جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید

هر ساعتی در روز کنار شما هستیم

با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید
در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

انواع مجامع در شرکتها

انواع مجامع در شرکتها

در این مقاله سعی داریم برایتان توضیحاتی در رابطه با انواع مجامع در شرکتها ارائه دهیم لطفا با ما تا انتهای مقاله همراه باشید. تشکیل مجمع عمومی شرکت در شرکت ها به 5 دسته تقسیم بندی می شوند. در ادامه نکات تخصصی در این زمینه را ارائه می کنیم.

انواع مجامع در شرکتهای تجاری

هر کدام از مجامع شرکتها به دسته های دیگر مجامع به طور کلی برای رسیدگی به امور شرکت و هم نظری و هم رای سهام داران تشکیل می شود تا همه بتوانند در یک جا جمع و نظر خود را در یک صورتجلسه ای نوشته به امضای تمام اعضا رسیده و به اداره ثبت شرکتها برای ثبت نهایی ارسال شود.

برای اطلاع از آدرس اداره ثبت شرکت های تمام کشور می توانید به مقاله مرتبط با آن مراجعه کنید و اطلاع کسب کنید.

کلیه تغییراتی که در شرکت ها صورت میگیرد تصمیم آن در همین مجامع گرفته می شود و به تایید و سپس نهایی در اداره ثبت شرکتها می رسد.

  • مجمع عمومی
  • مجمع عادی
  • مجمع عمومی عادی
  • مجمع فوق العاده
  • مجمع به طور فوق العاده

هر کدام از این مجامع نیز به دست بندی دیگری تقسیم می شوند کارکرد تمام مجامع در خود شرکت و زیر نظر و با حضور تمام سهام داران و اعضای هیئت مدیره تشکیل می شود.

انواع مجامع عمومی شرکت

مجمع عمومی برای تمام صورتجلسه ها و تصمیم گیری های سالانه تمدید اعضا و بازرسین تشکیل می شود و تمام اعضا می توانند در آن حضور پیدا و تصمیم گیری به اطلاع عموم می رسد

این مجمع چند زیر مجموعه دارد که هرکدام یک سری کار را انجام می دهند به طور مثال: مجمع عمومی فوق العاده برای رسیدگی به امور ضروری می باشد مانند افزایش یا کاهش سرمایه، ورود و خروج شرکا و غیره.

انواع مجمع فوق العاده در شرکتها

  • مجمع عادی فوق العاده
  • مجمع عمومی فوق العاده

مجامع فوق العاده زمانی تشکیل می شود که قرار است یک کار ضروری انجام دهند کاری که خارج از برنامه روتین شرکت بوده است این موارد عبارتند از  افزایش یا کاهش سرمایه، تغییر نام، تغییر ادرس، ورود و خروج شریک .

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات تکمیلی برای ثبت امور اداری می توانید با مجتمع ثبتی ایلیا تماس بگیرید.

انواع مجامع در شرکتها
انواع مجامع در شرکتهای تجاری

انواع مجمع به طور فوق العاده

  • مجمع عمومی به طور فوق العاده
  • مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده

در مجامع عمومی به طور فوق العاده زمانی است که کار بسیار بسیار ضروری و ناگهانی رخ می دهد مانند: ورشکستگی، خروج ناگهانی شریک با کاهش سرمایه و احتمال مشکلات مالی، انحلال شرکت مجمع عادی برای تمدید اعضا به طور سالیانه تشکیل می شود.

مجامع در شرکتهای تجاری

تصمیمات اتخاذ شده در مجامع عمومی دارای کارکردها و سطوح مختلف است که به جهت اهمیت بیشتر یا کمتر یا اولویت بندی با اکثریت های متعددی تشکیل می شود یعنی باید میان تصمیمات اولیه و تصمیمات ثانویه و تصمیمات نهایی در یک شرکت سهامی قائل به تفکیک شد.

همچنین تصمیمات مهم و اهم را باید متفاوت از یکدیگر دانست و برای هر یک تشریفات خاص خود را پیش بینی نمود تا تصمیماتی که اهم است یا تصمیماتی که برای شرکت نهایی و پایانی است به اطلاع عموم سهامداران برسد از این جهت قانونگذار مجامع را تقسیم بندی نموده و تشکیل هر یک را براساس مقررات ویژه و با اکثریتی خاص مورد نظر قرارداده است.

به این مقاله امتیاز دهید
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها