
وقتی شما کارت بازرگانی اخذ می نمایید برای خود مزایایی را به ارمغان می آورید نخستین مزایا این می باشد که شما می توانید برند خود را به صورت لاتین به ثبت برسانید قابل ذکر است که برای ثبت برند و یا علامت جاری غیر فارسی با دارا بودن کارت بازرگانی می توان جهت ثبت مبادرت نمود.
اشخاص و متقاضیان حقیقی و حقوقی برای اخذ کارت بازرگانی باید درخواست خود را در وزرات صنعت ، معدن و تجارت ثبت نمایند و درصورتی می توان متقاضیان با عواملی مانند متقلبان و هم چنین سوء استفاده گران برخورد قانونی داشته باشند که کارت بازرگانی را اخذ کرده باشند .
برای امور فعالیت های بازرگانی از جمله واردات و یا صادارت کالا و یا استفاده از تسهیلات بانکی و دیگر مزایای که لزوم کارت بازرگانی از واجبات می باشد این امر و اخذ آن اجباری است .
انجام عملیات صادرات با کارت بازرگانی حقیقی یا حقوقی دارای مزایای زیادی از جمله معافیت های مالیاتی ،معافیت های گمرکی جهت واردات و ...... است و برای شخص حقیقی یا حقوقی استفاده کننده از کارت بازرگانی به همراه دارد.
مزایای اخذ کارت بازرگانی عبارت است از:
اگر شخص حقیقی دارنده کارت بازرگانی باشد به عنوان تاجر شناخته می شود .تاجر امتیازات بیشتری نسبت به یک فرد عادی دارند . که بهرهمندی از این امتیازات فقط برای دارندگان کارت میسر می شود.
دارندگان کارت بازرگانی برای انجام امور فعالیت بازرگانی باید به کشورهای مختلف سفر کند برای این منظور باید ویزای تجاری صادر شود . ( در هر کشور قوانین مختلفی برای این منظور تصویب شده است. )
دارندگان کارت بازرگانی می توانند در اتاق بازرگانی عضو شوند.
اشخاصی که در صدد ثبت برند و علامت تجاری خود به زبان غیر فارسی علی الخصوص لاتین هستند می توانند با در دست داشتن کارت بازرگانی ثبت برند و علامت تجاری خود را انجام دهند .
دارندگان کارت بازرگانی می توانند کالا را از مناطق آزاد کشور وارد مرزهای کشور کنند .
اعتبار کارت بازرگانی بعد از مراحل ثبت و صدور آن به مدت 5 سال می باشد و این کارت قابلیت تمدید را دارد که باید در سازمان وزارت بازرگانی صورت گرفته و تأیید شود .
شایان ذکر است که در صورتی که کارت بازرگانی برای شرکت ها و بازرگانان غیر ایرانی صادر می شود که متقابلا معامله ای را بتوان در آن کشور انجام داد. بدین صورت که بازرگانان ایرانی هم بتوانند در آن کشور خارجی فعالیت تجاری داشته باشند .
از اینکه تا انتهای مقاله همراه ما بودید صمیمانه سپاسگزاریم.
نتیجه دقیقی پیدا نشد . اگر میخواهید ما با شما تماس بگیریم اینجا کلیک کنید
مجتمع ایلیا با دارا بودن دپارتمان های مجزا و با برخورداری از مشاوران برتر ثبتی و حقوقی درراستای ارائه ی خدمات با اقل هزینه ها و در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش می نماید
برای خیلی ها این سوال پیش می آید که آیا دریافت کارت بازرگانی مالیات دارد یا خیر؟ در این مقاله به بررسی شرایط مالیاتی اخذ کارت بازرگانی خواهیم پرداخت.
برای اخذ کارت بازرگانی باید در ابتدا مدارک مورد نیاز را تهیه نماییم. در این مقاله علاوه بر بررسی مدارک لازم به بررسی مدت زمان اخذ کارت بازرگانی خواهیم پرداخت.
مراحل اخذ کارت بازرگانی-مقدمات اخذ كارت بازرگانی در اداره كل ثبت شركتها و اتاق بازرگانی هر استان انجام میذیرد.جهت اخذ کارت با ثبت ایلیا در ارتباط باشید.
در این مقاله به بررسی مزیت و فواید اخذ کارت بازرگانی خواهیم پرداخت.
در این مقاله به بررسی شرایط و مراحل مورد نیاز جهت اخذ کارت بازرگانی خواهیم پرداخت.
برای اینکه بتوانیم برای شرکت خود کارت بازرگانی اخذ نماییم باید در ابتدا از مدارک لازم اطلاع داشته و سپس مراحل آن را بدانیم. در این مقاله اطلاعات دقیق و کاملی برای اخذ کارت بازرگانی به شما داده خواهد شد.
کارت بازرگانی دارای انواعی می باشد که در این مقاله به بررسی انواع کارت های موجود خواهیم پرداخت.
برای ثبت نام کارت بازرگانی باید از طریق سامانه اتاق بازرگانی اقدام نمود. در این مقاله درباره ی مراحل ثبت سامانه کارت بازرگانی و مدارک مورد نیاز خواهیم پرداخت.
مقدمات صادر شدن و اخذ كارت بازرگانی در اداره كل ثبت شركتها و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران انجام میذیرد.دپارتمان اخذ کارت بازرگانی ثبت ایلیا.
کارت بازرگانی ، کارتی است که برای تجار و بازرگانان صادر می شود تا مجوزی باشد برای واردات و گاها" صادرات محصولات مجاز .جهت بهرمندی از فرایند اخذ کارت بازرگانی و اطلاع از هزینه کارت بازرگانی توسط ثبت ایلیا با ما در ارتباط باشید.
پاسخ دادن به :
امتیار خود را ثبت کنید