جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید

هر ساعتی در روز کنار شما هستیم

با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید
در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

صورتجلسه تغییرات شرکتهای تعاونی

نحوه تنظیم صورتجلسه تغییرات شرکتهای تعاونی

به صورت کلی برای اینکه صورتجلسه تغییرات شرکتهای تعاونی صورت بگیرد باید تنظیم صورتجلسه شرکت که در ادامه متن به بررسی آن می پردازیم انجام شود.

صورتجلسه تغییر در شرکت تعاونی

شرکت تعاونی یکی از شرکتهایی می باشد که در کشور ایران ثبت و در بین اشخاص حقیقی تشکیل می گردد. هدف اصلی شرکت تعاونی یاری رساندن به وضع اقتصادی، رفاه شرکا و فراهم نمودن نیازمندی های مختص آن ها می باشد و به طور معمول در زمان هایی تشکیل می گردد که اوضاع اقتصادی آشفته نا مناسب باشد و به سبب گرانی و تورم قدرت خرید مردم کم می باشد و بنابراین جهت ارائه خدمات، تولید و امکانات رفاهی اقشار کم درآمد را تحت پوشش خود قرار می دهد.

در پایان جلسه ای که برپا می شود باید همه تصمیم ها و گفتگوهایی که در جلسه صورت گرفته است قید شود که به آن صورتجلسه گفته می شود. شایان ذکر است که برای رسمیت یافتن الزامی است که صورتجلسه ثبت شود.

در این صورتجلسه زمان، ساعت و محل برگزاری جلسه قید می گردد. هم چنین موارد و تصمیم ها و گفتگوهایی که در اعضا در جلسه بیان می کنند باید درج گردد.

به جهت دریافت مشاوره تخصصی در زمینه ثبت تغییرات شرکت ها می توانید به مقاله لینک شده مراجعه کنید.

نحوه تنظیم صورتجلسه تغییرات شرکتهای تعاونی

نظر به اهمیت و مفید واقع شدن مذاکرات و تصمیمات مجامع عمومی و با توجه به این که مصوبات مجامع مبنا و مستند کار هیأت مدیره و سایر امور و مسائل شرکت قرار می گیرد، تنظیم صورتجلسه شرکت از آن ضروری است.

در همین راستا ماده 43 آیین نامه  نحوه­ تشکیل مجامع عمومی مصوب 1387 مقرر می دارد: از مذاکرات و تصمیمات مجامع عمومی صورتجلسه ای توسط منشی ترتیب داده می شود که به امضاء هیأت رئیسه­ مجمع رسیده و یک نسخه از آن در مرکز شرکت نگهداری خواهد شد.

صورتجلسه تغییرات در شرکت تعاونی

وقتی که شرکتی به ثبت می رسد این امکان وجود دارد که تغییراتی در شرکت به وجود بیاید پروسه ثبت شرکت یکبار صورت می گیرد ولی تغییراتی که در آن صورت می گیرد بیش از حد است. همه تغییرات و تصمیم های شرکت ها در مجمع عمومی فوق العاده و یا در جلسه های هیات مدیره صورت می گیرد.

چنانچه بخواهید تغییرات ذکر شده را اعمال کنید بایدصورتجلسه ای که مربوط به آن ها می باشد را کامل نموده و پس از آن در پایگاه اینترنتی اداره ثبت شرکتها در قسمت صورتجلسه تغییرات اطلاعات لازم را کامل نمایید و فرم صورتجلسه را ارسال نمایید

بدین ترتیب تغییراتی که در شرکت ایجاد شده است به اطلاع اداره ثبت شرکتها می رسد. تغییراتی وجود دارد که باید حتما در اداره ثبت شرکت ها به ثبت برسد این تغییرات شامل مواردی مانند: تغییر اساسنامه شرکت، تمدید مدت زمان شرکت، منحل نمودن شرکت، تغییر اسم شرکت می باشد.

 

نحوه تنظیم صورتجلسه تغییرات شرکتهای تعاونی

صورتجلسه ثبت تصمیمات شرکتهای تعاونی

به موجب تبصره ­ی 2 ماده­ 25 نمونه اساسنامه تعاونی مسکن، «درصورت رسمیت نداشتن جلسه­ مجمع عمومی، مقام دعوت کننده صورتجلسه ای تنظیم و به امضای حاضرین می رساند.» به چنین صورتجلسه ای «صورتجلسه ­ی منفی» می گویند.

برای این که صورتجلسه ­تنظیمی شرکت در مجامع اعتبار بیابد اکثریت اعضاء هیأت رئیسه باید آن را امضاء نمایند(قسمت اخیر ماده 43 همان آیین نامه).

حال چنانچه هیأت رئیسه از امضاء صورتجلسه خودداری کند، آیا می توان مفاد ماده­ ی 256 لایحه­ اصلاحی قانون تجارت مصوب 1347 را در مورد آن­ها اعمال کرد؟

در پاسخ باید گفت قطع نظر از این که مفاد ماده 256 آن لایحه ناظر به مستنکفین از تنظیم صورتجلسه است و ارتباطی با عدم امضاء آن ندارد، باید گفت مقررات لایحه اساساً در خصوص شرکت های سهامی عام وضع گردیده و نسبت به شرکت های تعاونی قابل اعمال نمی باشد به ویژه مقررات کیفری آن که به لحاظ ممنوعیت قیاس در جزئیات به هیچ وجه قابلیت تسری ندارند.

پس از تنظیم صورتجلسه رئیس مجمع مکلف است نسخه ای از آن را به وزارت تعاون تسلیم کند. علاوه بر آن لازم است نحوه ی برگزاری مجامع و انتخابات را به تأیید وزارت تعاون برساند و نیز کلیه­ اوراق رأی و صورتجلسه تنظیمی حاوی تعداد آراء مثبت و منفی و مخدوش بوده را که به امضاء هیأت رئیسه مجمع رسیده، نگهداری کند.

مدارک صورتجلسه تغییرات شرکت تعاونی

  • کپی شناسنامه و کارت ملی اعضای جدید ، بازرسین و سهامداران ( برابر اصل )
  •  کپی شناسنامه و کارت ملی اعضای قدیم و جدید.
  •  تعداد سهام شرکت و اعضای قدیم و جدید.
  •  اسامی اشخاصی که حق امضا دارند.
  •  آدرس و کد پستی شرکت.
  •  سمت اعضای جدید و قدیم.
  • کپی آخرین آگهی تغییرات.
  •  مبلغ سرمایه و ارزش ریالی.
  • کپی کارت پایان خدمت اعضا و بازرسین جدید به بعد برابر اصل شده در دفاتر اسناد رسمی.
  •  در صورت نقل و انتقال سهام برگه دارایی.
5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها