه خود نسبت به اجرای مهارهای لازم اقدام و پس از اتمام عملیات گود برداری با ماشین نسبت به گود برداری و خاکبرداری دستی و حمل خاک های مازاد به خارج از کارگاه اقدام نماید .
4-11- پیمانکار به هیچ عنوان نمی تواند از اتباع خارجی که مجوز کار در ایران را ندارد استفاده نماید . در صورت استفاده از اتباع خارجی کارفرما می تواند یکطرفه قرارداد را فسخ نماید .
4-12- پیمانکار موظف است کلیه موارد ایمنی و حفاظتی را در کارگاه رعایت نماید .
4-13- پیمانکار بایستی هنگام عملیات خاکی یک نفر مباشر حرفه ای در کارگاه بکار بگمارد.
4-14- پیمانکار نمی تواند موضوع قرارداد را بدون اطلاع کارفرما به شخص دیگری واگذار نماید.
4-15- چون عملیات خاکی در هنگام شب انجام می شود پیمانکار می بایستی محوطه انجام عملیات را با روشنی کامل تجهیز نماید تهیه وسایل روشنی به عهده کارفرماست .
4-16-پیمانکار موظف است برنامه زمان بندی خود را به کارفرما یا دستگاه نظارت ارائه و پس از تایید ایشان مشغول بکار شود..
4-17- در صورتی که هنگام عملیات خاکی به موضوعات غیر قابل پیش بینی و یا آثار تاریخی برخورد نماید می بایستی بلافاصله به کارفرما و نیروهای انتظامی اطلاع دهد .
4-18- پیمانکار مسئول حفظ و حراست از محیط کار و جان کارگران و ابزار و تجهیزات خود می باشد.
4-19- در صورت بروز هرگونه حادثه ای که نقص عضو و یا فوت را به دنبال داشته باشد پیمانکار خود مسئول تامین خسارات ناشی از آن است و هیچگونه مسئولیت و تامین خسارتی متوجه کارفرما نیست .
4-20- در صورت مواجه شدن پیمانکار با موضوعات جدید ، خطرناک یا غیر قابل پیش بینی ، پیمانکار موظف است موارد را فورا با کارفرما در میان گذاشته و پس از تایید کارفرما ، کار را دنبال نماید .
4-21- مسئولیت بروز هرگونه اتفاق مالی و جانی به ساختمان های اطراف به عهده پیمانکار است و خسارت ناشی از آن صرفا توسط پیمانکار تامین خواهد شد.پیمانکار در این مورد می تواند از بیمه حوادث کارگاه استفاده نماید .
4-22- در صورتی که کارفرما دستور کار جدیدی را به پیمانکار ابلاغ نماید ، ایشان موظف به اجرای آن خواهد بود.
4-23- مسئولیت کشف هرگونه فساد ، فحشا ، کلاهبرداری ، درگیری و مشابه آن توسط افراد پیمانکار در طول مدت اجرای پروژه به عهده پیمانکار می باشد .
4-24-پرداخت هرگونه حق ایاب و ذهاب ، بیمه کارگران ، غذا و محل اسکان کارگران به عهده پیمانکار می باشد.
4-25- پیمانکار بایستی افرادی را در کارگاه بکار بگمارد که مورد تایید کارفرما باشد .
4-26- پیمانکار اقرار می نماید که وضعیت املاک مجاور و خاک پروژه را کاملا رویت نموده و از کم و کیف اجرای آن با اطلاع است .
4-27-در صورتی که هنگام گود برداری به سنگ های بزرگتر از قطر 5/2 متر برخورد نماید تخریب و حمل آن با توافق طرفین انجام خواهد گرفت .
4-28- در صورتی که هنگام گودبرداری دیگر لودر کارساز نباشد ( به لحاظ سختی و سفتی زمین ) و نیاز بلدوزر باشد اضافه بهای کار با بلدوزر با توافق طریق پرداخت خواهد شد.
4-29 – پرداخت هایی مانند عیدی ، انعام ، پاداش و …. به عوامل اجرایی و موارد فوق العاده به نیروهای انتظامی و شهرداری به عهده پیمانکار است.
4-30- پیمانکار می بایستی قبل از گود برداری پروانه ساختمان را به شهرداری ارائه داده مجوز حمل خاک را از شهرداری دریافت نماید .
4-31- در صورتی که نحوه محاسبه احجام ماشینی باشد کلیه بیجک های کامیون ها بایستی به تایید نماینده کارفرما برسد همچنین قبل از انعقاد قرارداد میزان محاسبه حجم کامیون های ده چرخ و یا شش چرخ به توافق طرفین رسیده باشد .
4-32- در صورتی که نحوه محاسبه احجام زمینی باشد بایستی زمین قبل از گود برداری و بعد از گودبرداری نقشه برداری شده و بر اساس نقشه های تهیه شده احجام خاکبرداری محاسبه گردد.
4-33- نقشه برداری بایستی مورد قبول دو طرف باشد .
4-34- پیمانکار بایستی آیین نامه حفاظتی کارگاه های ساختمانی و مبحث 12 مقررات ملی ساختمان ایران در ارتباط با رعایت موارد مربوط به عملیات گودبرداری و حمل و تخلیه خاک را رعایت نماید.

ماده 5 – تعهدات کارفرما

5-1-کارفرما موظف است بر اساس مفاد قرارداد کلیه پرداخت های لازم را به پیمانکار انجام دهد .
5-2- کارفرما بایستی وسایل روشنایی کارگاه را از قبیل سیم رابط ، پروژکتور و کابل را در اختیار پیمانکار بگذارد.
5-3- کارفرما موظف است مکانی جهت استراحت و غذا خوری برای کارگران مهیا نماید .
5-4- کارفرما بایستی سرویس بهداشتی مناسب و کافی کارگران را در کارگاه قبل از شروع عملیات احداث نماید .
5-5- کارفرما موظف است ساختمان موضوع قرارداد و ساختمان های مجاور و افرادی که قرار است در کارگاه کار خاکبرداری را انجام دهند را در مدت پیمان بیمه حوادث نماید.
5-6- کارفرما موظف است برق مورد نیاز ، آب شرب و غیر شرب را در اختیار پیمانکار بگذارد .
5-7- کارفرما از بابت مواردی که بایستی در اختیار پیمانکار بگذارد ، حق دریافت هیچگونه وجهی را ندارد.

ماده 6 –مبلغ قرارداد و نحوه پرداخت

مبلغ موضوع این قرارداد ……………………… ریال است پیش بینی می گردد که تا 25% قابل افزایش و کاهش خواهد بود.
مبلغ نهایی قرارداد پس از اتمام کار و تایید صورت وضعیت نهایی کار توسط دستگاه نظارت و کارفرما تعیین می شود.
تبصره ( 1 ) به این قرارداد هیچگونه تعدیل ، اضافه بها و پاداش تعلق نمی گیرد و پیمانکار نباید چنین مبالغی را مطالبه نماید.
تبصره ( 2 ) از هر پرداخت مبلغ 5% بیمه و 5 % مالیات و 10 % حسن انجام کار کسر خواهد شد.
تبصره ( 3 ) نحوه پرداخت مبالغ قرارداد پس از ارائه هر صورت وضعیت و تایید دستگاه نظارت و کسر کسورات قانونی قابل پرداخت خواهد بود.

ماده 7 – فسخ قرارداد

7-1- در صورتی که پیمانکار بیش از یک چهارم مدت برنامه زمان بندی تاخیر داشته باشد کارفرما می تواند قرارداد را فسخ نماید .
7-2- در صورت عدم حسن اجرا یا عدم اجرای کامل یا قسمتی از هر یک از مراحل این قرارداد کارفرما می تواند قرارداد را فسخ نماید .
7-3- در صورت انتقال قرارداد یا واگذاری آن به اشخاص دیگر کارفرما می تواند قرارداد را فسخ نماید .
7-4-در صورت تاخیر بیش از یک هفته در شروع به کار قرارداد کارفرما می تواند قرارداد را فسخ نماید.

ماده 8-دوره تضمین قرارداد

مدت دوره تضمین قرارداد …………………….. ماه پس از اتمام کار می باشد و در صورت بلانقص بودن کار انجام شده مبلغ 10 % حسن انجام کار با تقاضای پیمانکار مسترد خواهد شد.

ماده 9- حکمیت

طرفین آقای ………………… را به عنوان داور مرض الطرفین در موارد اختلافی تعیین نمودند . نظر داوری مرضی الطرفین لازم الاجرا است.
این قرارداد در 9 ماده و 3 تبصره و در دو نسخه متحدالمتن که هریک حکم واحد را دارد، تنظیم گردیده است.

کارفرما /پیمانکار

نمونه قرارداد راننده ماشین سنگین

ماده ۱- طرفین قرارداد:

این قرارداد در تاریخ ………فی مابین ……………. به نمایندگی ……………….. که من‌بعد متعهد له نامیده می‌شود از یک طرف و آقای/خانم/شرکت …………… شماره شناسنامه/ثبت ……………… صادره از ثبت‌شده …………………. در …………….. به نمایندگی ………………… که در این قرارداد متعهد نامیده می شود از طرف دیگر طبق شرایط ذیل منعقد می گردد و طرفین ملزم و متعهد به اجرای مواد و اصول آن می ­باشند.

ماده ۲- موضوع قرارداد:

موضوع قرارداد عبارت است از حمل کلیه محصولات مندرج در حواله های واگذاری توسط ارسال کننده از مبداء …………….. تا مقصد ……………… با وسیله حمل و نقل ………………..

ماده ۳- اجرت حمل و نقل:

اجرت حمل‌ و‌ نقل محصولات ارسال‌کننده به شرح زیر می باشد که بایستی بر اساس صورت حساب‌های تنظیمی از طرف متصدی حمل و نقل محاسبه و از طرف ارسال کننده ظرف مدت ۱۵۵ روز از تاریخ تحویل محموله و پس از کسر قانونی پرداخت گردد.

الف: اجرت حمل‌ و‌ نقل شهری بر اساس هر تریلر به وزن حداکثر ……………… تن به مبلغ ………… ریال محاسبه می‌گردد.

ب: اجرت حمل‌ و نقل بین شهری بر اساس هر تریلر به وزن حداکثر ………………. تن طبق تعرفه وزارت راه و ترابری می‌باشد.

ماده ۴- مدت اجرای قرارداد:

مدت اجرای این قرارداد از تاریخ ……………… الی ………………. تعیین می‌شود.

ماده ۵- نحوه پرداخت وجه:

۱-۵- ارسال کننده موظف است ……………کل مبلغ مندرج در بارنامه­ ها را بلافاصله پس از بارگیری به صورت علی الحساب و مابقی را پس از کسر کلیه کسورات قانونی ظرف ۱۵ روز از تاریخ دریافت رسید تحویل کالا که به امضاء نماینده وی در مقصد رسیده باشد به متصدی حمل و نقل یا نماینده قانونی وی پرداخت نماید.

۲-۵- ارسال‌کننده مکلف است اجرت حمل کلیه محمولاتی را که توسط کامیون‌های تحت مالکیت متصدی حمل‌ونقل و یا کامیون‌های آزاد که توسط وی و نمایندگی وی جهت حمل محمولات در مورد آنها بارنامه تنظیم می‌گردد، در وجه متصدی حمل‌ ونقل پس از کسر کسورات قانونی پرداخت نماید. وی به هیچ وجه حق پرداخت مبالغ مندرج در بارنامه ها را به رانندگان نخواهد داشت.

ماده ۶- کسور قانونی:

الف: مبلغ ۵/۵% از کل اجرت حمل و نقل بابت مالیات طبق مفاد تبصره یک ماده ۴ شرایط عمومی تعرفه حمل و نقل کالا توسط ارسال کننده کسر و به حساب وزارت امور اقتصادی و دارایی واریز خواهد گردید.

ب: پرداخت حق تمبر بارنامه به عهده موسسه صادره‌کننده بارنامه می‌باشد.

ج: پرداخت هزینه ترمینال ارسال‌کننده / متصدی حمل و نقل خواهد بود.

د: پرداخت عوارض شهرداری، هلال احمر، دیاموند، باسکول به عهده متصدی حمل و نقل / ارسال کننده می‌باشد و متصدی حمل و نقل موظف به ذکر آن دربارنامه و کسر از پس کرایه و پرداخت به مرجع مربوطه می باشد.

ماده ۷- شرایط حمل و نقل:

۱-۷- هزینه و نحوه بارگیری و مسئولیت آن به عهده ارسال کننده می باشد و در اجرای این هدف ارسال‌کننده مکلف است:

الف: یک نفر را به عنوان نماینده تام الاختیار خود ظرف مدت ……………… از تاریخ امضاء قرارداد در مبداً مستقر نموده و مشخصات کامل نمونه امضای وی را به متصدی حمل و نقل بدهد.

ب: یک نفر را به عنوان نماینده تام الاختیار خود ظرف مدت ………… از تاریخ امضاء این قرارداد در هر یک از مقاصد حمل کالای موضوع قرارداد مستقر نموده و مشخصات کامل و نمونه امضاء وی را به متصدی حمل و نقل ارائه نماید.

در هر حال این امر از مسئولیت متصدی حمل و نقل در مورد کالاهای حملی از مبداء تا مقصد نمی‌کاهد.

۲-۷- بیمه داخلی محمولات موضوع این قرارداد از مبداء تا تحویل در مقصد به عهده ارسال کننده می باشد در هر صورت این امر مسئولیت قانونی متصدی حمل‌ونقل را از بین نمی برد.

۳-۷- اگر محمولات موضوع قرارداد تلف یا گم شود متصدی حمل و نقل ضامن مثل و در صورت تعذر ضامن قیمت آن خواهد بود، مگر اینکه ثابت نماید تلف یا گم شدن به دلیل جنس کالا یا مستند به تقصیر ارسال کننده یا مثل الیه و یا ناشی از تعلیماتی بوده که آنها داده‌اند و یا مربوط به حوادثی که هیچ متصدی محتاطی نیز نمی‌توانست از آن جلوگیری کند.

۴-۷- متصدی حمل‌ونقل مسئول حوادثی است که در مدت حمل‌ونقل در اثر تقصیر یا تقصیرات وی واقع شده است، اعم از اینکه خود مباشرت به حمل‌ونقل کرده و یا حمل و نقل کننده دیگری را مامور کرده باشد.

۵-۷- متصدی حمل و نقل و رانندگان حق دریافت هیچ‌گونه وجهی تحت هیچ عنوان از قبیل پشت بارنامه، بار چینی، دالان داری، انعام، گاراژداری، انبارداری و غیره را ندارند.

۶-۷- ارسال‌کننده باید آدرس صحیح مرسل‌الیه، محل تسلیم کالا (محموله) عده عدل یا بسته و طرز عدل بندی، وزن و محتوی عدل ها، مدتی که مال باید در آن مدت تسلیم شود.

مسیر بهای اشیایی که گرانبهاست، به اطلاع متصدی حمل و نقل برساند خسارت ناشی از عدم تعیین و اعلام نکات فوق الذکر و یا تعیین آنها به غلط متوجه ارسال کننده خواهد بود.

۷-۷- متصدی حمل و نقل محمولات را مطابق بارنامه تنظیمی در مبداء از نماینده ارسال کننده دریافت می کند و در مقصد به نماینده وی تحویل داده و رسید دریافت خواهد کرد.

۸-۷- ارسال‌کننده بایستی محل تخلیه را طوری مشخص نماید که از نظر مقررات راهنمایی‌و‌رانندگی و دسترسی آن برای کامیون‌های متصدی حمل‌ونقل ممنوعیتی نداشته باشد.

۹-۷- ارسال‌کننده مکلف است هرگاه کامیون‌های متصدی حمل و نقل پس از درخواست ارسال کننده و رسیدن به محل بارگیری به علت عدم امکانات ارسال کننده و یا به هر علتی که متصدی حمل‌و‌نقل مقصر نباشد طبق تعرفه نرخ حمل کالا مصوب شورای اقتصاد عمل نماید.

تبصره- کامیون‌هایی حمل شهری را انجام می‌دهند از ساعت ……………… الی ساعت ………………. در اختیار ارسال کننده می باشند، چنانچه عملیات بیش از ساعت مورد نظر به طول بیانجامد به ازای هر ساعت ……… مازاد بر کرایه قید شده در بند الف ماده ۲ محاسبه و از ارسال کننده اخذ خواهد شد.

ماده ۸- حوادث غیر مترقبه:

در صورت بروز هر گونه حادثه‌ای که خارج از حیطه اقتدار متصدی حمل باشد متصدی حمل‌ونقل باید بلافاصله مدارک مثبته خود را به ارسال‌کننده ارائه نماید و در غیر این صورت مسئول کلیه خسارت وارده به ارسال‌کننده می‌باشد.

ماده ۹- فسخ:

در صورت عدم اجرای صحیح و یا تخلف از هر یک از مواد قرارداد فوق از سوی هر یک از طرفین قرارداد اختیار فسخ برای طرف دیگر وجود خواهد داشت و در این صورت اگر خسارتی واقع شده باشد، متخلف مکلف به جبران آن می باشد.

ماده ۱۰- حل اختلاف:

در صورت بروز اختلاف در مفاد قرارداد یا اختلاف در تفسیر یا تعبیر متن آن موضوع ابتدا از طریق مذاکره فی مابین و درصورت عدم وصول به نتیجه، از طریق داور …………………… قابل حل است و رأی داور قطعی و لازم الاجراست.

ضمناً متعهد موظف است تا رفع اختلاف تعهداتی را به موجب قرارداد به عهده دارد انجام دهد والا متخلف محسوب می‌گردد و با وی طبق ماده ۹ رفتار خواهد شد.

ماده ۱۱- متفرقه:

۱-۱۱- نسبت به کلیه مواردی که در این قرارداد نص خاصی موجود نباشد طرفین موافقت دارند که قانون موضوعه کشوری نسبت به آن حاکم باشد.

۲-۱۱- در مورد نرخ حمل و نقل نظرات وزارت راه و ترابری و سایر مراجع ذیربط قانونی ملحوظ خواهد گردید.

ماده ۱۲- آدرس طرفین

آدرس ارسال کننده:

آدرس متصدی حمل و نقل:

تبصره ۱- طرفین قرارداد متعهد هستند در صورت تغییر آدرس حداکثر ظرف ده روز نشانی جدید خود را کتباً به اطلاع یکدیگر برسانند، در غیر این صورت کلیه مراسلات، آگهی‌ها و اخطارهای قانونی به آدرس سابق فرستاده خواهدشد و نافذ و معتبر خواهد بود.

تبصره ۲- این قرارداد در …………….. ماده و در سه نسخه به اعتبار واحد تنظیم و مبادله می‌گردد.

امضای طرف اول                                                  امضای طرف دوم

امضای شاهد اول                                                 امضای شاهد دوم

امضای وکیل تنظیم کننده قرارداد

قرارداد بین راننده و صاحب کامیون

موجر : آقای / خانم ………………………………. فرزند …………………………. بشماره شناسنامه …………. صادره از ………………… متولد ………………. به شماره ملی …………… ساکن ……………………………………………………………………………………… شغل …………………….

مستأجر : آقای / خانم ………………. فرزند ……………… بشماره شناسنامه …………………… صادره از …………………………… متولد ……………………….. به شماره ملی ………………………. ساکن ………… ………………………………………………….. شغل ………..

مورد اجاره : تمامی ششدانگ یکدستگاه اتومبیل سواری / غیر سواری / ماشین آلات کشاورزی و راهسازی از نوع …………………… به مدل …………….. به سیستم …………….. به شماره شناسه خودرو ………………… دارای موتور ………………. بشماره شاسی ……… و برنگ ………………. و به شماره نیروی انتظامی ……………….. ملکی موجر طبق سند ……………………. و با جمیع متعلقات و لواحق و توابع و نمائات و لوازم آن و کارت شناسائی و کارت سوخت و بیمه نامه که صحیح و سالم به تصرف و قبض مستأجر جهت ………………… داده شد و وی اقرار به تصرف و قبض می نماید .

مدت اجاره : ………………………. ابتداء از تاریخ تنظیم این سند .

مال الاجاره : مبلغ …………………………….. ریال برای تمامی مدت بالا از قرار ماهیانه …………………………..ریال که مستأجر موظف است در آخر هر ماه به موجر پرداخت نماید و رسید دریافت نماید در غیر این صورت ظرف ده روز از تاریخ سر رسید موجر حق فسخ مورد اجاره را خواهد داشت .

شروط : 1- مستأجر حق واگذاری مورداجاره را به غیر به هیچ وجه نداشته و ندارد .

2- تعمیرات کلی و جزئی مورد اجاره بعهده مستأجر است.

3- تهیه سوخت و عوارض سالیانه شهرداری و همچنین مالیات مشاغلی مورد اجاره (بداهتاً با توجه به نوع خودرو ) و پرداخت مخارج و هزینه های مربوطه در این خصوص در زمان و مدت اجاره به عهده مستأجر است

4- موجر حق دارد هفته ای یکبار از مورد اجاره بازدید نماید و آن را چک بازرسی کند .

5- پرداخت کلیه جرائم و خلافی ها در زمان و مدت اجاره به عهده مستأجر است .

6- تمدید بیمه نامه های خودرو و انعقاد هر گونه قرارداد در خصوص بیمه خودرو به عهده مستأجر است و در این خصوص ضمن العقد موضوع سند، نامبرده وکیل موجر جهت اخذ کلیه خسارات و غرامات بیمه ای نقداً یا بصورت دریافت چک از شرکت های بیمه ای و تنظیم و امضاء هر گونه سند در دفاتر اسناد رسمی می باشد .

7- پس از انقضاء مدت اجاره مستأجر موظف است خودرو را صحیح و سالم همراه با اخذ مفاصا حساب جرائم و خلافی ، شهرداری و مالیات مشاغلی « بداهتاً با توجه به نوع خودرو » به موجر تحویل نماید .

8- پس از انقضا مدت اجاره چنانچه مستأجر مورد اجاره را به موجر تحویل ننماید ، بایستی مبلغ ………………………… ریال بعنوان اجرت المثل هر روز به موجر پرداخت نماید .

9- مستأجر می داند که ید او نسبت به مورد اجاره امانی است و مورد اجاره امانتاً در مدت اجاره تحویل وی شده است تا استیفاء منفعت نماید لذا نامبرده مسئول حفظ و نگهداری آن بوده و مسئولیت از بین رفتن احتمالی آن جزئاً یا کلاً به عهده وی بوده و می باشد .

بتاریخ … / … / …….. هجری شمسی .

5/5 - (2 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها